Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OLTCIT > Alte discutii Oltcit

Reply

Thread Tools
Old 14-04-06, 07:13   #46
edy77_driver

Stage 4

edy77_driver's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi!

ok..mersi mult.poate am noroc
edy77_driver is offline   Reply With Quote
Old 14-04-06, 09:45   #47
Cozmax

Stage 4

Cozmax's Avatar

Thumbs down Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi!

Quote:
Originally Posted by COJONES2GOOD
Sa sti ca m-am interesat de fr de mana ptr RM.Am aflat ca exista doua sisteme:unul prost cu o tablita si unul ceva mai bun cu un arc ce permitea revenirea placutelor dupa lasarea franei de mana.Acesta din urma costa in jur de 80 RON in cazul in care mai poate fi gasit pe undeva;laPloiesti ultimul nou noutz sa vandut acum 2 sapt.Oricum ma mai interesez,poti conta pe asta!

Reply in prostie...poti sa scri o singura data daca ai chef de ceva de zis...
Poti sa scri multe cuvinte intr-un reply

Multumeste-te ca nu ti-am bagat aici toate Reply'urile

Cozmax is offline   Reply With Quote
Old 14-04-06, 23:30   #48
COJONES2GOOD

Stage 4

COJONES2GOOD's Avatar

Default Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi!

Quote:
Originally Posted by Cozmax
Reply in prostie...poti sa scri o singura data daca ai chef de ceva de zis...
Poti sa scri multe cuvinte intr-un reply

Multumeste-te ca nu ti-am bagat aici toate Reply'urile
nu prea inteleg care-i treaba prietene;fi mai explicit!
COJONES2GOOD is offline   Reply With Quote
Old 15-04-06, 10:34   #49
Cozmax

Stage 4

Cozmax's Avatar

Quote:

nu prea inteleg care-i treaba prietene;fi mai explicit!

Poate unii nu vor sa mai posteze pe aici din cauza ta ca postezi
tu in prostie...
Old 15-04-06, 15:35   #50
COJONES2GOOD

Stage 4

COJONES2GOOD's Avatar

si tot nu inteleg care-i pb ta in ideea ca poti sa explici si frumos fara sa fi asa flegmatic;dupa cum poate observi m-am inregistrat de curand asa ca las-o mai usor!
COJONES2GOOD is offline   Reply With Quote
Old 24-04-06, 09:50   #51
peter

Stage 5

peter's Avatar

Member of:
[Xtreme Club Emotion]
[Hyundai]
[VW]
[SKODA]
Default Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi

scuze ca intreb..dar cat ai dat pe masina ?
peter is offline   Reply With Quote
Old 25-04-06, 20:11   #52
Cozmax

Stage 4

Cozmax's Avatar

Quote:
si tot nu inteleg care-i pb ta in ideea ca poti sa explici si frumos fara sa fi asa flegmatic;dupa cum poate observi m-am inregistrat de curand asa ca las-o mai usor!

k te voi lasa...

ti-ai ai facut ceva la masina?
last edit by bodyspeed ...fara offtopic alta data

Last edited by bodyspeed; 26-04-06 at 21:51.
Old 27-04-06, 20:39   #53
mike20
Seat Driver

Stage 5

mike20's Avatar

Member of:
[SEAT]

dc nu incerci sa pui cauciucuri cu talon ma mic? pe 60 de ex...70 e cam inalt...
mike20 is offline   Reply With Quote
Old 27-04-06, 20:46   #54
bodyspeed

Stage 5

bodyspeed's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Oltcit]
[4Rally]
[BMW]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by edy77_driver
cateva poze cu bordul
imi place a iesit bine bordu..
si eu il am in lucru....vreau sa iasa super
bodyspeed is offline   Reply With Quote
Old 28-04-06, 09:30   #55
edy77_driver

Stage 4

edy77_driver's Avatar

Member of:
[DACIA]

pentru mike 20 .....am vrut pe 70 pentru ca asa..fiind ma inalta ai da un aer de indrazneala..nu stiu imi pare masina mult mai mare...mai grea...asta e placerea mea...masinile grele..mari...si sincer....gropile care sunt la mine in medeea sunt numai bune pentru garda care o are acum.

salutari bodyspeed...cam greu mai scoate omu ceva fraza de la tine....bordu...2 zile am muncit la el si inca nu e montat...dar cred ca o sa il mai fac si sub alta forma...nu stiu sa vad...totusi nu a iesit cum vroiam eu.
Old 05-05-06, 23:35   #56
edy77_driver

Stage 4

edy77_driver's Avatar

Member of:
[DACIA]

salutari tuturor
Au cam trecut ceva saptamani de cind nu am mai facut nimik la masina si nici nu prea am mai aratat mare lucru...dar cum am mai zis...inainte fac si apoi arat.
maine pregatesc bolidu pentru vopsit si duminica il vopsesc...o sa il vedeti altfel decit pina acum....am mai luat cite ceva la el in limita posibilitatilor financiare.deci....duminica o sa pun poze cu masina la exterior deocamdata si saptamana viitoare la interior.
Old 26-05-06, 22:34   #57
bodyspeed

Stage 5

bodyspeed's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Oltcit]
[4Rally]
[BMW]
[FOTO]

hai man cu pozele .......
n-ai terminat de vopsit
Old 28-05-06, 06:14   #58
edy77_driver

Stage 4

edy77_driver's Avatar

Member of:
[DACIA]

salve fratilor
spre rusinea mea nici acum nu am vopsit masina pentru ca nu e vopsitorul liber si la altu nu ma duc ca ma sewaca de bani.in rest ce sa zic...sunt cam dezamagit putin si nu cred ca voi pune poze cu ea pina nu iau un spoiler bun pe fata...am luat unu si vine ca dracu...nu e de oltcit...e de nova si asa ceva nu pun pe net.daca mie nu imi place la altii nici atit.

bodyspeed .... cind o termin te sun si iti zic sa intri sa o vezi...tu o sa fii primul care o vede.)

bafta tuturor.
Old 28-05-06, 10:43   #59
bodyspeed

Stage 5

bodyspeed's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Oltcit]
[4Rally]
[BMW]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by edy77_driver
...sunt cam dezamagit putin si nu cred ca voi pune poze cu ea pina nu iau un spoiler bun pe fata...am luat unu si vine ca dracu...nu e de oltcit...e de nova si asa ceva nu pun pe net.daca mie nu imi place la altii nici atit.

bodyspeed .... cind o termin te sun si iti zic sa intri sa o vezi...tu o sa fii primul care o vede.

bafta tuturor.
mersi mersi ....abia astept sa o vad ..sa vedem ce va iesi.... bafta multa....
Old 28-05-06, 13:19   #60
NightClubRacer

Stage 5

NightClubRacer's Avatar

Member of:
[2 Roti]

eu zic ca va iesi ceva super, pana acum imi place cum ai lucrat. lent, dar cu cap. bafta si astept so vad vopsita!
NightClubRacer is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -