am uitat sa mentionez....de a 10a....'daca mai exista fete de genul ala'
eh...pe nimeni nu deranjeaza....dar stii....poti sa ai bani cati vrei...daca nu te iubeste sincer....e degeaba....doar ia banii de pe tine
pai stii cum e?
depinde de ce-i spui.
dak o iei cu gesturi si cu nu vrei sa te plimb cu decapotabila papuse? s-ar putea sa plimbi doar 2 din 10
dak o iei frumos si vb cu ea ca si cum ai fi pe jos, nu cu fitze, ai sa reusesti sa agati maxim 6-7 din zece
nu pica toate kiar asa usor, pun pariu pe o lada de bere ( am eu ce am cu pariul pe-o lada de bere nush de ce )
needBrain daca o treci pe numele meu..da sigur..poate ai sanse sa ma agati ..daca nu...e doar o alta masina .
sa stii ca nu iti trebuie super masina ca sa agatzi o fata(asta depinde de ce fel de fata...daca e fufâ..sau naivâ..sa zicem ca pune botu...daca nu \" te plimbi\" singurel :P ....)
nu-mi pasa ce masina are/n-are respectivu..atat timp cat ma inteleg bine cu el si nu e fatza de mine o\"lepra,jigodie,etc\"
cu femeia mea... cand ne-am combinat mergeam cu autobuzul iar ea era cea mai frumoasa fata din liceu, si m-a preferat in fata unor tipi care veneau cu decapotabile in curtea liceului ( oare size matters? )
Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"aleks\"
cu femeia mea 4... cand ne-am combinat mergeam cu autobuzul iar ea era cea mai frumoasa fata din liceu, si m-a preferat in fata unor tipi care veneau cu decapotabile in curtea liceului ( oare size matters? )
ce faci ma ? te lauzi cu size matters ?? incerci sa ne faci sa credem o posibila minciuna ?? ) =))
cu femeia mea 4... cand ne-am combinat mergeam cu autobuzul iar ea era cea mai frumoasa fata din liceu, si m-a preferat in fata unor tipi care veneau cu decapotabile in curtea liceului ( oare size matters? )
ce faci ma ? te lauzi cu size matters ?? incerci sa ne faci sa credem o posibila minciuna ?? ) =))
no no, just joking ( desi minciuna nu e te asigur )
fata m-a ales din alte considerente, mai vizibile la prima vedere
mai tare e cand nu soferul ci tipul din dreapta incearca sa agate cu fraze din astea. am blocat geamurile de la masina pe o asemenea faza, mai ales ca o cunosteam cat de cat pe tipa respectiva si nu se preta la asa ceva
ideea e ca fiecare iese la inaintare cu ce are, si evident ca o sa fie atrase de el tipele care se uita dupa asa ceva.