Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi
mai daca imi pun nickul de aici tre sa il schimb pe alte huburi.....dar oricumsi cel de acum are edy la sfarsit.in alta ordie de idei....vreau sa stiu daca e diferenta intre blocul de 1100 si cel de 1300?
Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi
mai fratilor...am luat niste neoane pe albastru pentru masina si as vrea sa le pun dar nu stiu unde.as vrea momentan doar in interior sa bag si nu stiu cam pe unde ar merge cel mai bine puse...astept ceva idei de la voi.
salutare...azi am mai facut o mica modificare la masinuta mea...am pus carb de nova de 1600 dublucorp....rupe saraca acum...voi ce stiti?ati avut vreunu asa ceva pe masina?consumu oare cu cit o creste?
creste iti dai seama...eu am rm motor 1.1 si cutie 4 si acu mi-am luat cutie in 5 si am si carb gata reglat de 1.3 tre doar sa-l montez...ce ziceti se simte diferenta? ma refer la cum trage si la consum..ce ziceti?
Quote:
Originally Posted by Danutz Bratosin
creste iti dai seama...eu am rm motor 1.1 si cutie 4 si acu mi-am luat cutie in 5 si am si carb gata reglat de 1.3 tre doar sa-l montez...ce ziceti se simte diferenta? ma refer la cum trage si la consum..ce ziceti?