[quote=t_c_v;2007517].....d intra pe mine tot ea pune intrebari... ea gaseste subiecte de discutii... nu am mai fost vorbita o ora dupa aceea ... si m-am mirat ca m-a salutat inainte sa plec.....
hai sa iti zic de situatia mea cu fosta .. aa pai nu e nici una

) ahhaha nu am mai vb cu ea de 2 luni 3 cred si imi este foarte bine .. baietii din constanta pot sa iti confirme asta ... cel putin aseara a fost o replica ceva de genu la masa .. bai dar nu te ami satura dumnezeu .. hai am inteles una doua .. dar trei frate

) ...
am citit ce ai scris tu in legatura cu fosta .. iart-o frate si eu eram la fel a fost singura femeie la fel am suferit si eu .. destul dar viatza e frumoasa si sunt fete o gramada ia aplica metoda cu ignore sa vezi ce bien e ... se intoarce roata .. uneori da uneori nu .. depinde de fiecare .. da de ce sa mananc *** ca si pe mine daca m-ar suna poate m-as impaca cu ea .. am zis poate .. dar nu bag mana in foc .. momentan am altele .. si teraba ca era cu unu de mana .. poate tia- facut in ciuda .. ele mai au si prostul obicei de a isi impune ceva si a incerca sa te faca sa intelegi ceva dar nu inteleg ca uneori chiar nu ne afecteaza

) .. fac ambitii prostesti .. hai sa iti zic ce mi s-a intamplat weekendu asta .. am iesit cu 3 bucati .. binenteles ca au inceput intrebarile ce cine cum .. care e treaba cu blonda .. care e teraba cu bruenta .. da aialalta bla bla .. in fine ... a fost bestial .. si vineri am cunoscut o alta tipa .. pe net ..

) .. pui mei .. am iesit azi cu ea .. si .. aaa pot sa zic ca ... dupa un suc cu ea suntem impreuna ne-am inteles de minune si a fost bestila tipa m-a facut sa ma simt superb .. are ochii verzi si .. cred ca m-am indragostit .. pui mei dar mai am o blonda .. cu och ialbastri .. cu care ami sunt .. si ... pui mei aseara m-am lipit de o minora de 17 ani .. bagabontii astia din gasca erau numai cu ochii pe mine si ea .. bine .. dar cealalta nu stie si nici nu vreau sa afle

) .. incearca sa o uiti pe fosta .. vei avea parte de experiente minunate si viata e prea scurta esti tanar .. las-o in pace sa viseze ea la feti frumosi si la ce mai viseaza sutn o gramada de femei .. toate au fanta roz

...daca e sa fiti impreuna veti fii , stiu o poveste de dragoste si de viata a unui gagiu de aici de pe forum .. care e de invatat si de luat aminte .. asa ca veziti de treaba .. viata merge inainte cunoaste fete .. daca vii la constanta la vara .. ( baietii zic ca sunt peste .. pui mei alta pe fiecare saptamana ) te scot in oras .. cu fetili

.. nu iti inchipui ca am bani sau papagal .. nu, sunt natural .. am o solenza .. si o gramada de idei si de prostii in cap

)
crede-ma ca te inteleg ca tii la ea .. dar .. stii cum e sa stai langa cienva si sa simti ca e ceea ce iti doresti ca te face sa te simti fericit si iubit .. si meritat .. nu vrei sa stii ce senzatie e .. te topesti ( bagami-as cred ca m-am indragostit fuck ... ) si asta doar vorbind 1 zi pe mess .. a doua zii al suc si acum tipa e topita dupa mie si eu la fel ... fuck .. nu e pitzi , exact cum sunt eu .. ii place sa leneveaasca in weekenduri ii place sa manance cioco , ii place sa iasa la suc seara , nu ii prea place in cluburi .. este .. eu in varianta masculina .. treaba cu ce se intampla dincolo nu se spune

e fecioara .. restu va las sa va ganditi voi ( fecioara zodia

)
asa ca incearca sa te distantezi de fosta .. taie cu ea orice contact ... nu mai intra pe ea .. daca te suna raspunde-i data vrea sa o ajuti ajut-o fii distant doare cel mai tare .. comporta-te ca si cum ti-ar fii prietena ca asta iti este nu iti mai este iubita .. sau daca nu poti gandii asa gandeste-te ca a pus altu mana pe ea ... si a fost acolo unde ai fost numai tu
fuck dude .. exista o gramada de femei .. asculta aici la un vulpoi batran si care acum 4 luni plangea dupa fosta noaptea .. dude .. nu pot spune multe lucruri pe forum ca mai sunt si spioni .. care

dar viata e frumoasa dude .. femeile sunt multe .. nu vrei sa stii cum am simt de ieri .. azi de cand am iesit cu tipa asta .. fuck .. plutesc ... bine si la aia minora ma gandesc da .. asta e .. si blonda mea e ok ...
iart-o .. stiu ca te doare dar incearca sa te distantezi .. crede-ma ca si eu am suferit destul .. ma uitam la pozele ei la inceput cand isi punea poze de prin cluburi pe hai cinci .. mi-au zis prietenii ca fosta arata bine ac era simpatica .. ok .. si fuck .. ce plm sa fac daca nu a mai vrut .. sunt altele care ma vor adanc si gros

hahah e o vb in popor

nu se poate dragoste cu forta .. poate e mai bine fara ea .. vrei sa iti zic ce ciudata e viatza .. tipa care m-am int. cu ea e despartita din iunie .. ca si mie .. coincidenta

.. prima ei relatie .. la fel .. la mine priam relatie

.. pff ..
daca o poti ajuta .. cu ceva ajut-o .. cu bani cu relatii cu orice .. dar be just friends .. daca vrei sa te mai impaci cu ea tine-o in sah mat .. unii zic , ca impacariel merg unii zic , ca nu .. nu stiu ce sa zic .. uneori merg alteori nu .. fiecare se schimba .. dupa ce prinzi putina libertate ... nu mai poti fii la fel cum erati inainte e greu ... dar paote ca merita incercat .. dunno
God Knows
O seara placuta,
Catalin