Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply
 
Thread Tools
Old 07-06-07, 13:38   #451
BlueEyes

Stage 5
 
BlueEyes's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 323
Default re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

hahahaha sa "fii nevoit sa faci miliarde" .... ar fi bine dk ar reusi uibita s te impulsioneze sa le faci .... asta denota o relatie super ... in care exista joc de echipa ... dk esti lenes ...de felul tau ..dar ai idei .. nomal k ramai l stadiu de amanet ... dk te ajuta sa-tipui in practica ideile .... ins k te iubeste si vrea mai mult d l tine .. eu consider k e un lucru bun asta !
BlueEyes is offline   Reply With Quote
Old 07-06-07, 17:02   #452
Codered
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 0
Exclamation re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Alegerea pe care o face o femeie in privinta unui barbat trebuie sa fie in acord cu imaginea despre propriul sine,fie ea prezenta sau viitoare.Frumusetea fizica a unei femei,mai ales daca este una deosebita,are un impact puternic asupra alegerilor pe care le face si oportunitatilor care ii sunt prezentate.
O femeie foarte frumoasa va avea in permanenta contact cu barbati influenti,cu bani si cu masini scumpe,e firesc ca din atatea alegeri va cauta ce este mai bun pentru ea si inconstient isi va forma anumite standarde.Odata formate aceste standarde,acestea nu vor mai "regresa" ci "progresa".
Nu prea am vazut o femeie urata sa coboare dintr-un bmw,mercedes,jaguar sau alta masinuta mai scumpa,una frumoasa are multe alegeri bune la dispozitie si o va alege pe cea mai buna dintre ele. Poate iese si cu ala cu dacia de cateva ori,pentru ca e dragut sau are simtul umorului sau altceva,dar apare unul peste cateva zile care are tot ce avea primul insa si o masina buna pe deasupra(si cel mai probabil se imbraca mai bine,o duce prin locuri selecte etc).
Exista 2 mituri : unul,ca femeile frumoase sunt proaste si al doilea ca barbatii cu bani sunt fie urati,prosti,fie burtosi sau in varsta. Ambele sunt inventate de 2 categorii de frustratirima,de anxioasele bulimice de 1.55 si 65kg,al doilea de baietei saraci care stau cu parintii si le fura masinuta vineri seara sa dea o tura prin oras.
Sa facem un fel de statistica (amuzanta sa speram)

Masina barbatului Model1: motor <1000cmc,coreeana sau italieneasca,mica,de obicei fara aer conditionat.Modelul barbat 1 asculta manele care ii intretin dorinta sa parvina,are maxim 3 perechi de blugi si 2 de adidasi,program de la 6-3,de obicei sta intr-un cartier marginas si posibil cu parintii "dar are camera lui separata",iese de cele mai multe ori doar la el in cartier si vara se duce la Eforie sau Costinesti maxim 1 saptamana
Femeia barbatului Model 1 : nu are masina,inaltime cam 1.65,undeva intre 50-55kg,stearsa fizic,nu prea poarta tocuri si tinute sexy "ca nu se simte bine pe tocuri" sau "sa nu se ia cineva de ea".Fumeaza Kent si are mobil de ultima generatie,dar nu da banii pe taxi ca se descurca si cu autobuzul. Sta cu Barbatul Model 1 ca e in acelasi cartier cu el si se vad usor,iar uneori cand e frig o mai aduce de la fac/serviciu.In anii buni,de ziua ei iau masina cu motor<1000cmc si merg intr-un bar din centru unde se minuneaza ce "scump" e sau ce figura cunoscuta au mai vazut.

Masina barbatului Model2 : motor 1001-1398cmc si de obicei romaneasca intr-o proportie covarsitoare;rareori are aer conditionat sau cauciucuri separate de iarna si vara.Uleiul si-l schimba dupa miros,dar nu uita sa-si umple masina de braduti parfumati.Isi repeta mereu "consuma putin,mai ales in afara".Are un job de 300euro,circula cu geamul dispre sofer deschis si se mai ia de gagici pe strada dar nu prea il baga nimeni in seama.
Femeia barbatului Model2 : nu are masina sau mai foloseste in cazuri rarissime dacia parintilor,citeste revista Ioana si nu lipseste de la facultate de unde spera sa ia bursa in fiecare an.Aici avem un spectru larg de femei,mai dragute sau mai urate,nu se mai poate generaliza.Sta cu barbatul model2 din diverse motive,dar noaptea mai are vise umede cu printul frumos cu vila si piscina si masina tare...numai ea stie cat sufera cand o vede pe blonda aia cu cracii lungi "dar proasta" (dupa parerea ei) cat de bine o duce.

Masina barbatului Model 3: motor 1401-1600cmc,spectru larg de variante de provenienta.Barbatul model 3 e ceva mai instarit si mai cu bun gust,viseaza sa-si ia motor si mai da cate o forja dupa unul la semafor.Mai si castiga uneori ,iar asta ii face ziua mai buna.Nu merge cu aerul conditionat la drum lung pentru ca "consuma" (scuzati cacofonia),isi mai ia si cate o pereche de blugi de firma,adidasi din Unirea si parfum "de firma".Are pe mobil o gramada de poze si ringtone-uri,are incarcator de masina si eventual un final de toba mai deosebit,dar sudat in spatele blocului de catre vecinu de la 4 . Mai prinde din cand in cand cate o pustoaica misto,dar ciorba lui de zi cu zi e facuta tot din prietena cu care e de X ani si cu care in curand se va muta impreuna.
Femeia barbatului Model 3 : spectru larg de variante,uneori aici mai sunt si gagici misto fara prea multe fite,dar categoria dominanta e formata tot din fete obisnuite sau putin mai sterse. Are posetuta Prada (dar nu originala),tot timpul liber si-l petrece prin magazine si rade usor si cu gratie cand o mai claxoneaza unul.Nu prea suporta mijloacele de transport in comun si s-a obisnuit mult sa fie carata peste tot de bietul ei prieten,caruia ii ameteste cd-urile prin masina.Asculta manele,muzica latino si evident e innebunita dupa Pussycat Dolls. Are inclinatii feministe si nu uita sa-i spuna de cate ori poate Barbatului Model 3 ca nu si-a spalat masina.Din cand in cand,isi cumpara crema anticelulitica si auto-bronzanta,dar la sala nu se duce niciodata ca "n-are cu cine".

Masina Barbatului Model 4 : 1601-2001cmc,120-170cp.Aici sunt oameni de toate tipurile si categoriile,de obicei care au mai pus o afacerica la cale sau au salariu peste 800e si mai fac cate o combinatie pe langa.Stau de obicei singuri,au grija de masina,ii mai cumpara niste jenti Borbet sau poate OZ,ii mai baga si benzina de 98 mai buna. Au cel putin 3 camasi de firma in dulap si niste pantofi italienesti.Se epileaza la sub brat.Nu au foarte mult timp liber,dar vineri si sambata ies sa mai agate ceva prin oras.Geamuri fumurii si subwoofer in portbagaj in multe cazuri. Barbatii model 4 uneori ascund surprize tari pe
locul din dreapta,pot sa aiba aproape orice femeie,chiar daca cele mai misto dintre ele nu stau mai mult de 1-3luni cu ei.Lor prea le pasa si o iau de la capat oricand.
Femeia barbatului Model 4: de toate felurile si tipurile,inclina (statistic vorbind) catre o tipa mai frumusica si zambareata ,ii plac tocurile si sa fie privita.Isi sterge incaltamintea de praf des,poarta multe bijuterii,cam lipseste de la facultate si nu vrea sa auda de mariaj prea repede.Uneori isi mai inseala prietenul,dar nu foarte des,iese "doar cu fetele" in oras si zambeste la semafor cand vede un Lamborghini.Deseori,are si ea masinuta ei,de obicei una mica si luata in rate sau leasing,avansul fiind platit de parinti. Vrea sa-si puna silicoane mai peste tot si la mare insista la mearga la Mamaia sau "afara".
Uneori,i se mai spune si "iesi afara".Sta cu barbatul Model 4 pentru multe motive,dar masina lui ii place,prinde 200 si asta o umezeste rapid.

Masina barbatului model 5 : 2050-2500cmc,140-220cp.Masini mai nervoase,soferi la fel.Ochelari Armani,geamuri fumuri,sonorizare de varf,presuri bune,merge la spalatori des,stie toate cluburile bune din oras si nu-i rusine sa agate o femeie buna "are cu ce".Sta singur obligatoriu si rareori la periferie "ca ii fura aia masina".Acum vrea vila la munte si/sau la mare si se uita cu sonorul la maxim la Gone in 60seconds.Injura rau cand pune benzina si vede ca iarasi a crescut pretul.Are femeie buna si o alinta,ii mai face si cate un cadou mai scump sau o cara cu el printr-o vacanta "in afara".Manelist undercover in multe situatii,dar are si notiunea de muzica buna.
Femeia barbatului model 5: asemanatoare in proportie de 90% cu cea a barbatului model 4,dar in unele cazuri placute craci foarte lungi si/sau silicoane misto. Stie sa se faca placuta,stie sa se imbrace,fizicul o ajuta si are si ea un job bunut din promotii si mereu spune tuturor ca e "model" sau "manechin".Are profil pe hi5 cu poze care sa te bage in boala.O intereseaza masina barbatului Model 5,despre care stie tot :kilometraj,cp,probleme tehnice ..ea spune mereu "uite modelul nou" uitandu-se cu jind daca apare o masina mai smechera in zare

Masina barbatului Model 6: 2502-3500cmc,200-400cp,aici are deja o situatie si o anumita varsta (nu luam in considerare cand a luat masina lui papa).De obicei,masina nu sta mai mult de 3 ani cu el,o da avans pentru "modelul nou" Nu ii face prea mult tuning ca oricum e noua si tare si lumea se uita dupa ea.A fost cel putin o singura data cu masina in afara RO.Nu-l intereseaza amenzile rutiere si are pile peste tot.Femeile trag la el si in multe cazuri ele sunt curve si el un porc.Daca isi ia nevasta,nu o alege pe cea mai frumoasa,ca s-a invatat minte.Uneori tine un pistol in torpedou.Posibil sa se "rupa in figuri" si sa-si mai ia ceva jenti,eventual un chip si sa-si faca polish la masina.Are GPS si obligatoriu un SC x SRL Sta singur intr-o zona buna,chiar si cu chirie uneori "zona conteaza",dar sigur isi va face o casa undeva.Isi mai ia cateori cate o c*rva.
Femeia barbatului Model 6: poate sa aiba orice varsta de la 16-25 de ani de obicei,are multe figuri in cap si stie toate mall-urile pe de rost.Poarta aur.Are multa imbracaminte sexy si stie sa se machieze.Iese de cel putin 3 ori pe saptamana in oras.Are cel putin 1 prietena "buna" cu care face show in bamboo or similar.Ii plac masinile tari.Nu prea are scrupule,isi vede in orice moment interesul propriu.Nu plateste niciodata nimic cand iese cu prietenul "ca are bani,da-l dreacu".Ii da beep,il suna doar cand are impresia ca o inseala.Nu-i place la noi la mare,exceptand Mamaia.La munte merge ca sa manance intr-un restaurant,dar n-o sa faca 3 pasi fara masina.Zambeste larg cand prietenul ei merge cu 200+ si e regele autostrazii.Masina lui este un simbol al propriei ei increderi in sine,mai ales cand o lasa sa conduca si ea.Asta nu-i ajunge oricum si il bate la cap sa-i ia si ei masina,ca vrea sa parvina repede si usor.Ar vrea ceva decapotabil evident,sa "o vada lumea".In secret,se duce la spectacole cu stripperi.Are grija sa spuna de toti "taranii" aia care o fluiera,dar de obicei prietenul ei e mai taran decat toti ). De regula,varsta masinii prietenului trebuie sa nu depaseasca 20% din propria ei varsta .

SI GATA CA AM OBOSIT!!! ))))))
Codered is offline   Reply With Quote
Old 07-06-07, 19:31   #453
Tboy

Stage 4
 
Tboy's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 219
Default re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

LOL interesant =)))
Tboy is offline   Reply With Quote
Old 07-06-07, 20:12   #454
bodyspeed

Stage 5
 
bodyspeed's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,390
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Oltcit]
[4Rally]
[BMW]
[FOTO]
Default re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

dap...interesant. dar cu mici excepti... ca de .. mai sunt si cazuri.. rare..dar sunt..
bodyspeed is offline   Reply With Quote
Old 07-06-07, 23:00   #455
dogy_10
VW Driver

Stage 5
 
dogy_10's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1,362
Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]
Default re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Quote:
Originally Posted by spiry_moto View Post
hahahaha...nu tb sa ai miliarde ca sa tii o tipa langa tine ci tb sa stii cum sa o faci si cu putini bani poti face asta dak faci cu cap....eh...dar o fata care a dat de bani si de masini scumpe...ORICE ati zice...NU se intoarce la mai rau...ceea ce mi se pare...absolut normal...sa fim seriosi...aveti un slr...il dati la skimb pe-o dacie berlina ?)
deci esti deacord cu mine?

o clasificare mai pe scurt:
Barbatii se impart in cinci categorii dupa trei criterii.
Criteriile sunt: - Bautura pe care o consuma;
- Mijlocul de transport folosit;
- Cu cine isi satisfac nevoile sexuale.
Categorii: 1.Whisky-Mercedes-Amanta
2.Coniac-Masina statului-Secretara
3.Pepsi-Dacia personala-Autostopista
4.Ceai-Tramvai-Nevasta
5.Apa-Talpa-Laba
dogy_10 is offline   Reply With Quote
Old 08-06-07, 21:55   #456
Bea69

Stock
 
Bea69's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 2
Default re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

@Codered: mi-a placut tare mult analiza ta... ..si trebuie sa admit k descrierea ta este absolut valabila acolo unde traiesti..asta zic ptr ceilalti kre sunt din alte parti si in mica sau mai mare masura l-i se pare incredibil...
Bea69 is offline   Reply With Quote
Old 08-06-07, 22:04   #457
spiry_moto

Stage 3
 
spiry_moto's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 134
Default re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Codered...unde te incadrezi? =))=))=))
spiry_moto is offline   Reply With Quote
Old 09-06-07, 00:07   #458
esso2007

Stage 3
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 112
Default re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Si cel care are masina cu motor de 1.4 si 190 cp in ce categorie se inscrie?
esso2007 is offline   Reply With Quote
Old 09-06-07, 00:24   #459
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5
 
Mustang's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,399
Member of:
[DAEWOO]
Default re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

as zice eu in care ... da' te-ai supara pe mine
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 09-06-07, 00:27   #460
Bea69

Stock
 
Bea69's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 2
Default re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Quote:
Originally Posted by esso2007 View Post
Si cel care are masina cu motor de 1.4 si 190 cp in ce categorie se inscrie?
la cat science-fiction!!!
Bea69 is offline   Reply With Quote
Old 09-06-07, 01:36   #461
derby-iasi

Stage 3
 
derby-iasi's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 82
Default re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Si s-a ajuns la concluzia ca nu e important sa ai masina pentru a avea o iubita....dar e adevarat ca si masina te ajuta un pic....cateodata chiar mai mult

Si categoriile alea sunt mai mult sau mai putin adevarate. Cu anumite exceptii
derby-iasi is offline   Reply With Quote
Old 09-06-07, 15:50   #462
Sasha_z

Stage 5
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,448
Member of:
[Crazy Drivers]
Default re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One View Post
as zice eu in care ... da' te-ai supara pe mine
=))))))))))))))
Sasha_z is offline   Reply With Quote
Old 10-06-07, 23:27   #463
Codered
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 0
Default re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Quote:
Originally Posted by spiry_moto View Post
Codered...unde te incadrezi? =))=))=))
Daca te uiti atent la poza din profil,o sa-ti dai seama
Si sincer...sunt mai rau decat toti
Codered is offline   Reply With Quote
Old 10-06-07, 23:31   #464
Codered
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 0
Default re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Nu se aplica unei anumite zone,evident anumite exemple pe care le-am mentionat sunt locuri cunoscute din bucuresti pentru "fitzele" lor.Ce-i drept,provincia mai are un grad de ... credibilitate... in plus.
Codered is offline   Reply With Quote
Old 11-06-07, 00:42   #465
Bea69

Stock
 
Bea69's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 2
Default re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Quote:
Originally Posted by Codered View Post
Daca te uiti atent la poza din profil,o sa-ti dai seama
Si sincer...sunt mai rau decat toti
eu am o vb...ai' kre sunt asa rai,merita a doua privire... if u get waht I mean...
Bea69 is offline   Reply With Quote
Reply


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT +2. The time now is 12:37.


- Copyright 2024 4Tuning