re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
Parerea mea e ca la majoritatea femeilor conteaza daca nu ar conta nu am mai vedea bosorogi la volanul unui ferrari cu numere de italia si o tinerica cu vreo 30 de ani mai mica ca el in dreapta...
Quote:
Originally Posted by cryo
Daca o tipa iese cu mine pentru masina pe care o am, imi pierd orice interes pentru ea.
Ca ii plac masinile, si ii place si masina mea, dar iesim impreuna pentru felul meu de a fi si pentru felul in care o fac sa se simta, e cu totul altceva.
Masina poate fi cel mult cireasa de pe tort. In nici un caz motivul pentru care iti place o persoana.
P.S. Intamplator, avusesem o asemenea discutie cu o tipa, intr-o perioada in care nu aveam masina (datorita unei daune totale), si mergeam cu Loganul lui taica-meu. Ea sustinea ca nu ar iesi cu un tip cu dacie, deoarece inseamna ca respectivul nu a fost in stare de ceva mai bun. Am reintalnit-o de curand, se invartea cu un baietzas cu un BMW din 1907 toamna, si m-a intrebat ironica cum imi mai merge Loganul. A avut surpriza vietii ei 30 de secunde mai tarziu .
Asemenea specimene nu ma intereseaza nici cat negrul de sub unghie...
credema ca stiu faze d-astea in care era sa-mi pice fatza la ce figuri fceau unele cand trebuiau sa mearga cu loganu...si parca mai intelegeam daca toata viatza lor s-ar fi carat numai in jaguar si rolls, da ele nu au bani nici sa-si cumpere o guma......sisincer nu-mi place cand lumea ma analizeaza dupa masina pe care o conduc pt ca puteam sa am omasina multmai tare dar am preferat sa am o casa faina, si poate la varstamea nu conteaza masina care oricum e cumparata de parintzi ci perspecativa care o am in viatza
Quote:
Originally Posted by Magos
lol... cunosc fete care nu ar pune piciorul in Dacie... spun ca mai bine merg pe jos... pacat ....
dar ce zici de tipa care se plimba in mertz cu tovarasii ei si accepta sa se urce in dacia prietenului ei ? am nimerit-o pe cea care nu e pe banutzi ... ie ea mai instarita ca mine ... si vad ca nu o deranjeaza
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
dar ce zici de tipa care se plimba in mertz cu tovarasii ei si accepta sa se urce in dacia prietenului ei ? am nimerit-o pe cea care nu e pe banutzi ... ie ea mai instarita ca mine ... si vad ca nu o deranjeaza
ce pr buna ai....ia sa`mi faci si mie cunostinta cu ea.....sunt tare curioasa....
Quote:
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
Quote:
pai .. e numai prietena tipului? eu zic ca au si aia cu mertzu ceva la mijloc nu o plimba ei dijaba! .. drq nu imi plimb eu prietenii pe degeaba si plimb o gagica de la care sa nu imi iasa nimic ?! huh
Quote:
Originally Posted by dolb
pai .. e numai prietena tipului? eu zic ca au si aia cu mertzu ceva la mijloc nu o plimba ei dijaba! .. drq nu imi plimb eu prietenii pe degeaba si plimb o gagica de la care sa nu imi iasa nimic ?! huh
tipul cu mertzul ie gay convins ...
so ... il cam doare la basca de femeia mea
decat friends si atat
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
Quote:
tipul cu mertzul ie gay convins ...
so ... il cam doare la basca de femeia mea
decat friends si atat
atunci e bine !
on topic ( lol ) :da, conteaza pt o femeie masina .. k daca te masturbeaza trb sa ai masina bazata ca sa ai spatiu de depozitare al ... ejacularii