07-02-07, 21:17
|
|
Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE] [Oltcit]
|
Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi
nu are legatura senzorul cu ambreajul ar daca merge injectia fara aprindere intreaba pe cineva care se pricepe la asa ceva de ex un service dacia
|
|
|
09-02-07, 07:48
|
|
Stage 4
Member of: [DACIA]
|
Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi
mersi mult bogdane..o s ama interesez mai mult pe tema asta...tu ce zici...oare merg investit in operatia asta la motorul de oltcit?vreau sa aud parerea ta.
|
|
|
09-02-07, 17:32
|
|
Stage 5
|
azi m-am interesat cit costa injectia de la dacie,deci injectia monopunct adica acel carb cu injector 12 mil si calculatorul 11 mil preturi de la mag,io zic ca merita montata pe oltcit dar doar daca o poti gasi la un pret mai subtire si se poate monta fara aprinderea cu senzorul pe volanta ,deci ramine aprinderea oltcitului
|
09-02-07, 21:20
|
|
Stage 4
|
bogdane iti multumesc din suflet pentru ca te-ai interesat si o sa incep s acaut o injectie de dacie monopunct si sper pana in vara sa o pot pune plus calculatorul.mersi mult.
|
|
|
11-02-07, 11:47
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Midnight Racers] [Oltcit] [DACIA] [Echipa de sprijin] [Dacia Rally Team] [VW]
|
si edy... un adevarat pasionat .. se vede ca`i place sa se ocupe .. bafta edy
|
|
|
11-02-07, 15:15
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
edy .. am o mica intrebare ...
cam cat ar fi un set de jenti din alea de aliaj cms ...
si noi si second ... ca ma tenteaza si pe mine
|
|
|
11-02-07, 19:38
|
|
Stage 4
|
salut...am inteles ca au ajuns la 2,2 mil bucata noi...second nu stiu...depinde si cum le-a pastyrat cel care le-a avut inainte.tot ce pot sa spun este ca sunt foarte bune...eu sunt super multumit de ele si cred ca mai mult decit mine bogdan va poate spune mai mult despre ele si rezistentga lor..el a avut mult timp dastea...eu zic ca sunt bune desi imi par putin cam scumpe acum....eu anu trecut am dat 1,6 mil pe bucata.
|
|
|
11-02-07, 20:23
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
edy .. multzumesc
mda .. si mie mi se par umpic cam scumpe ... dar o sa vad eu
|
|
|
20-02-07, 07:07
|
|
Stage 4
|
de curind am schimbat iar ceasurile de bord desi nici asta nu ar fi ultima varianta acceptata de mine insa este mult mai avansata fata de cea anterioara si ca atarae o sa postez citeva poze vu noile ceasuri insa mentionez ca nu sunt finisate.aveti aici si prima varianta de bord si mai este inca una la care acum lucrez...am luat un turometru electronic cu leduri si vreau sa il pun in locul celui original insa nu are decit pana la 6000 de turatii pe scara lui de gradatii si o sa trebuiasca modificat cadranul cu gradatii.
astept pareri si pro si contra si eventual reclamatii.
Last edited by edy77_driver; 20-02-07 at 07:10.
|
|
|
20-02-07, 13:54
|
|
Stage 5
|
la cum arata = tiganeala ,da chiar nimeni nu se uita la o masina care are iluminarea din spate si sa fure modelul?chiar si loganul are ceasurile civilizate ,io deja am ceasurile de logan si sa vad daca le pot monta
|
|
|
20-02-07, 19:28
|
|
Stage 4
|
salutari tuturor....bogdane...am studiat trei tipuri de ceasuri de la marci de masini diferite....spatiul care il au in spatele cadranelor este altul decit la oltcit,si acele leduri la unele ,odele sunt puse exact pe cadrane pe partea din interior,sunt leduri care sunt pe o folie speciala cu cablaj din cupru....folie d epolastic...si deci e normal sa arate ok ca sunt facute cu cap pentru acele cutii de ceasuri...insa tu stii bine ca la oltcit cit e ceasul propriu zis e si cadranul si la fel si spatiul in spatele cadranului...acum ce sa zic...e adevarat ca ,cu putini bani faci si la oltcit cadranele super ok insa locul pentru amplasarea ledurilor tot unul foarte mic ramane.stau cu un bord de teste de 6 luni pe masa si tot fac probe si degeaba...tot urit iese...asta e cel mai aproape de adevar.....acum la astea ale mele cele postate mai sus trebuie sa acopar fanta de lumina care se vede pe margine,ea fiind vizibila din cauza stiplexului transparent si gros de 4mm care dupa taiere a devenit un fel de prisma si nu le-am taiat in strec pe margine asa cum sunt cele originale.initial am vrut sa le las asa insa ma deranjeaza lumina la ochi si o sa le acopar si atunci mai raman doar ce este pe cadrane.eu unul atit am putut deocamdat cu bani si timpul pe care le am...daca altii pot face ceva mai bun SPOR LA TREABA si sa ne dea si noua detaliile.si am uitat sa va zic ca pozele sunt facute cu tel si de aici si imaginea de proasta calitate insa in realitate se vad mult mai bine.
|
|
|
26-02-07, 21:02
|
|
Stage 5
Member of: [Oltcit] [FORD] [MERCEDES]
|
edy spune-mi si mie cum ai tiparit modelul acela pe plexi.MS
|
|
|
27-02-07, 10:48
|
|
Stage 2
|
salut
ca si tine si eu am un rm caruia i'am schimbat motorul(e nou noutz)
as vrea sa'i prepar exteriorul dar nu prea stiu d unde sa fac rost de spoilere, praguri,etc.
apropo kt ai dat pe genti(&d unde le'ai comandat)?
sal
|
|
|
04-03-07, 20:23
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Oltcit] [Fiat]
|
frumusica masinutza mai pune si u niste poze
|
|
|
09-03-07, 07:53
|
|
Stage 4
|
salutari.....bari si paraguri se stie clar...s-a tot vb pe forum...ele se gasesc la craiova la fibrocom,cadranele le-am printat pe foaie A4 autocolanta si le-am lipit peste plexic.....insa ca sa nu se vada lumina puternica din spate chiar si prin negru am aplicat 2 folii peste cadrane.si le-am printat in oras la un centru copyshop.m-a costat 3 lei.
poze cu masina nu mai pun pana nu o termin si de vopsit si de facut interiorul ca nu vreau sa umplu forumul si totpicul cu ea asa cum este.jentile le-am luat din metro anul trecut si costau 1,7 milioane bucata.
|
|
|
|
|