Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re: Cum sa agati o fata..
hai sa va zic o metoda da nu o shtitzi d la mine am auzit k , chiar functioneaza ... merge aplicata in trafic .. indiferent de ce mashina conduce tipa.
La Stop : Tu : Frumoasa mashina poate ceva ?!?!
Ea : Mdeah poate ...
Tu : Ok .. hai sa vedem ... daca ma faci pana la urmatorul stop , drept premiu de consolare primesc numarul tau de telefon ... ce zici .. ai curaj ??
Later edit .. cam 80 % din ele accepta provocarea :P
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team]
Quote:
Originally Posted by Psycho
hai sa va zic o metoda da nu o shtitzi d la mine am auzit k , chiar functioneaza ... merge aplicata in trafic .. indiferent de ce mashina conduce tipa.
La Stop : Tu : Frumoasa mashina poate ceva ?!?!
Ea : Mdeah poate ...
Tu : Ok .. hai sa vedem ... daca ma faci pana la urmatorul stop , drept premiu de consolare primesc numarul tau de telefon ... ce zici .. ai curaj ??
Later edit .. cam 80 % din ele accepta provocarea :P
LOL se vorbea de cum agati o fata pe aici , nu cred ca interesa pe nimeni ce ochelari ai vazut tu nush unde...Si inca ceva , o fata daca te intereseaza cu adevarat nu doar pt o simpla distractie nu o vei agata niciodata cu Nike in picioare si cu 0 barat in cap ... mai degraba invers...
prima impresie conteaza enorm...
si mai ales daca ai o masina mai de fitze... trebuie obligatoriu sa te imbraci mai de fitze, pt k altfel ori te va crede ca esti soferul ,ori va crede ca ai avut bani de masina si atat, si acum faci foamea in casa ca sa pui gaz de 200.000 sa dai o tura pana in orash
so... noblese oblige....
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
cand ies sa consum gazu de pomama n`ai vrea sa vezi cum ma imbrac .. zici k am furat amshina . .bine k e o solenza nu`i nimik impresionant in ea .. dar p mine unu chiar nu ma intereseaza sincer ...