Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 07-11-07, 19:24   #331
alexbip

Stock

alexbip's Avatar

Default Re: Care este acum relatia cu fostul sau fosta?

Mustang. Un sfat acum stai cu ea si paraseste-o pt alta. Atunci isi da seama ce inseamna , adica intr-o buna zi adica mai bine zis cam peste o saptamana iesi cu alta si fa-te vazut in fata ei,dar nici nu te mai intoarce la ea ... la mine a functionat bine-nteles in alte imprejurimi si acum imi este mai bine langa fata asta ... o sa o doara mai rau decat crezi,pt ca ea traieste cu impresia ca tu o sa fi tot timpul disponibil si numai pt. ea si or sa mai vina si altele pt ca tu bine-nteles o ierti.Apropo iti spun un secret intodeauna o sa gasesti alta fata si poate mai buna inca esti tanar nu ai 30 de ani sa incepi sa iti faci griji , iti gasesti si sincer o sa vezi si altceva si vechea o sa o uiti ... sunt 3 femei la 1 barbat.Ciao si ai grija de fizicul tau
alexbip is offline   Reply With Quote
Old 07-11-07, 21:20   #332
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Care e vai mama lui. =))
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 09-11-07, 22:01   #333
~Ada~
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

~Ada~'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[PEUGEOT]
Smile Re: Care este acum relatia cu fostul sau fosta?

Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One View Post
Care e vai mama lui. =))
In cazul asta ia masuri urgente daca ai pretentii la fete
~Ada~ is offline   Reply With Quote
Old 09-11-07, 23:24   #334
alexbip

Stock

alexbip's Avatar

Hahaha cat de dezordonat poti avea fizicul in cazul asta , uit-o si move on my friend
Old 10-11-07, 11:40   #335
~Ada~
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

~Ada~'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[PEUGEOT]

Sa sti alex ca uneori poti fii "motivat" de o fata ca sa ai mai multa grja de tine La urma urmei toate astea sunt in favoarea ta...mai ales daca scopul baiatului e sa agate cat mai multe fete....
Asa ca eu zic sa va puneti pe treaba si sa faceti seara inainte de culcare 500 d abdomene
Old 11-11-07, 01:18   #336
alexbip

Stock

alexbip's Avatar

Quote:
Originally Posted by ~Ada~ View Post
Sa sti alex ca uneori poti fii "motivat" de o fata ca sa ai mai multa grja de tine La urma urmei toate astea sunt in favoarea ta...mai ales daca scopul baiatului e sa agate cat mai multe fete....
Asa ca eu zic sa va puneti pe treaba si sa faceti seara inainte de culcare 500 d abdomene
Dap cate 500 de abdomene pe seara zici ... imi pare rau sa te dezamagesc dar sincer vreau sa fiu un baiat normal , nu muschi etc.. doar sa am si eu un fizic cat de cat acceptabil,cand aveam muschi eram mai tanar si n-aveam ce face acum am putina burtica si tot sunt apreciat, ba mai mult poate ca am mai mult succes decat atunci iar mustangule stai linistit si fa-ti de cap ca ai doar 20 de ani , iti spun sincer ca nu sunt cu mult mai mare ca tine dar ai sa vezi cand o sa cunosti pe altcineva.
Old 11-11-07, 12:12   #337
~Ada~
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

~Ada~'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by alexbip View Post
Dap cate 500 de abdomene pe seara zici ... imi pare rau sa te dezamagesc dar sincer vreau sa fiu un baiat normal , nu muschi etc.. doar sa am si eu un fizic cat de cat acceptabil,cand aveam muschi eram mai tanar si n-aveam ce face acum am putina burtica si tot sunt apreciat, ba mai mult poate ca am mai mult succes decat atunci iar mustangule stai linistit si fa-ti de cap ca ai doar 20 de ani , iti spun sincer ca nu sunt cu mult mai mare ca tine dar ai sa vezi cand o sa cunosti pe altcineva.
Pe mine nu ai de ce sa ma dezamagesti..stai chill A fost doar o rautate din partea mea fraza cu abdomenele
Cel mai important e sa te simti U bine in propria piele...asta e valabil atata pt barbati cat si pentru femei...restul vine de la sine
Old 11-11-07, 12:17   #338
alexbip

Stock

alexbip's Avatar

[quote=~Ada~;1194210]Pe mine nu ai de ce sa ma dezamagesti..stai chill A fost doar o rautate din partea mea fraza cu abdomenele
Cel mai important e sa te simti U bine in propria piele...asta e valabil atata pt barbati cat si pentru femei...restul vine de la sine
[/QUOTE

Rautate mica ce esti ... , oricum relatia cu fosta este sa zic asa , bunicica dar chiar daca ma suna sau altceva nu mai pot vb cu ea decat chestii elementare , poate daca imi va cere ajutorul vreodata nu situ cum voi reactiona , poate o voi ajuta(ca asa imi sta in caracter sa ajut oamenii la nevoi) sau poate imi voi aminti ce mi-a facut si atunci ii voi intoarce spatele.Iar mustangule stai linistit viata merge inainte , nu dispera ca nu ai femeie sau ca nu o iubesti tu , o sa gasesti intr-adevar adevarata dragoste si atunci ii vei da seama.Peace 2 all
Old 11-11-07, 12:23   #339
~Ada~
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

~Ada~'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[PEUGEOT]

Rautate mica ce esti ... , oricum relatia cu fosta este sa zic asa , bunicica dar chiar daca ma suna sau altceva nu mai pot vb cu ea decat chestii elementare , poate daca imi va cere ajutorul vreodata nu situ cum voi reactiona , poate o voi ajuta(ca asa imi sta in caracter sa ajut oamenii la nevoi) sau poate imi voi aminti ce mi-a facut si atunci ii voi intoarce spatele.Iar mustangule stai linistit viata merge inainte , nu dispera ca nu ai femeie sau ca nu o iubesti tu , o sa gasesti intr-adevar adevarata dragoste si atunci ii vei da seama.Peace 2 all[/QUOTE]

Cred ca nu stii ce ingeras sunt
Relatia cu fosta...de ce ai refuzat-o cand ti-a propus sa te duci la ea sa faceti nebunele ma gandesc ca un barbat-vb la modul general-daca primste o astfel de propunere nu prea sta pe ganduri,mai ales sa refuze...
E alta persoana implicata in viata ta sau pur si simplu nu vrei sa mai ai nici o treaba cu ea...
Old 11-11-07, 14:29   #340
alexbip

Stock

alexbip's Avatar

Cred ca nu stii ce ingeras sunt
Relatia cu fosta...de ce ai refuzat-o cand ti-a propus sa te duci la ea sa faceti nebunele ma gandesc ca un barbat-vb la modul general-daca primste o astfel de propunere nu prea sta pe ganduri,mai ales sa refuze...
E alta persoana implicata in viata ta sau pur si simplu nu vrei sa mai ai nici o treaba cu ea...
[/QUOTE]

Asa e ada esti un ingeras mic ) . Vrei sa stii de ce am refuzat-o ? Pai in primul rand , am pe cineva cu care pot sa fac ce fac si cu fosta, in al doilea rand vreau sa ii demonstrez ca nu sunt non-stop disponibil pt. ea cum si cand are chef, iar o asemenea oferta se mai si refuza cand esti baiat destept stii sa si refuzi , pt ca daca faci intotdeauna pe plac unei fete se satura de atat bine ... asa ca ..., si oricum i-am zis ca daca vrea sa imi anulez treburile din seara precedenta nu prea pot, am agenda full.Mai ma joc si eu cu sentimentele ei sa vedem, daca ii convin, pt. ca m-a sunat cu un tot alt motiv si dupa aia mi-a propus , dar cum imi merge mintea stiu cum sa fac o fata sa se simta neglijata si sa vada ca nu mai sunt pt.ea , asta o doare cel mai mult, iar pe mine ma doare fix undeva . Am ajuns sa fiu indiferent fata de ea si de aceea nu ma mai chinui sa imi fac timp liber pt.ea dar asta e,plus ca la tv o vede cam odata pe saptamana pe actuala mea prietena care este dansatoare la o emisiune.(i-am dezvaluit acest mic secret in seara in care m-a m-ai sunat)
Old 11-11-07, 14:43   #341
~Ada~
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

~Ada~'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[PEUGEOT]

F bine ai facut in cazul asta...eram doar curioasa
Imi place cum privesti problema
Old 11-11-07, 14:48   #342
alexbip

Stock

alexbip's Avatar

Quote:
F bine ai facut in cazul asta...eram doar curioasa
Imi place cum privesti problema
Curiosii mor repede

Last edited by aleks; 14-11-07 at 13:04.
Old 11-11-07, 21:14   #343
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
In cazul asta ia masuri urgente daca ai pretentii la fete
Am incercat ... no effect ...

Am venit de la munte ...
Alta atitudine ... nu caut si ma doare la (asa) daca par interesate de mine.
Old 12-11-07, 11:05   #344
~Ada~
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

~Ada~'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One View Post
Am incercat ... no effect ...

Am venit de la munte ...
Alta atitudine ... nu caut si ma doare la (asa) daca par interesate de mine.
Cine le mai intelege
Off-T:Unde ai fost la munte
Old 12-11-07, 13:33   #345
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Moroieni zona ...
Iar relatia cu majoritatea fostelor ... a inceput sa devina una calma. Just ... amicitie.
Oricum daca bate vreun apropo sau spune ceva de trecut, i-o tai scurt: "Ce-a fost, a fost. Acum e altceva iar pentru mine nu mai exista trecut. Ce-am avut nu mai conteaza". Chiar daca conteaza, chiar daca nu ... Cele care au luat decizia proasta ... trebuie sa se simta funky. I don't give a damn.
Reply

Posting Rules