![]() |
Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
Sunt foarte curios sa vad ce parere aveti...
fetelor in mod special as vrea sa imi spuneti parerea, dar, va rog: SINCERITATE! |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
da,in mare masura conteaza.
ce ma distreaza atunci cand vrei sa faci cunostinta unei fete cu un baiat e intrebarea:ce masina are?si invers,intrebarea unui baiat e daca se f...e? e o placere a fetelor sa se plimbe intr-o masina luxoasa pt a le creste vanitatea, exact ca intr-un refren dintr-o melodie,chestia aia are alt gust intr-un bmw.... |
Quote:
in plus pe mine ma reprezinta masina mea nu masina prietenului meu...;) uite am sa recunosc un lucru ...de cele mai multe ori daca vad o masina care imi place intorc capul dupa ea...si asta doar pt ca imi place masina, soferul de cele mai multe ori nu starneste interes;) vreo nelamurire?:D |
...cine naiba apuca sa vada soferul la viteza aia p care am d obicei????:shock:
|
iti dai seama ca topicul e degeaba...nici o fata din putinele de pe forum n-o fii proasta sa zica DA PT MINE CONTEAZA (evident presupunand ca ar exista vreuna la modul asta)
|
Quote:
=))) la fel si raspunsul lui 300zxtt :D " ce ma distreaza atunci cand vrei sa faci cunostinta unei fete cu un baiat e intrebarea:ce masina are?si invers,intrebarea unui baiat e daca se f...e? " =))))) si un raspuns .. mi se pare normal sa-l vada ca pe un plus ... nu ? :) |
DA,ptr mine conteaza!!!!:D nah...de-al dreq .....
o masina ptr mine "povesteste" ...de ex,in primavara am cunoscut p cineva,cine avea un peugeot 205....gaaaalben,cu o instalatie d sound impresionant in ea....p linga asta baiatul e inalt d tot :D ...deci era haios d numa'!Rpd m-am bagat in seama cu el...si nu m-am inselat!E un baiat d nota 20! Si un exemplu ce NU imi place....MERCEDES!Acum imi cer scuze...si nici p departe nu vreau sa generalizez,dar am o oarecare retinere,cind intru in vb cu cineva,cine conduce mertan...am o parere mai putin buna dsp ei,dar intodeauna am lasat loc k sa ma conving daca am dreptate sau nu!;) |
ciudat :D
asa.. si eu am o parere ff proasta despre cei care conduc aston martin .. ca . . sansele ca ei sa fie niste bashinosi .. sunt 90% .. :) dar.. mercedes ? :) lasa loc de ... convingere ca .. e loc :D |
Conteaza masina.. in mod evident. Doua exemple.. eram o data cu un 535 si odata cu un C-Class.. o tura de centru am dat la fiecare semafor nu a existat fata care sa nu zambeasca si sa se bage in seama cand o abordai... ba mai mult.. nu mai scapai de ele in trafic..
Cu acelasi C-Class mergeam spre casa presei libere, pe banda I la caterink. Era vara.. lumea se plimba pe bulevard. La fel.. la fiecare oprire de bagat in seama cu o gagik.. se oprea si ea, zambea, se baga in vorba.. Deci.. conteaza :) PS. Nu generalizez.. asa ca nu-mi sariti in cap.. e doar un fapt. |
Nici eu nu generalizez ...
Dar raspunsul e da pentru destul de multe fete ... Cunoasc cazuri la care gagica a fost intrebata de un amic de-al meu daca vrea sa i se faca cunostiinta cu un tip ... Ea a raspuns afrimativ ... Dupa 10 minute se trezeste gagica sa puna intrebarea ... Are masina ? Si daca da ... ce masina ? PS: tipa avea 16 ani ... nu cred ca intreba ea din curiozitate ... sa stie si ea daca se duce la liceu intr-o masina frumoasa ... sa coboare cu fite la colegi sa nu ii ajunga nimeni la barna ! |
dar daca ar cobori amicul Brad Pitt dintr-o berlina model 88 cu 5 viteze pe hartie, 4 in realitate si 4 faruri in care se strange apa...:):):) s-ar uita vreuna la el?
sau hai sa punem altfel problema... sa spunem ca un tip are o masina ok, dar din oarecare motiv, trebuie sa renunte la ea si sa treaca la lighean...:) respectiva cu care abia s-a anturat... ce face? il lasa? de ce? nu e acelasi om? :) |
Quote:
daca nu ... nu ... la partea cu brad pitt ... poate sa fie si lighean, si oala si ce mai vrei tu ... atunci el ar fi miezu' problemei :) |
da !pe mine ma intereseaza masina p care o are prietenul meu; tocmai de aia l-am stresat un an de zile s vanda olcitu` ... tocmai de-aia a schimbat espero ... tocmai de aia o s-o schimbe si pe urmatoarea .....vreau k persoana de langa mine s progreseze ..... si s ne simtim bine impreuna,l-am ajutat in progresul asta si il voi ajuta in continuare... de ce? ptr k il iubesc!
|
Treaba testata: merg cu un passat penultima generatie prin oras...si ma uit la o fata. Ea incepe sa zambeasca si alea alea. Dupa 30 de min cand eram pe jos....si CULMEA ma intalnesc cu aceeasi fata,nici nu m-a bagat in seama.Nu inteleg de ce lumea se ascunde dupa degete.Una e sa te plimbi cu 1310 si alta e sa te lafai in BMW.
|
pt unele conteaza pt altele nu(f putine dar sunt) ..pe altele nu le intereseaza masina in sine ci mai degraba ce spun prietenele ei "asta e aia care umbla cu ala cu bmw=ul" deci e in centru atentiei... fiecare cu pasarica lui
|
All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2025 4Tuning