Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
si eu am dat de ceva tare azi
SpeedeR poate sa confirme
si pe 10 va fii si mai tare =))
atunci poate ca eu voi confirma ce va va spune ZpeedeR sau invers ) ramane de vazut ,anyway , ideea e cam asa
pe magheru - 4 benzi - semafor ) toate masinile de la semafor se uitau la Speeder in masina , pe bancheta din spate )
unde nu aveau loc ... chestii .. lala . . si totusi .. se uitau toti =))
imaginati-va ce era pe bancheta din spate =))
in bratele mele =)))) mult prea tare seara asta
si nu se uitau doar pt k e un g5 gti frumos foc... asta fac doar 90%
se uitau toti....adik 100%... a fost prea tare...pakat k a trebuit sa conduc si nu am avut parte de unele chestii pe care unii AMARATI au avut parte :P :P
oricum... o sa aveti parte de niste poze nebune cu chestii bune
Re:
Quote:
Originally Posted by \"SpeedeR\"
si nu se uitau doar pt k e un g5 gti frumos foc... asta fac doar 90%
se uitau toti....adik 100%... a fost prea tare...pakat k a trebuit sa conduc si nu am avut parte de unele chestii pe care unii AMARATI au avut parte :P :P
oricum... o sa aveti parte de niste poze nebune cu chestii bune
Ps... ai dreaq amarati...ce rau o duc unii
sa stii , chiar nu ma supar ca ma faci amarat la treaba asta =)) =))
mult prea tare , mi-a placut ca o calcai .. si .. pe bancheta din spate .. parca .. se .. intampla .. .CEVA =)) =))
ma storcea .. dar imi placea )))))) o dam in rime
daaaaaaaaaaaa.... simteai cuplul
acum e doar trebuie sa interpreteze lumea cum trebuie propozitia de mai sus
miam dat seama de un lucru pt care nu e bine sa conduci masina in noaptea asta
care parrte a fost mai crazy? prima,adica asta, sau restul?!
FUCK , grea alegere ..
ummm , partea cu tipa .. a fost bestiala ... prea bestiala...
iar .. ce nebunie a fost pe strazi a fost .... la fel .. dar .. parca .. un pic mai jos , sincer , mi-a placut mai mult cand statea tipa invers
oricum ,seara de neuitat
\"-BAAAAAA E ROSHU IN PLM !!!!!!!!!!!! \"
\"-SI EU CE **** *** SA FAC?!!??!\"
asta se intampla la universitate =))
la 140 la ora =))
as zice , cea mai misto noaptea ... de pana acum , pe acolo
mari banditi sunteti voi 2......ntz ntz ntz....cum v-am invatzat io mah baieti?
in dreapta soferului trebuie sa este o gajica
si gajica asta tre sa stea aplecata,macar de decor....sa vedeti cum se uita lumea atunci
ghinionul celor care au folii,ca acum vine frigul si nu prea mai mere cu jeamurile deschise
mari banditi sunteti voi 2......ntz ntz ntz....cum v-am invatzat io mah baieti?
in dreapta soferului trebuie sa este o gajica
si gajica asta tre sa stea aplecata,macar de decor....sa vedeti cum se uita lumea atunci
ghinionul celor care au folii,ca acum vine frigul si nu prea mai mere cu jeamurile deschise
ba mai stim noi p unii care mergeau cu caldura la maxim ca nu se vedea prin geamuri
pe vremea aia mergeam cu mertz-ul si se dezghetau greu
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
si eu am dat de ceva tare azi
SpeedeR poate sa confirme
si pe 10 va fii si mai tare =))
atunci poate ca eu voi confirma ce va va spune ZpeedeR sau invers ) ramane de vazut ,anyway , ideea e cam asa
pe magheru - 4 benzi - semafor ) toate masinile de la semafor se uitau la Speeder in masina , pe bancheta din spate )
unde nu aveau loc ... chestii .. lala . . si totusi .. se uitau toti =))
imaginati-va ce era pe bancheta din spate =))
in bratele mele =)))) mult prea tare seara asta
mey santose gata frate ...ca ma bagi in boala!
oricum .... te asteptam pe 11 akas sa faci o poveste din aia de vro 2 pagini ....
acolo chiar voi incerca sa las pozele sa vbeasca , va fi mai interesant
btw , stiu ca e OT dar asta seara soferul golfului 5 :P a intaratat un m3 C S L si a stat binisor in curu lui
needbrain , logic ca atunci cand aia sta aplecata, in fatza .. tot semaforu se uita, sa vezi senzatie ce e atunci cand NU se intampla chestia asta si totusi tot semaforu e pe tine
baaa, dar ce are golfu ala de se tine dupa ceseleuri?!
ce oameni nebuni pe strazile astea....eu chiar nu mai ies din casa k imi este frica
btw... care a agatat din masina o fata sau cateva fete oprind langa ele si zicandule sa vina cu el... eu zic k nu se poate, k dk ar fi sa fie fata aia e cam biaaatch, cam mare biaaatch dar altii zic k se poate...poa sunt eu mai prost
btw... care a agatat din masina o fata sau cateva fete oprind langa ele si zicandule sa vina cu el... eu zic k nu se poate, k dk ar fi sa fie fata aia e cam biaaatch, cam mare biaaatch dar altii zic k se poate...poa sunt eu mai prost
nu se prea poate... decat dak e vre-o mare taratura, sau dak esti tu un vre-un vin diesel, brad pit ceva