in concluzie ...
ia-ti bemve ...
nu-i asa alekse ?
nu.. e cliseu ieftin... nu agati mai mult cu bmw, decat cu opel...
btw, mie mi-e sila de agatatul din masina, mi se pare penal, n-o fac, si n-am facut-o niciodata, din principiu...
mey... let's make things clear.... agatzatul din masina e penibil oricum.... akuma sincer... daca o tipa se lasa agatzata asa... la stop... e clar cate are in capshor... idem si daca te agatza ea pe tine pentru mashina pe care o ai....
eu una... daca incepe unul la stop sa fluiere sau sa bage in seama... ma duc si-i dau una pe mashina cu geanta.... sau il ignor --- k nu merita sa-mi consum energia cu astfel de specimene....
ntz ntz ntz nervoaso .......doamne cat esti de simpatica cand te enervezi :*:*:*.........hai k le-ai zis-o..........cine dreaq mai are Opel Astra G k mine (au ajuns mai multe decat daciile) ............conteaza sa fi original.......si io nu fluier din masina dupa o fata k un porc.....ma duc si o ajut sa treak strada,eventual imi pun sacou in balta k ea sa nu se ude.......manele nope.....nu suport manele in masina,nu pot sa conduc pe ele.........si mai nou acum ultima moda e sa mergi cu 500 SEL cu o bagaboanda in dreapta,sa fumezi marijuana si sa aculti Parazitii la 2000W......DON'T hate THE PLAYER HATE THE GAME!!!!.....m-a luat valu' un pic.......
inca o parere.. .daca vrei sa agati o fata ... trebuie sa ai talent in tine.. sa sti ce sa vorbesti .. nu sa stai ca prostu ..... de exemplu .., daca nu o cunosti deloc.. te poti baga in seama cu un compliment.. si sa fi destul de direct.. apoi sa incepi o gluma .. ceva in genul " sti ... cred ca suntem facuti unul pt. altul" si sa o ti in genul ..daca fata te refuza ... mai incerci ..daca te refuza categoric.. o lasi balta. dupa un nr de tel sau ceva de genul...daca il ai ... esti norocos.. poti sa continui la tel. eu nu folosesc texte care sunt deja uzate ... incerc sa improvizez cat mai mult.. .daca nu merge facem o injectie si gata
"cum sa agati o fata?" simplu...cu grija...degeaba dati voi aici teorii pt k niciodata n-or sa tina la toti...unu poa' sa agate si doar uitandu-se la ea...altu...poa sa vb si juma de ora si sa nu iasa nimic...asa ca relax )
eu agat femei cu manele pe telefon,flegmand pe jos,mancand seminte si bineinteles cu coji intre dinti...si tipand dupa fete PRINTESAAA ai ascultat-o pe aia noua a lu Salam?
sa stii ca ai agata niste pustoaice de clasa a7a a8a care kiulesc de la scoala si ies in parcul 23 cu comportamentul asta =)) asa ca...eu zic sa nu pierzi ocazia =))
sa stii ca ai agata niste pustoaice de clasa a7a a8a care kiulesc de la scoala si ies in parcul 23 cu comportamentul asta =)) asa ca...eu zic sa nu pierzi ocazia =))
unde e gagici tanti?ca se duce baiatu...acu da jos de pe net noua compilatie sucarii contraataca o trece pa telefon si se duce la gagicile alea cu motoare...e bune daca e purisance...merge...
Va vorbit Daddi sucaru din ferentari colt cu trompetului.
Ador baietii astia...si culmea cateodata chiar au niste fete...dar degeaba daca nivelul intelectual e sub nivelul marii.