re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
ok recunosc am gresit cand am dat exemplu viata ei personala....dar ideea e clara....traim intr-o lume in care totul e dominat de bani...trebuie sa ne obisnuim cu ideea...banii sunt mai presus de iubire
Quote:
Originally Posted by dogy_10
ok recunosc am gresit cand am dat exemplu viata ei personala....dar ideea e clara....traim intr-o lume in care totul e dominat de bani...trebuie sa ne obisnuim cu ideea...banii sunt mai presus de iubire
probabil k din moment ce spui vb astea.... stii despre ce vb... nu pot sa te contrazic
Quote:
Originally Posted by Anka Blonda
in ce'am zis mai sus..ma referem la punctul ei de vedere...si tatal meu a ajuns undeva pt ca la dus capul si e OM...si am si eo aspiratiile mele...pe care vreau sa le ating...asa ca nu face tu o confuzie...
Quote:
Originally Posted by Anka Blonda
in primu rand ...bani lu taticu sunt pusi bine n'am acces la ei...si in al 2'lea rand...vreau sa ajung undeva fara ajutoru nimanui...sa am constiintza inpacata ca am facut ceva fara ajutorul nimanui...si ca sa o zic asa...nici eo nici fratele meu nu nu am primit niciodata...ajutor de la taticu...pt ca e foarte sever cu noi....si eo chiar am ambitzie..
Sincer, nu as fi vrut sa fiu rautacioasa, dar chiar nu ma pot abtine...
Te lauzi ca ai aspiratii...OK! oricine are... Eu chiar iti urez succes, dar te previn: inainte de orice, ia niste lectii de gramatica... Inafara de ce am subliniat eu acolo, ai o multime de greseli de limbaj si exprimare
Daca spui ca nu te ajuta taticul, sunt curioasa cum te descurci. Nu esti obligata sa raspunzi, pot sa raman curioasa!
Eu iti urez succes in ce vrei sa faci... Dar sunt slabe sanse sa fii apreciata ca persoana, si nu drept "fiica lui X".
Sa nu crezi ca suntem invidiosi pe faptul ca unii au mai mult noroc, dar noi, cei care conducem masini de "zile rele", suntem un pic mai maturi si privim altfel viata!
Atat am avut de zis....
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
dupa o zi de munca. vin de la al... servici
ce sa vad. 4 pagini de certuri..
conteaza pentru o femeie masina???
conteaza. cine recunoaste.. ??
o fata cu bani lui tati si mami.. ..... nimic nou sub soare..
si negeneralizand ....doar ca doare cand ai o mica lipsa din acei bani .. si ajungi la o varsta la care.. nu sti cei cu tine.. ca nu sti nimik sa faci ,
masina .....mijloc de mers. nu te ploua nu te ninge..doar daca ai norok sa ai o decapotabila si sa se strice motorasele alea.. cum am vazut pe autostrada ... de inghetase o fata dar deehh era in decapotabila..
eu numesc masina acel vehicul.. care de duce...si nu se strica... si daca se strica macar sa ai un habar sa o faci. ca te uiti..lung dupa aia.
nu-i chiar asa...
pentru toata lumea conteaza masina, sa nu exageram...
conteaza pentru ca dintotdeuna banii au contat, si nu neaparat la modul negativ...
Quote:
Originally Posted by Clauditza
Zau?
Eu una am mers multi kilometri in Oltcit si nu mi-a scazut reputatia pana acum....
Clauditza u esti o fata mai speciala decat toate fetele, si din cate posturi ale tale am citit pe forum am observat ca esti o fata educata cu multa experienta de viata, nu multe fete sunt ca si tine. Daka ies acuma in oras si le spun la 5 fete ce masina am si incep sa rada. E foarte greu sa gasesti o fata de treaba in ziua de azi.
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
O sa te dai tu odata cu fundu' de pamant si o sa vezi ca nu e asa cum crezi tu.
Da-mi voie sa ma abat putin si sa te intreb:
Daca prin un ghinion (doamne fereste, ca nu doresc raul nimanui), prietenul tau ar pierde TOT: casa, bani, masina si ar ramane pe strazi si te-ar cere de nevasta, ai accepta sa il iei de sot si sa mori de foame ?
Deja cam stiu raspunsul tau, dar vreau sa vad daca ma poti uimi.
Mustang in legatura cu postu asta. Nu o sa vezi niciodata ca o fata sa iti raspunda sincer la ce ai zis. sti cum ii este o zicala mai veche poate o stiu multi: cel mai bun prieten te lasa cand ai nevoie mai mare de el. si la faza asta stiu ca multi o sa ma injure si o sa ma contrazica, da asta ii adevaru eu nu cred ca nu a fost odata cand sa ii ceri ajutoru celui mai bun prieten si el sa gaseasca o scuza sa nu te ajute.
Quote:
Originally Posted by IndyGG
Clauditza u esti o fata mai speciala decat toate fetele, si din cate posturi ale tale am citit pe forum am observat ca esti o fata educata cu multa experienta de viata, nu multe fete sunt ca si tine. Daka ies acuma in oras si le spun la 5 fete ce masina am si incep sa rada. E foarte greu sa gasesti o fata de treaba in ziua de azi.
Nu am spus-o ca sa aud laude, totusi apreciez vorbele tale.
Doar iti dadeam exemplul personal. Stiu mai multi baieti cu Oltcituri si au cu totii prietene, deci nu sunt nici prima nici ultima care s-a suit in masina asta. Fete de treaba se gasesc, numai sa NU le cauti unde NU trebuie... Daca mergi in club sau la plimbare pe bulevard o sa ai parte de ce ai descris tu
Quote:
daka ii zic la o fata ce masina(oltcit) am ma si plezneste in fata si nu mai vine cu mine; asa ca mai bine ma duk pe jos cu ea
sa faci si tu cum a facut un hover e-al meu.
dak intreaba ce mashina ai .. zi ca ai citroen axel
(la care tipa zice ... da ? faina masina. imi place [dar ma gandesc ca habar nu avea ce ii aia.. doar o auzit de citroen si gata])
Quote:
Mustang in legatura cu postu asta. Nu o sa vezi niciodata ca o fata sa iti raspunda sincer la ce ai zis. sti cum ii este o zicala mai veche poate o stiu multi: cel mai bun prieten te lasa cand ai nevoie mai mare de el. si la faza asta stiu ca multi o sa ma injure si o sa ma contrazica, da asta ii adevaru eu nu cred ca nu a fost odata cand sa ii ceri ajutoru celui mai bun prieten si el sa gaseasca o scuza sa nu te ajute.
La prima parte stiam.
La a doua parte cu prietenii, trebuie sa inveti sa ti-i gestionezi tu mai bine. Am un singur prieten adevarat care ar sari si in gaura de sarpe sa ma ajute, indiferent ce ocupatie are in momentul acela, iar eu as face EXACT la fel fara sa stau vreodata pe ganduri, dar la faza cu prietenii o dam Lambada si n-are rost sa ne abatem.
Ideea topicului este: "Conteaza pt. o femeie masina pe care o conduci?"
Raspunsul meu este: "DA!, indiferent de sentimentele tipei pentru tine. Masina va fi o mica parte din inauntrul ei cu care te poate calca in picioare ca ai doar o banala Dacie, sau care te va iubi si te va ajuta sa aspiri la alta masina decat Dacia."