Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi
am rezolvat problema cu ceasurile...pana gasesc ce imi place mie le-am pus in locul casetofonului...azi o sa fac poze cu ele si luminate si o s al epostez aici mai pe seara.
Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi
unul masoara vacumul si e conectat la unul din stuturile din talpa carbului de 1300 si altul temperatura uleiului,care inca nu e legat pentru ca nu am intrat inca in posesia unei reductii pe care o caut de peste 6 luni.....il am si pe cel de presiune a uleiului dar tre sa ai gasesc si lui un loc
se face o reductie speciala in care s eprind cele 3 sonde:cea originala a uleiului de la oltcit,apoi cea de presiune ulei de dacie si cea de temp ulei.
pai si casetofonu???pt un eventual sistem audio? unde o sa-l pui???? vad k la scrumiera akolo nu aveai nimik...puteai sa le pui acolo....dak tot nu fumezi
casteofon nu voi avea cred pus pe masina niciodata...acum am statie facuta de mine si un player dala mic mp3 usb..flash.....iar la scrumiera e rupt plasticul maro si de aceea am pus acel stiplex cu colant negru ca s anu se vada plasticul rupt.