Apropo... cum faci cu fetele astea superbe ? ca orice ai zice ii aproape sigur ca mai is 1232 care zic acelasi lucru :\\ najpa
frate spui ce simti, cel mai sigur si cel mai original! ei si ce-i dc ia mai zis careva lucrul ala? nu i l-ai zis tu si tu trebuie sa il spui astfel incat sa para ceva deosebit, ceva ce nu a mai auzit!
(LOOL ce ma chinuie si pe mine uneori )
cum ii spui ca e frumoasa : \"dc as fi fata m`as face lesbiana pt tine\"
da dc trebuie sa ii spui ca e frumoasa? ca sa se simta importanta? nuh mai bine da-i de inteles! nu e bine sa ii zici la o fata ca e frumoasa chiar cand o intalnesti, cand ajungeti l aun anumit \"nivel\" atuncea da dar la inceput nu e bine!
pai da.ce draq mah,daca-i spui ca-i frumoasa ti se urca-n cap
si poate la un moment dat de atata frumusetze si suferintza din cap sa zica urmatoarea kestie care am auzit-o la una care vb cu gagicasu...
\"auzi gushtere eu oricum sunt mai frumoasa ca tine asa ca taci\" si fraieru ce sa faca tacea si isi aprindea o tzigara...pai sa nu blestemi ziua in care ai cunoscut-o si era inofensiva si i-ai zis ca e frumoasa???
ca iti dai seama ca fata face si exces de frumusetzea ei mai ales daca e o narcisista de se pupa in oglinda....e grav...eu nu as putea sa stau cu una care se trezeshte dimineatza...se uita in oglinda si zice vuai ce frumoasa sunt ce bine arat...
deci sfat feritzi-va de narcisiste ca astea raspandesc boala o dau mai departe...si nu e bine ptr voi...ptr ca incepi sa te lauzi singur si lauda de sine...strica...
eu le spun ce-mi place la ele, nimicuri, dar sa pari natural, asta e cel mai important, sa le flatezi usor ( nu ghiolbaneste - baaa ce tzatzee ai ) si sa para spus sincer
eu le spun ce-mi place la ele, nimicuri, dar sa pari natural, asta e cel mai important, sa le flatezi usor ( nu ghiolbaneste - baaa ce tzatzee ai ) si sa para spus sincer
draga mea, ai o pereche de tzatze de nu mi-as mai lua ochii de pe ele
draga mea, ai o pereche de tzatze de nu mi-as mai lua ochii de pe ele
hehe, sau: \"ai pieptul foarte preoeminent, faci sala?\"
si ea iti va raspunde ca nu ea, prietenul ei ala de 1, 95 si 100 de kile merge la sala, cum care? , ala care e furios, are spume la gura si alearga spre tine
si ea iti va raspunde ca nu ea, prietenul ei ala de 1, 95 si 100 de kile merge la sala, cum care? , ala care e furios, are spume la gura si alearga spre tine
!!!! nu mah nu e buna varianta asta....nu e cea mai \"sigura\" faza, trebuie sa incercam altceva
ma repet... cel mai bine e sa nu iti exprimi adevaratele sentimente ( ce te-as foothe ) ci sa-i spui ce vrea ea sa auda ( ce ochi frumosi, ce bine mirosi, etc ) dar totul e sa pari sincer si sa nu deranjezi, sa nu pari agresiv, ca e plin de tarani care se agata de fete pe la noi, si imediat te va trata cu flit...
vreti sa va spun io care e cea mai buna metoda de agatat?
aia despre care nu s-a spus nik p-aici
vb fff serios.
si bag mana-n foc ca toti de aici avem o metoda(un AS in maneca)pe care n-o spunem
vreti sa va spun io care e cea mai buna metoda de agatat?
aia despre care nu s-a spus nik p-aici
vb fff serios.
si bag mana-n foc ca toti de aici avem o metoda(un AS in maneca)pe care n-o spunem
asteptam cu nerabdare!!! dar acel AS din maneca din pacate depinde de persoana, adika cel mai probabil eu sau altu nu o sa il poata folosi, e al tau....exact cum e careva(inca nu l-am gasit exact) al meu sau al lui cutare...