baieti ...e o kestie care, daca tineti cont de ea veti avea multe de castigat si veti avea de unde sa va alegeti o iubita...eu am incercat-o personal si pot sa zic ca extrem de rar a dat gres..ca sa nu zic nicioadata
cam putini
asa ..revenind la topic..trebuie sa intelegem o kestie destul de simpla ...femeile au nevoie sa fie ascultate ... chiar daca spun o gramada de tampenii fara sens ( de multe ori ) ..pentru ele e deosebit de important sa vada ca sunt ascultate ..dar atentie si cum o asculti ( nu sa pui farurile pe decolteu ei ..sau mai stiu eu ce...)pentru ca isi dau seama imediat daca nu le asculti si te gandesti la altceva ( e normal sa te gandesti s-o bagi in pat ..dar rabdare frate ...ca ajungi si la asta )..intai demonstreaza-i ca esti interesat de ea si de ce spune ea si din cand in cand mai repeta ce zice ea ca sa vada ca esti atent ......asta faci cand te intalnesti cu ea... metode de agatat nu folosesc ..prefer sa ma duc la ea ..sa ma prezint si sa-i spun ca e dragutza si mi.ar face placere sa iesim la un suc...daca te refuza te desparti diplomat de ea : scuze pt deranj e si normal la cat de dragutza esti sa ai iubit si plm kestii d/astea sa nu pleci ca tantalau ...lasi terenu deschis ..si cand te mai intalnesti cu ea ..daca tot nu te dai batut mai un salut ..mai o invitatie ca amici ( asa sa-i zici )...daca ai reusit sa iesi in oras chiar si ca amic si sa-i iei nr de telefon ...jumatate de drum l-ai parcurs...acum asteapta frate ...nu te grabi ( asta in cazu in care vrei ceva serios pt ca rapandule gasesti tot timpu ..eu vb aici de ceva mai serios)... din cand in cand te mai intalnesti cu ea..un salut ceva...pana te pune la suflet...aici trebuie sa ajungi ..apoi o pui sa.ti povesteasca problemele ei ..dar diplomat.. asculta cu atentie ..si incurajeaz.o mult de tot ...asta conteaza pentru fete sa simta ca sunt ascultate mai ales cand au probleme si sa fie incurajate..de asta au nevoie ele cel mai mult...daca prinde incredere in tine si curaj sa ti se destainuiasca ai castigat .....cu prima ocazie cand se va certa cu iubitu ..ghici la cine va sari in brate dupa alinare ??? poi vezi smekere ....dar inca odata am zis asta e un proces ceva mai lent si numai in cazu in care tii mult la tipa respectiva ..si crede.ma ca dupa ce te.a pus la suflet va cauta mai mult compania ta...va deveni mai irascibila cu iubitu pt k nu e ca u ..si plm ..ai marcat
dar subliniez sa nu fii ipocrit ..trebuie sa fii sincer pentru ca ea va vedea cat de sincer esti intetresat de problemele ei ...
...je pot sa zic k nu am esuat pana akum cu metoda asta ....enjoy it boys
metoda merge la orice fata daca este aplicata bine ...chiar si la fetele care te vad doar prietene
pardon prieten
)