e nu....stai calm
ca pica si astea la ignorare
dar tre sa stii cum sa le ignori
metoda mea preferata - ca de altfel si a lui Red Mustang (bunul meu prieten) e sa le abordez cu o chestie de genu' : \"buna...ma cheama x...pot spune ca arati superb \", asta fiind zisa in prima zi...iar in a doua zi nici nu o mai bag in seama ...ba chiar a doua zi daca e vreo amica de-a ei sau vreo tipa pe langa ea o complimentez pe aceea chiar daca nu arata bine...
o sa observati ca tipa care pe voi va intereseaza devine putin iritata...si va spune ceva de genul : \"da' ce draga eu nu arat azi bine?\" ... la replica asta le zic : \"ah...da' si tu arati bine draga...da' gagica de langa tine mi-a furat ochiu'
\"
dupa vreo 2 zile iar o complimentez pe cea care ma intereseaza si tot asa pana cand o ia razna si ii cer numarul de telefon...
parerea mea e: cand tipa caruia ii faci ochi dulci iti da nr de telefon...e pe jumate cucerita...
bine...s-ar putea sa para stupid la unii...da' e o metoda care la mine da rezultate...
mie mi se pare cam complicata faza asta
o replica buna de agatat: azi dimineatza am vazut o floare si mi s-a parut ca e cel mai frumos lucru pe care l-am vazut....pana acum,ca te-am vazut pe tine
sud-american evident
nu-i rau, dak ai tupeu sa te duci sa-i spui asta unei tipe, si daca nu-ti pasa ca s-ar putea sa faca misto de tine.
ia sa vedem, dak da rezultate spune-ne ca ne faci curiosi
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
aaaaaaasa , gata , mi-am amintit , nu mai stiam de unde
jur ca maine ma duc la cea mai frumoasa fata din clasa , care imi e buna prietena , si ii zic chestia asta , intre 4 ochi , doar de curiozitate, sa vad cum reactioneaza , va anuntz