Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Inainte de a intra intr-o relatie cauta-ti cale de iesire... Cea mai importanta persoana esti tu si asta e tot ce conteaza.... Eu a trebuit sa le aflu pe pielea mea, si sa ma lovesc cu capatana de pragul de sus al acestei relatii... Deci...
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
desi prietena mea se mai supara cateodata ca cica ma dau la fete sau ma uit dupa fete.. eu incerc sa imi asigur o scapare! in cazul in care s-ar termina rel cu pr mea sa nu stau ca prostu sa sufar .. sa am alta fata de backup!
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
Quote:
Originally Posted by ESPinoza
am o problema nu`mi place dar trebuie recunosc.. cum sa uitzi o persoana pe care ai iubit`o si cu care tocmai vatzi despartit dupa o relatie de peste un an... dupa ce orice faceam, faceam cu ea. pot sa spun multe dat cred ca majoritatea stitzi ce inseamna sa iubesti.. si acuma mi`e greu sa trec peste pt ca este cea mai lunga relatie a mea si am tzinut cel mai mult la asta. mersy
sa vezi ce o sa razi mai tarziu ( dupa ce o uiti ) de thread`ul asta am fost si sunt in situatia ta asta e viata...sunt si lucruri care nu`ti plac...hai ca o sa fie bine
sa vezi ce o sa razi mai tarziu ( dupa ce o uiti ) de thread`ul asta am fost si sunt in situatia ta asta e viata...sunt si lucruri care nu`ti plac...hai ca o sa fie bine
prima iubire adevarata si primul act sexual (in multe cazuri) nu se uita niciodata.
ba se uita, ca la cat de tare m-am facut de cacao la primul act sexual, doamnee, mai bine ma inghitea pamantul decat sa mai dau cu ochii de ea
p.s.: in cateva luni se fac 14 ani de-atunci
Gabi... Stii cum uiti o persoana pe care o iubesti din tot sufletul??
Indepartand'o de langa tine.. Uitand de existenta ei...
Este greu... Si stii atat de bine la ce ma refer...
Dupa atata timp am decis ce e mai bine pentru mine, si da... Ai avut dreptate...
ba se uita, ca la cat de tare m-am facut de cacao la primul act sexual, doamnee, mai bine ma inghitea pamantul decat sa mai dau cu ochii de ea
p.s.: in cateva luni se fac 14 ani de-atunci
Apropo ...
Daca stii ca te-ai facut de cacao ... e clar ca iti aduci aminte.
Deci imi dai dreptate.
E foarte rau cand tu dai si de la celalalt nu primesti nici macar jumate si te mai face sa si suferi.
E greu sa te implici intr-o relatie cu trup si suflet, nu ai incredere inca in persoana respectiva, apoi dupa ce ai o oarecare incredere, totul se prabuseste.
E greu sa uiti persoana pe care o iubesti, e greu, chiar daca ai momente cand esti de parere ca ai depasit tot... Un singur cuvant, o singura soapta este de ajuns sa te darame...