am un copil in cartier ... care intra pe net si invatza repici de agatzat .. si el crede k tin
mi`a zis una intr`o seara .. care si acum imi aduk aminte .. de ea .. k am facut febra de cat am ras .. cica citez : \" ma duk la o pisda care`mi place mie si`i zic ... auzi tatal tau e terorist k tu eshti o bomba ? \" ... am ras ... cu geninghii la gura
.... si multe alte faze ... cea mai tare faza care mi`a povestit`o un amik apropo de agatzat s`a intamplat vara trecuta .. cu o tipa din neamtz ... era in discoteca la mare si el si ea ... ea era cu nushte amici .. fara prieten .. el s`a bagat in seama .. tipa mai era si cu alte pretene . in fine nu asta e relevant .. si .. ametzit cum era .. ii zice tipe .. auzi .. imi place la nebunie cum te mishti si nu shtiu cum sa iti zic .. asa k iti Zic direct .. vrei sa mergi cu mine sa ne f*tem ? si ... tipa a zis DA .... apoi i`a povestit k a venit la mare fara preten si vroia sa simta si ea cum e sa o faci fara obligatzii si etc ... dar oricum faza a tinut .. nuh .... n`atzi vrea sa fitzi in locul lui sau sa avetzi macar acelashi bulan ... eu da .. tot visez