Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [MERCEDES]
Re: Cum sa agati o fata..
hahaha , misto , pai daca e tovaras bun cu tine nu avea rost sa o arzi dar dak era doar un cunoscut e pacat daca ai scapat-o yo nush cum as fi reactionat cred ca i-as invinetzii un ochi daca ala era tovarasu cu mine ca sa o intrebe d c are ochiul vanat si sa-i spun atunci , dar daca nu era tov, cu mine as fi arso grav de tot !
omul era bun prieten cu mine ( acum e putin la racoare...), dar pe ea n-o vazusem never ever...
nu am reactionat in niciun fel, dar am fost her playgorund, evident....
omul era bun prieten cu mine ( acum e putin la racoare...), dar pe ea n-o vazusem never ever...
nu am reactionat in niciun fel, dar am fost her playgorund, evident....
o intrebare..daca se poate...de altfel ti-a placut fata???ma intereseaza parerea ta d dinainte d miscarea aia a ei...
Pai a zis el ceva de genul ca fata ar fi primit lejer nota 8 cu posibilitati de marire. Sa inteleg ca aceste posibilitati au aparut dupa "atacul la persoana"?)
pai asteptam parerea lui,k nu e foarte klar nici ptr mine,daca nota asta a luat fata din cauza celor intimplate..sau ink inainte...
daca luase inainte..nici nu ma mir k s-a pus fata in viteza...k vazuse si ea nota calificativa in ochii lui,si normal k a vrut sa se convinga cum "stau lucrurile p acolo" ....
he he! parerea mea e ca ai procedat foarte ba nu! FOARTE CORECT!
singura iesire buna oricare ar fi fost faza!
hai sa-ti spun de ce:
1 poate ca fata nu vroia decat sa se simta bine... dar pe de alta parte omul iti era prieten! deci bila alba pt ca nu ai inselat increderea prietenului!
2 poate ca fata doar testa terenul pt a vedea ce reactie ai! si iarasi ai procedat bine, pt ca asa s-a convins ca nu esti fraier si ca nu te arunci in prima lesinata care iti iese in fata!
3 si asta e parerea mea: a fost test! gandeste si tu un pic mai vagabonteste... ce femeie se arunca direct in pantalonii unui prieten de-al iubitului ei pe care nici macar nu-l mai vazuse inainte? cel mult te tinea minte ca esti dragut si sub pretext de prietenie faceati schimb de nr de telefon...
ce a fost regia aia cu sticla de vin? si cum a desfacut-o? a fost premeditata!
spui ca nu o mai vazusei niciodata... poate ca prietenul tau a vrut sa vada cat inseamna el pt tine si ti-a bagat o vagaboanta pt ca te banuieste in stare de niste treburi?
stiu ca suna cam paranoic dar sa stii ca asta e parerea mea, daca e asa cum ai povestit tu si deci ai procedat corect! si eu as fi facut la fel si eventual i-as fi si spus prietenului respectiv, mai mult pt a-l testa dupa reactie...
deci... posibilitatile de marire le-a primit dupa.... "atacul la persoana" evident
inainte o pareciam drept frumusica, tin minte ca ramasesem placut surprins de ce reusise al meu prieten sa abureasca
cat despre ce spune dmn... sa stii k acelasi tip de idei mi-au trecut si mie prin cap, si sincer, eu am o idee fixa, si o repet tuturor : femei- e plina lumea, prieteni- sunt doar cativa...
nicio femeie nu merita sa iti pierzi un prieten...
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
Quote:
Originally Posted by aleks
deci... posibilitatile de marire le-a primit dupa.... "atacul la persoana" evident
inainte o pareciam drept frumusica, tin minte ca ramasesem placut surprins de ce reusise al meu prieten sa abureasca
cat despre ce spune dmn... sa stii k acelasi tip de idei mi-au trecut si mie prin cap, si sincer, eu am o idee fixa, si o repet tuturor : femei- e plina lumea, prieteni- sunt doar cativa... nicio femeie nu merita sa iti pierzi un prieten...
100% de acord
Femeia se duce cat ai clipi.. prietenii raman.
prieteni nu prea sunt dupa parerea mea , d cand ma stiu am avut NUMAI UN PRIETEN care ar fi fost langa mine oricand si la orice ora daca aveam nevoie de el .......... ! in rest numa "prieteni" !
offtopic !
revin ...
sunt fete care pot fi "agatate" doar cu o invitatie la un suc ... si cu mult bun-simt cand vb cu ele ...
lasati-le pe ele sa vb mai mult ...
interveniti cand este cazul ... si poate merge totul in regula
si cand te gandesti ca unele daca nu faci tu conversatie stau ca proastele si se uita in suc sau in tel... tu vb vb vb ea nik..e prea proasta sa zica ceva..asa ca ii zici " hai aksa fata m-am lamurit" iar fiind si mai proasta va spune" cum? ce te-ai lamurit" nici nu-si da seama ce vrei sa zici.... aceste fete deobicei sunt "bibelou"
si cand te gandesti ca unele daca nu faci tu conversatie stau ca proastele si se uita in suc sau in tel... tu vb vb vb ea nik..e prea proasta sa zica ceva..asa ca ii zici " hai aksa fata m-am lamurit" iar fiind si mai proasta va spune" cum? ce te-ai lamurit" nici nu-si da seama ce vrei sa zici.... aceste fete deobicei sunt "bibelou"
" hai aksa fata m-am lamurit" ... next time i`ll be bad
soarta fiecare combina ce poate si cum poate ! yo unu nu suport fetele care nu sunt in stare sa scoata 2 cuvinte din gura dar la urma urmei sunt si ele bune in felul lor !