ce misto! zici ca ai succes cu dacia 1100?
atunci, o sa-mi cumpar si eu o motocicleta cu atas, ochelari d-aia cat toata fata si un fular lung si alb...
ma si vad pe Magheru cu fularul fluturand si cu o dara lunga de fum in spate...
cred ca ar innebuni toate femeile dupa mine... ce mai? SENZATIE!
come onnnn...exista si un toopic ca asta...??? cel putin ar trebui sa bagati faze de agatat din masina, evident nu neaparat cei care au masini de peste 100 000 euro acolo nu prea mai e nevoie sa stii sa vorbesti e deajuns sa stii sa faci cu mana si sa zambesti
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
Re: Cum sa agati o fata..
... da... si sa agati numai fete pe interes... bine gandit...
consider ca cel cu dacia sau orice alta autohtona este mult mai castigat, deoarece tinde mult mai mult sa cunoasca fete sincere, pe suflet, decat un tip cu un carrera GT...
... or fi ele frumoase, 90 60 90, scoase din cutie, dar ce pacat ca sunt goale prin interior...
.... aidoma unei papusi....
come onnnn...exista si un toopic ca asta...??? cel putin ar trebui sa bagati faze de agatat din masina, evident nu neaparat cei care au masini de peste 100 000 euro acolo nu prea mai e nevoie sa stii sa vorbesti e deajuns sa stii sa faci cu mana si sa zambesti
poate ca te va surprinde, dar: MASINA NU POATE FACE TOTUL SINGURA!!!
Un om fara o masina scumpa tot e ceva, dar o masina scumpa fara sofer, e nimic!
cel mai simplu mod de a agata ?
nu te mai chinui tu sa o agati ... ca oricum degeaba ... gasesti d'alea care te "keep hanging on"
ia sa o lasi pe ea sa vina la tine dupa un compliment of course
am experimentat si eu din minunata senzatie de a agatza fete de la volan...(o plasez pe primul loc in topul celor mai usoare circumstante.. deasupra la fata beata si horny ) geamurile jos.. muzica putin mai tare (cat sa se auda ca dc nu poti fi catalogat badaran) ... si acuma cea mai mare problema e sa gasesti fata.. odata gasita... putina turare motor.. una bucata zambet si putin tupeu de bagat in seama si si mai putina imaginatie ... reteta de succes(daca sunt sub 17 ani si nu chiar miss univers >> instant wet =) ).. i want more !!
hahaha eu ma refeream la cum sa agati fete care sunt si ele la volan nu the easyest chatches...care sunt pietoane si eventual merg cu popourile alea frumoase si rotunde pe aproape toata strada parca tipand..."ai masina smechera, te roooog lasa geamul jos si intreaba-ma daca nu vreau sa fii tu autobuzul meu spre paradis...", cu toate ca nu strica niciodata una din acest gen mai ales vara cand e calb afara si o vezi lingand o mare inghetata cu tzatzelele pe afara...oooo doamne nu trece mai repede iarna asta???
hahaha eu ma refeream la cum sa agati fete care sunt si ele la volan nu the easyest chatches...care sunt pietoane si eventual merg cu popourile alea frumoase si rotunde pe aproape toata strada parca tipand..."ai masina smechera, te roooog lasa geamul jos si intreaba-ma daca nu vreau sa fii tu autobuzul meu spre paradis...", cu toate ca nu strica niciodata una din acest gen mai ales vara cand e calb afara si o vezi lingand o mare inghetata cu tzatzelele pe afara...oooo doamne nu trece mai repede iarna asta???
eu eram doar entuziasmat =) si in legatura cu cabrioul... e un fel de aspirator cu debit foarte mare..
o faza tare care mi s-a povestit da trebuie sa ai un bulan teribil sa ajungi in aceasta situatie...
se da:
-una bucata soferitza dragutza.. (masina nu prea conteaza)..
-extraordinarul bulan sa treaca prin fata ta cand traversezi strada
se cere:
-te apropii tare de masina si cand trece cu roata pe langa tine te apuci sa urlii ca un dement (hint: ca si cum te-ar calca pe picior?)..
indiferent ce se intampla mai apoi garantat iesi in evidenta si ai dc sa razi =)
bun si asa dar daca este intr-adevar o soferita dragutza nu trece cu masina decat cand ai ajuns tu departe din raza ei de actiune...deci e o posibilitate dar cu o rata de a se intampla foarteeeeee mica, normal daca esti un baiat amabil si cu bun simt poti sa ii prezinti 2 optiuni:
1 vii cu mine in seara asta si petrecem o noapte de neuitat impreuna, evident totul de buna voie si nesilita de nimeni
2 intru in tine si tot petrecem o seara de neuitat impreuna doar ca la politie...deci ce alegi???
eu zic ca sunt 2 posibilitati, prima sa iti zica ceva contradictoriu dupa care sa va imprieteniti, si a doua sa ii dea tare si sa plece speriata...