re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
conteaza ce dracu.....e clar ca pt 90% din femei conteaza....mai mult sau mai putin dar conteaza....altfel da un audi A5 pe lanaga nush ce dacie....sa zica cineva ca n-am dreptate
Quote:
Originally Posted by dogy_10
conteaza ce dracu.....e clar ca pt 90% din femei conteaza....mai mult sau mai putin dar conteaza....altfel da un audi A5 pe lanaga nush ce dacie....sa zica cineva ca n-am dreptate
vrei sa spui k la prima impresie conteaza pt unele!!!!!!! .... dar dk ai o relatie serioasa poate sa vina omu si cu bicicleta
chiar as fi curios cate ati fi dispuse sa aveti un prieten cu un pegas..)... e o intrebare mai personala, raspunzi doar daca vrei, prietenul tau ce masina are?
Quote:
Originally Posted by dogy_10
chiar as fi curios cate ati fi dispuse sa aveti un prieten cu un pegas..... e o intrebare mai personala, raspunzi doar daca vrei, prietenul tau ce masina are?
noi avem o masina a noastra... e un A4...knd l`am cunoscut avea opel Vectra B.... si in zile rele ne`am plimbat si cu solenza..... si pe jos si kiar dk ar fi sa nu avem, masina asta....NO PROBLEM..... gasim ce s afacem si avem masina nu doar pt plimbari , figuri si alte alea.... sunt multe chestii la mijloc in relatia noastra...si de asta spun k nu conteaza ... dk are masina , pegas sau trotineta e al meu asa cum e si nu`mi treb altcineva sau altceva....si cu 73876346 de masini
In zile rele v-ati plimbat cu o Solenza ...
"Saraca masina ... ce praf e!" E net superioara fata de 1310 din 85.
Daca zi rea insemna cu Solenza, ce fel de zi era cu 1310 ?
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
In zile rele v-ati plimbat cu o Solenza ...
"Saraca masina ... ce praf e!" E net superioara fata de 1310 din 85.
Daca zi rea insemna cu Solenza, ce fel de zi era cu 1310 ?
din moment ce nu cunosti masina ar fi bine sa taci din gura ok ???
Quote:
Oricat de praf ar fi o Solenza, sta mai bine ca o Dacie din 85.
Si nu imi spune sa tac din gura.
Asta nu e atitudine de moderatoare.
Te poti exprima mai frumos.
... noi vdm altfel lucruruile....si masinile...asa k nu poti sa ma bati la cap cu daciile...pt k nu am avut nici`o tangenta cu ele... si nici nu as vrea sa am
Quote:
Originally Posted by Sasha_z
... noi vdm altfel lucruruile....si masinile...asa k nu poti sa ma bati la cap cu daciile...pt k nu am avut nici`o tangenta cu ele... si nici nu as vrea sa am
Quote:
Originally Posted by Sasha_z
nu nu e asa am precizat si mai sus intr`un post parerea mea despre masina , bicicleta si alte alea
Quote:
Nu crezi ca te cam contrazici singura?
nu.... eu stiu ce am vrut sa spun k eu personal nu am avut nici`o legatura cu masina si nici nu as vrea sa am... adik : sa am eu vre`una sau cine stie ce... sa`mi fac pasiunea pt aceasta marca nu k si cum nu m`as urca intr`o masina sau chestii din astea...
am spus k nu as vrea sa am o legatura cu masina...pt mine sa fie proprietatea mea masina nu imi place si nu cred k mi`a placut... sau o sa`mi placa vreodata.... si nu vreau sa jignesc absolut pe nimeni...stiu k sunt foarte multi pasionati de masina asta... si nu sunt eu persoana in postura sa judec