Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OLTCIT > Alte discutii Oltcit

Reply

Thread Tools
Old 17-03-07, 17:51   #151
edy77_driver

Stage 4

edy77_driver's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi

fratilor va anunt cu regret ca am renuntat la proiect.mai aveam interiorul sa il fac la bord si era gata.din pacate trebuie sa o schimb pentru ca vreau altceva si pentru ca sotia mea careia ai trebuie masina zi de zi nu s epoate obisnui cu ea.....chestii greu de inteles dar adevarate.poate se razgandeste si poate totusi o sa reusasca sa o conduca desi e greu de crezut.nu vreau sa o adun pachet si pe ea si pe masina de pe strada.eu deja trec la bmw ursulet si ei tre sa iau alta masina.imi pare rau de munca de un an dar asta e.
edy77_driver is offline   Reply With Quote
Old 17-03-07, 19:25   #152
e_Max
Oltcit Driver

Stage 5

e_Max's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Oltcit]
Default Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi

Quote:
Originally Posted by edy77_driver View Post
fratilor va anunt cu regret ca am renuntat la proiect.mai aveam interiorul sa il fac la bord si era gata.din pacate trebuie sa o schimb pentru ca vreau altceva si pentru ca sotia mea careia ai trebuie masina zi de zi nu s epoate obisnui cu ea.....chestii greu de inteles dar adevarate.poate se razgandeste si poate totusi o sa reusasca sa o conduca desi e greu de crezut.nu vreau sa o adun pachet si pe ea si pe masina de pe strada.eu deja trec la bmw ursulet si ei tre sa iau alta masina.imi pare rau de munca de un an dar asta e.
las nui nimic macar ai incercat bv oricum
e_Max is offline   Reply With Quote
Old 17-03-07, 19:25   #153
Danutz Bratosin
Oltcit Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Oltcit]
[Fiat]

pacat....oricum dak o vinzi vinde-o unui pasionat de oltcituri
Danutz Bratosin is offline   Reply With Quote
Old 17-03-07, 19:28   #154
e_Max
Oltcit Driver

Stage 5

e_Max's Avatar

Member of:
[Oltcit]

danutz are drepatate daca o vinzi vindeo unui pasionat
Old 18-03-07, 08:52   #155
edy77_driver

Stage 4

edy77_driver's Avatar

Member of:
[DACIA]

e la rubrica d evanzari si e pus si acest link catre masina mea sa se vada si ce am facut la ea.cine o aia mai are multe de luat de la mine pentu ea...inclusiv vopseaua care nu apucasem sa o dau.sper sa qo ia un pasionat.
Old 18-03-07, 12:04   #156
e_Max
Oltcit Driver

Stage 5

e_Max's Avatar

Member of:
[Oltcit]

si noi speran ca daca nu cine stie poate ajunge la fier vechi
Old 18-03-07, 15:01   #157
Ja_Rule

Stage 5

Ja_Rule's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Midnight Racers]
[Oltcit]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[Dacia Rally Team]
[VW]

si uite asa ramanem mai putini cu 1 .. ce lume crudã ...
Ja_Rule is offline   Reply With Quote
Old 18-03-07, 18:58   #158
edy77_driver

Stage 4

edy77_driver's Avatar

Member of:
[DACIA]

nu va intristati inca .....exista un fir de ata de care ma agat sa nu o dau...desi ma rog sa nu apara cumparator macar in ultimele 2 sapt.dac nu o dau pana atunci la mine moare.
Old 18-03-07, 19:08   #159
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

adik ... ce vrei sa zici prim moare la tine ?
Spark is offline   Reply With Quote
Old 18-03-07, 19:44   #160
Danutz Bratosin
Oltcit Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Oltcit]
[Fiat]

Quote:
Originally Posted by Spark View Post
adik ... ce vrei sa zici prim moare la tine ?
adik dak nu o cumpara cineva in 2 sapt o da la REMAT ceea ce nu as vrea sa se intample
Old 18-03-07, 20:04   #161
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

nu ... sa nu o dea la remat
mai bine stai mai mult pana gasesti pe cineva care sa ti-o ia ... si dak mai ieftin .. sau ceva ....
dar sa fie pe mana cuiva ca e mai bine
Spark is offline   Reply With Quote
Old 19-03-07, 21:40   #162
e_Max
Oltcit Driver

Stage 5

e_Max's Avatar

Member of:
[Oltcit]

mai edy sper ca nai de gand sa o dai la remat
Old 20-03-07, 07:45   #163
edy77_driver

Stage 4

edy77_driver's Avatar

Member of:
[DACIA]

indiferent de ce v-a urma nu voi duce o masina la remat chiar daca mi-as lua ultimul tip d ebmw.stati linistiti ca sunt certat cu rematul.
Old 20-03-07, 14:40   #164
Danutz Bratosin
Oltcit Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Oltcit]
[Fiat]

Quote:
Originally Posted by edy77_driver View Post
indiferent de ce v-a urma nu voi duce o masina la remat chiar daca mi-as lua ultimul tip d ebmw.stati linistiti ca sunt certat cu rematul.
man asa e mult mai bine sper sa gasesti un pasionat dak nu macar unu care sa aiba grija de ea
Old 29-03-07, 09:08   #165
edy77_driver

Stage 4

edy77_driver's Avatar

Member of:
[DACIA]

exact cum preconizam s-a intamplat...masina ramane la mine in continuare insa din pacate m-a lasat motorul...asa ca o s afac un implant de 1300 la ea.si poate rusesc sa o termins i cu vopsitul.
- Copyright 2024 4Tuning -