mai baieti...
un sfat: nu mai cititi ziarul Libertatea! sau poate va uitati la televizor prea mult... just chill!
n'am inteles poanta...
dragul meu prieten intelege ca lumea mai si glumeste! fi sigur ca nu o sa vezi tu maine in ziarul libertatea ca un cutarel isi petrece ziua cautand fufe la volan si aruncandu's in fata lor.. era doar a fun ideea cine a gustato bine cine nu.. poate gusta glumele de la pagina 5 din ziar
mdaaa! sorry man!
nu stiu ce am azi! sint intors!
pe toate forumurile am spus numai tampenii si m-am luat de lume!
don't take it too personally ok? PEACE!
m-am hotarat, am sa incerc sa agat fete in felul urmator: iau una bucata dacia 1300, imi las barba, imi iau una bucata trening fubu, si dau maneaua la maxim, in timp ce cobor geamul, sa le intreb... singurica papushe?
merge,nu?
am mai zis eu k fac asa, dar nu ma las...
hahah ue intr-o seara cu obraznick am facut ceva de genu ...doar ca eram cu focus... seara(nu mai era lumina) sapca ochelari de soare o mana pe geamu jumate lasat si manele =))) si da-i pe la scoli...fiind seara scapau alea de a9a si a10a ! )) al draq ce se mai uitau ))))
m-am hotarat, am sa incerc sa agat fete in felul urmator: iau una bucata dacia 1300, imi las barba, imi iau una bucata trening fubu, si dau maneaua la maxim, in timp ce cobor geamul, sa le intreb... singurica papushe?
merge,nu?
am mai zis eu k fac asa, dar nu ma las...
Am eu una si mai buna... pusa in practica chiar:
Una bucata dacia 1310 sau si mai veche, aranjat sa nu se sperie, vara geamul deschis si la semafor sa iesi pe geam cu un casetofon,mp3 player ceva si sa le intrebi daca vor sa le pui o muzica ceva. Le merge la suflet.Te vor crede "belea" de amuzant.
A mers!
ce tareeee
da' tre' sa fii cu chef de caterinca in ziua aia, clar
Iti dai seama ca de aia si eram cu dacia.
Era un prieten cu masina si subsemnatul pe geam cu mp3-ul. Sa nu iti mai zic ce fete au facut peste cateva zile cand au vazut ca noi mai aveam si alte masini. Nu de alta dar saraca dacie, era terminata si nu am rezistat cu ea decat 2 zile.
damn!!! dar de fiecare data cand agati ceva daca ai si o masina care sa nu fie chiar ultimul cazan...nu stii daca ai reusit tu sau masina, dar daca ma gandesc mai bine...tu conduceai masina, deci...
caterinca aseara, o seara clasica de agatat pe magheru, doar ca ploua urat de tot si nu prea a fost o noapte de succes in exces pervers la 40 la ora..
am si eu o chestie .. nu stiu daca intra la toipicu asta dar asa privit larg cred ca intra ..
am fost cu una o perioada apoi neam certat putin , am tot icnercat sa ma impac cu ea. bla bla dupa cateva icnercari ma lovesc o chestie
eu: dami papucii si gata
ea: nu pot sati dau papucioi
eu : hai sa ne imtapacm atucnea
ea: nu potoi sa ne impacam
eu:
nu pre stiu ce sa fac mi se pare amuzant si aiurea