Quote:
Originally Posted by dragosssh
da....incerc...dar tot aiurea mi se pare..toata chestia asta...nu stiu...cica merge in biserica si jura ca nu ma mai inseala..si na...
|
in primul rand i`ti spun din propria experienta,18-20-22 de ani e o perioada cu multe ispite si cand nu poti rezista tentatiilor.stii ca se spune ca baiatul inseala cu.... si fata cu inima, si asta sa si intamplat. ea tea uitat, asta trebuie sa stii foarte bn, ea e fericita cu altul si pe tn tea dat laoparte.
uite eu la 18 ani eram in culmea fericirii, indragostit pana peste urechi, statea cu respectiva 14 ore pe zi, dormea la mn si viceversa, la mare la tara la munte la muzee la piata la wc`u impreuna. ne`am jurat amandoi ca... cat vom fi impreuna nu o sa ne inselam, tot in biserica.... si crede`ma ea mai ales chiar avea frica de dumnezeu, fata credincioasa, cu rugaciuni seara, la masa etc. peurma ispita a picat pe capul meu prima data...era genul ala de fata care spui tuturor, pe asta nu puteam sa o iert si sincer.... nici nu mai stiam cum o cheama pe pretena cat de indarjit eram.... normal ca am calcat stramb, desi jurasem credinta si eram cu ea 24 di 24 aproape. nu a aflat, totul a mers mai departe... peurma dupa 2 ani de relatie fara certuri serioasa si nimic... chiar i`mi aduc aminte ca dupa ce am implinit 2 ani ne`am dat mesaje, felicitat bucurosi la maxim.... la fix 2 ani si 2zile nu a mai rasp la tel, am sunato in disperareca sincer ma speriasem, nu ma asteptam la asa ceva si`mi spune cu cea mai mare sinceritate ca sa terminat, ca a cunoscut pe altcineva. jur ca mi`a trebuit 30 de min cel putin fara exagerare sa o cred, si mi`a spus cu lux de amanunte ca ea a cun pe unu care a si facut sex cu el...ce pot sa spun ca o sapt am fost la pamant, cazut psihic....nu mancam, nu eram instare sa port o conversatie nimic.....
peurma cu alt tipa, cannd eram hotarat sa fiu rece cu orice fata..... fusese un mic incident, eu vroiam sa pun piciorul in prag si sa zic nu... a venit dupa mn cu taxiul la bl, intr`un trening de casa, cum era imbracata si mi`a plans pe terasa la omv cam 3 ore pana am cedat...vroia sa ne mutam impreuna.la nici 6 luni sa aud ca ar fi bine sa ne despartim...ca nu mai merge relatia. insistent din fire cum sunt am vrut sa aflu dc...si pan la urma sa aflu ca "cel mai bun prieten" al ei ia marturisit dragostea lui pt ea si ca ea crede ca sunt facuti unul pt celalalt.
d`aia spuneam mai sus, baietii inseala cu scula, fetele cu inima.... si nudegeaba suntem considerati sexul slab. daca vor sa puna piciorul in prag si sa scape de tine... se uita ca zambetul pe buze la tine chiar daca te arunci in fata masinii si ea se considera fericita ca nu a trebuit sa dea explicatii.
singura consolare care o am eu este ca amandoua au realizat foarte repede ca dragostea lor nemarginita cu fat frumos din balega a fost doar o iluzie, si au ramas cu buza umflata.
nu fii bleg sa te mai si umilesti in fata ei, ti`a demonstrat odata ca poate scapa de tine fara sa clipeasca si sa ii pese de sentimentele tale....ai rabdare si ai sa vezi ca ajunge la urechule tale fara sa vrei adevarul, dc a vrut sa puna punct