pe mine ma streseaza fosta, ca le spune tuturor ca vai dom'le tot io i-am distrus viata dar nu tine cont ca am iubit-o enorm si m-a parasit inainte de craciun lasa ca i-a venit si ei randul si sufera acum dupa altu .. sa vada cum e
Si a mea spune la fel mai nou a uitat sa isi plateasca taxa la cec pt examenu auto tot din cauza mea ca eu sunt de vina ca e zapacita si din cauza mea a ajuns asa
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
Originally Posted by Sasha_z
au doamneeee cand am citit asta am picat de pe scaun....auzi????ar fi indicat sa te duci u la un psiholog...k nu`i a buna!!!!=)))))))))))))))))))))
dc..nu inteleg dc nu esti de acord cu Onan ? chiar am consultat un psiholog si mi-a spus ca onanismul este bun ( in multe, printre care..stres, nu te mai gandesti la iubita, elimini toxine bla bla bla )
dc..nu inteleg dc nu esti de acord cu Onan ? chiar am consultat un psiholog si mi-a spus ca onanismul este bun ( in multe, printre care..stres, nu te mai gandesti la iubita, elimini toxine bla bla bla )
in primul rand nu elimini toxine...cum a spus cineva : arzi calorii.....si in al 2`lea rand.....esti normal???poate psihologul nu te poate ajuta...incearca la psihiatru....fara suparare....dar esti .....whatever...nu`s eu in postura sa te judec pe u ...dar scoti niste porumbei din gura in public....si nu stiu ce sa cred.....
Eu stiam ca masturbarea este recomandata fetelor (nu prea se mentioneaza de baieti) pentru a se cunoaste mai bine pe ele.
De baieti cre ca nu se mai incurajeaza pentru ca sunt anumite specimene care exagereaza
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
grow up boys...
singura cale de-a uita o persoana pe care ai iubit-o e... indiferenta si alte preocupari...
si parerea mea... o relatie luata de la capat... nu are sanse de continuitate.. pentru ca nici unul din cei doi nu se va schimba pentru celalalt, oricat de mult ne-am chinui noi sa ne mintim pe noi insine...
poate v-a mai exista un sentiment, sau o urma de sentiment... dar... vor fi intodeauna acele greseli pe care nu le veti uita... nici unul din voi...
treceti mai departe, fiecare dezamagire e un pas inainte si o lectie invatata in viata!!!
grow up boys...
singura cale de-a uita o persoana pe care ai iubit-o e... indiferenta si alte preocupari...
si parerea mea... o relatie luata de la capat... nu are sanse de continuitate.. pentru ca nici unul din cei doi nu se va schimba pentru celalalt, oricat de mult ne-am chinui noi sa ne mintim pe noi insine...
poate v-a mai exista un sentiment, sau o urma de sentiment... dar... vor fi intodeauna acele greseli pe care nu le veti uita... nici unul din voi...
treceti mai departe, fiecare dezamagire e un pas inainte si o lectie invatata in viata!!!
Se pare ca ai dreptate adika logica cel putzin asa spune dar mereu ai pe suflet sperantza aia ca totu se poate schimba sa fie mai frumos si mai bine.
Eu suncer cred ca potzi invatza din greseli