Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 09-07-07, 15:50   #1216
Acer

Default Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Bine ca acum vad de fapt ca femeile cateodata sunt de 10 ori mai parsive si mai ale draq decat ne putem noi imagina cateodata. Ea vroia sa opreasca certurile dintre noi. A reusit sa stea sa planga cu prietenele ei.
Iar fata cu care sunt acum nu arata mai bine. Fosta era rupere dar nu mie rusine cu ea si macar nu ma cert deloc cu ea
Acer is offline   Reply With Quote
Old 09-07-07, 21:06   #1217
Bea69

Stock

Bea69's Avatar

ideea e k f multi avem nelamuriri...si unii kiar cer ajutor ptr a se asigura k nu sunt timpiti d tot,sau cel putin nu sunt singurii timpiti p lumea asta
faptul k vorbesti despre supararea ta...si unii kiar te inteleg si incearca sa te ajuta...p jumatate rezolva problema,cind nu ai prieteni adevarati p linga tine,cu cine sa te rupi in betie la un club...
p d alta parte..daa..ai dreptate,femeile pot fi mult mai parsive...dar nu uita..doar cu cine pot sa isi permita
Bea69 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-07, 09:57   #1218
Acer

Ai dreptate si eu chiar daca am prieteni cu care am baut de nu mai nimeream usa tot pe forumu asta am gasit niste raspunsuri.
Aici din cauza anonimatului potzi spune chiar ce gandesti fara problema de a se rade de tine (am prieteni mai tampiti). Eu chiar multumesc tuturor care m-au ajutat daca ma mai tineti minte dintre voi. Si o sa mai citesc si eu din cand in cand forumu poate ajut si eu pe alti cu un sfat macar (pot merge si sa ma imbat ca porcu sau la femei daca e nevoie )
Old 15-07-07, 00:34   #1219
Sasha_z

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by bodyspeed View Post
deci.. erati prieteni.. de la 15 ani..
daca as fi ramas..cu fata de la 15 ani..
uffffff. nu vreau sa ma gandesc..
sper ca in cazul tau sa fi fost total...diferit
si nu era vara ..iarna.. ci era timpul..
dupa 3 saptamani....ne`am impacat....
Sasha_z is offline   Reply With Quote
Old 15-07-07, 01:11   #1220
peugeot 206

Stage 5

peugeot 206's Avatar

eu trec printr-o perioada cam dificila....este intr-adevar greu sa uiti o persoana pe care ai iubit-o si cu care ti-ai facut atatea planuri..pacat ca m-am implicat atat de mult cand nu era cazul...asa suntem noi baietii...fraieri cand vine vorba de fete....se pare ca trebuie sa mai si suferi dupa atata fericire
peugeot 206 is offline   Reply With Quote
Old 15-07-07, 13:38   #1221
dexter_20

Stage 5

dexter_20's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[4Rally]

daca stai cu prietenii si faci ce iti place cel mai mult sa faci...o sa iti revii mai rpd decat crezi
dexter_20 is offline   Reply With Quote
Old 15-07-07, 15:00   #1222
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by peugeot 206 View Post
eu trec printr-o perioada cam dificila....este intr-adevar greu sa uiti o persoana pe care ai iubit-o si cu care ti-ai facut atatea planuri..pacat ca m-am implicat atat de mult cand nu era cazul...asa suntem noi baietii...fraieri cand vine vorba de fete....se pare ca trebuie sa mai si suferi dupa atata fericire
alo alo ... domnu ... mai usor cu planurile ...
esti inca tanar ... faceti ce va trece prin cap ... dar nu va faceti niciodata planuri ca nu e in regula

asa se intampla cand se fac planuri

fruntea sus ... are balta peste destul
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 15-07-07, 15:57   #1223
peugeot 206

Stage 5

peugeot 206's Avatar

aveti si voi dreptate...nu contest acest lucru...dar noroc cu prietenii care sunt acolo cand ai nevoie de ei...
Old 15-07-07, 16:52   #1224
Bea69

Stock

Bea69's Avatar

daca cineva iti este importanta,vrind nevrind faci planuri cu ea/el..mai mici sau mai mari...si e normal sa fii dezamagit k nu a iesit...poate ai vrut doar sa mergi undeva cu ea,sa-i arati ceva ce t-i s-a parut frumos...sau in caz mai nefericit,ai avut muuulte planuri...si e f greu sa realizezi k nu mai e loc...
daca ai prieteni,esti norocos...si ai sa treci peste,f repede! dar ideea nu este s-o uiti...k ai primit si clipe frumoase d la ea...si ptr asta sa fii recunoscator,ptr k sunt multe persoane kre niciodata la viata lor nu apuca sa traiasca asemenea momente...ci k sa te inveti sa traiesti cu ideea k a fost si nu mai e...si viata merge mai departe,si doamne da' multe surprize poate sa aduca!
Bea69 is offline   Reply With Quote
Old 15-07-07, 18:06   #1225
peugeot 206

Stage 5

peugeot 206's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bea69 View Post
daca cineva iti este importanta,vrind nevrind faci planuri cu ea/el..mai mici sau mai mari...si e normal sa fii dezamagit k nu a iesit...poate ai vrut doar sa mergi undeva cu ea,sa-i arati ceva ce t-i s-a parut frumos...sau in caz mai nefericit,ai avut muuulte planuri...si e f greu sa realizezi k nu mai e loc...
daca ai prieteni,esti norocos...si ai sa treci peste,f repede! dar ideea nu este s-o uiti...k ai primit si clipe frumoase d la ea...si ptr asta sa fii recunoscator,ptr k sunt multe persoane kre niciodata la viata lor nu apuca sa traiasca asemenea momente...ci k sa te inveti sa traiesti cu ideea k a fost si nu mai e...si viata merge mai departe,si doamne da' multe surprize poate sa aduca!
mai frumos de atat nu cred ca puteai sa spui... chiar asa a fost si sper ca viitorul sa aduca ceva mai bun
Old 27-07-07, 17:37   #1226
exFotbalist

ce sa fac? m-am despartit d persoana pe care o iubesc mai mult dupa vorbele prietenilor care imi spun ca e c...a si k nu ma merita.Nu asi fi ascultat de prieteni dar si ea m-a inselat d multe ori.
exFotbalist is offline   Reply With Quote
Old 27-07-07, 18:25   #1227
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Daca te-a inselat, unda verde ca are balta peste.
Fii baiat destept si mai gandeste si cu capul (de sus), nu numai cu inima.

Bafta pe viitor.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 27-07-07, 20:18   #1228
BMWPower

Stage 3

BMWPower's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One View Post
Daca te-a inselat, unda verde ca are balta peste.

Bafta pe viitor.
Nu ar strica sa gandeasti cu ambele capete defapt, si ele o fac, cu singura exceptie ca in lipsa celuilalt cap gandesc cu ms-dosu, inima las-o pe mai tarziu....mult mai tarziu.
BMWPower is offline   Reply With Quote
Old 28-07-07, 19:04   #1229
Magos

Stage 5

Magos's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[VW]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One View Post
e mai greu....
Magos is offline   Reply With Quote
Old 06-08-07, 08:55   #1230
Acer

Quote:
Originally Posted by Magos View Post
e mai greu....
Ai dreptate. Si in plus te baga si in o groaza de probleme. Spre exemplu eu am cedat si m-am impacat cu fosta mea de care sunt despartit de 8 luni aproape.Problema e ca in astea 8 luni 4 m-am combinat cu una cu care inca sunt.Aici apare problema ca fostei nu ii pot rezista dar si pe asta o plac. Mai bine ramaneam singur pe viatza
Reply

Posting Rules