Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OLTCIT > Alte discutii Oltcit

Reply

Thread Tools
Old 20-01-07, 16:29   #106
Ja_Rule

Stage 5

Ja_Rule's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Midnight Racers]
[Oltcit]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[Dacia Rally Team]
[VW]
Default Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi

jantele parca erau cms`uri ... daca tot alea sunt, merge ceva de genu` DAC dar in loc de alb sa le faci bej (zic si eu)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00399.JPG
Views:	134
Size:	767.7 KB
ID:	203806  
Ja_Rule is offline   Reply With Quote
Old 21-01-07, 09:04   #107
edy77_driver

Stage 4

edy77_driver's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi

jantele nu stiu daca mai umblu la ele insa interiorul e problema numarul 1 acum....vreau sa stiu ce bani strang fara sa vada nevastamea ca s aiau materialul...cred ca o sa il fac bej cu negru ceva in genul lui jjs parca.acum intrebare intrebatoare pentru cei care au facut tot interiorul...cam cati m de material intra la interior?
edy77_driver is offline   Reply With Quote
Old 21-01-07, 09:30   #108
Laure2fast
Oltcit Driver

Stage 5

Laure2fast's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Oltcit]
[VW]

Quote:
Originally Posted by edy77_driver View Post
jantele nu stiu daca mai umblu la ele insa interiorul e problema numarul 1 acum....vreau sa stiu ce bani strang fara sa vada nevastamea ca s aiau materialul...cred ca o sa il fac bej cu negru ceva in genul lui jjs parca.acum intrebare intrebatoare pentru cei care au facut tot interiorul...cam cati m de material intra la interior?
3 metrii de vinilin fetele de usi ,bordul si chestiile alea mici de la buzunarele din spate..si vreo 3 litrii de perlandez
Laure2fast is offline   Reply With Quote
Old 21-01-07, 23:31   #109
Ja_Rule

Stage 5

Ja_Rule's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Midnight Racers]
[Oltcit]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[Dacia Rally Team]
[VW]

si chiar nimeni nu stie cati metri intra in interior? ... ceva detaliat !

laure ... prenadez :P
Ja_Rule is offline   Reply With Quote
Old 22-01-07, 08:13   #110
Laure2fast
Oltcit Driver

Stage 5

Laure2fast's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Ja_Rule View Post
si chiar nimeni nu stie cati metri intra in interior? ... ceva detaliat !

laure ... prenadez :P
pai pune mana pe ruleta si masoara tot..plafon..stalpi..
Old 22-01-07, 17:27   #111
edy77_driver

Stage 4

edy77_driver's Avatar

Member of:
[DACIA]

bun...cu asta am lamurit...acum...cine stie sa imi spuna unde gasesc ceasurile de presiune modelul cum le are des-ul?am dalea simple dar parca as vrea dalea cu carcasa seaparata fiecare sa le pun pe bord deasupra volanului sau undeva in zona aia undeva unde imi convine mai bine sa le pot urmari cu atentie.
Old 22-01-07, 17:59   #112
bogdanlascu

Stage 5

bogdanlascu's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]
[Oltcit]

http://www.*****************/standard....php?parent=48
bogdanlascu is offline   Reply With Quote
Old 22-01-07, 18:33   #113
edy77_driver

Stage 4

edy77_driver's Avatar

Member of:
[DACIA]

mersi bogdane...deja m-ai inbolnavit cu acele ceasuri...super marfa.....in mesajul meu anterior am gresit...era vorba de oltcitul lui dani...pmd-ul....si imi cer scuze ca mai pun alta mesaj ..nu am poutut sa il reeditez pe cel anterior.
Old 22-01-07, 20:48   #114
bogdanlascu

Stage 5

bogdanlascu's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]
[Oltcit]

ceasuri si console gasesti ............dar bani sa fie si intradevar sa ai nevoie de ele ,io am de dacie temp si presiune ulei sunt f bune iar de boost este de la pilot

oltcit 1.4 T
Old 23-01-07, 08:42   #115
edy77_driver

Stage 4

edy77_driver's Avatar

Member of:
[DACIA]

bogadane si eu am tot dalea de dacie dar am modelul care se baga in bord cele universale si mai era un model care aveau fiecare carcasa lui rotunda..cred ca stii despre care vb.nu as vrea sa gauresc bordul sau sa renunt la gurile de aer si caldura si de aceea vroiam in carcasa lui fiecare.o sa ma gandesc si poate ma apuc sa strang bani sa imi iau perechea de pe acest site care l-ai scris tu mai sus.daca tot dau un ban macar sa fie ok.dar ce vroiam sa te intreb..eu nu mi-am dat seama desi m-am tot uitat pe acolo...sunt ceasuri luminate din spate alea sau sunt simple?
Old 23-01-07, 10:26   #116
bogdanlascu

Stage 5

bogdanlascu's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]
[Oltcit]

sunt luminate din spate
Old 25-01-07, 08:41   #117
edy77_driver

Stage 4

edy77_driver's Avatar

Member of:
[DACIA]

salutari tuturor....bogdane..am si eu o intrebare la tine..acum 2 zil am fost plecat cu masina putin si cind ma intorceam spre casa la o intersectie am virat dreapta si a inceput sa imi bata sau sa troncane urit de tot pe partea dreapta dar se simte foarte tare acea bataie si in podeaua masinii..ce sa fie?planetara sau bratul?sau ambele?daca meregi drept nu bate decit rare orisi foarte putin,face rau doar la viraje.astept un raspuns daca se poate de la tine sau de la alti cunoscatori.
Old 25-01-07, 09:45   #118
Laure2fast
Oltcit Driver

Stage 5

Laure2fast's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[VW]

pai daca bate decat in curbe se poate sa fie din planetare...
Old 25-01-07, 11:07   #119
bogdanlascu

Stage 5

bogdanlascu's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]
[Oltcit]

planetara,acum vezi sa nu se rupa ca la rm sunt varza planetarele
Old 25-01-07, 14:36   #120
**COSMIN**
Oltcit Driver

Stage 5

**COSMIN**'s Avatar

Member of:
[4Rally]
[Oltcit]

ai mare grija la viraje...sa nu accelerezi in viraj ca s-ar putea sa pleci cu partea din fatza in brate acasa...mai bn reparo si dupa aia mai umbla cu ea...bafta la reparatzii si la rezolvarea problemelor
**COSMIN** is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -