pai stii cum e?
depinde de ce-i spui.
dak o iei cu gesturi si cu nu vrei sa te plimb cu decapotabila papuse? s-ar putea sa plimbi doar 2 din 10
dak o iei frumos si vb cu ea ca si cum ai fi pe jos, nu cu fitze, ai sa reusesti sa agati maxim 6-7 din zece
nu pica toate kiar asa usor, pun pariu pe o lada de bere ( am eu ce am cu pariul pe-o lada de bere nush de ce )
needBrain daca o treci pe numele meu..da sigur..poate ai sanse sa ma agati ..daca nu...e doar o alta masina .
sa stii ca nu iti trebuie super masina ca sa agatzi o fata(asta depinde de ce fel de fata...daca e fufâ..sau naivâ..sa zicem ca pune botu...daca nu \" te plimbi\" singurel :P ....)
nu-mi pasa ce masina are/n-are respectivu..atat timp cat ma inteleg bine cu el si nu e fatza de mine o\"lepra,jigodie,etc\"
cu femeia mea... cand ne-am combinat mergeam cu autobuzul iar ea era cea mai frumoasa fata din liceu, si m-a preferat in fata unor tipi care veneau cu decapotabile in curtea liceului ( oare size matters? )
Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"aleks\"
cu femeia mea 4... cand ne-am combinat mergeam cu autobuzul iar ea era cea mai frumoasa fata din liceu, si m-a preferat in fata unor tipi care veneau cu decapotabile in curtea liceului ( oare size matters? )
ce faci ma ? te lauzi cu size matters ?? incerci sa ne faci sa credem o posibila minciuna ?? ) =))
cu femeia mea 4... cand ne-am combinat mergeam cu autobuzul iar ea era cea mai frumoasa fata din liceu, si m-a preferat in fata unor tipi care veneau cu decapotabile in curtea liceului ( oare size matters? )
ce faci ma ? te lauzi cu size matters ?? incerci sa ne faci sa credem o posibila minciuna ?? ) =))
no no, just joking ( desi minciuna nu e te asigur )
fata m-a ales din alte considerente, mai vizibile la prima vedere
mai tare e cand nu soferul ci tipul din dreapta incearca sa agate cu fraze din astea. am blocat geamurile de la masina pe o asemenea faza, mai ales ca o cunosteam cat de cat pe tipa respectiva si nu se preta la asa ceva
ideea e ca fiecare iese la inaintare cu ce are, si evident ca o sa fie atrase de el tipele care se uita dupa asa ceva.