Quote:
Originally Posted by \"ESPinoza\"
esti de belea  da tu nu simtzi niciodata nevoia de o relatzia asa mai serioasa? 
|
vai , eu n-am dormit un MINUT azinoapte si tu ma pui sa stau sa-ti pov. povestea vietii mele , mi-am dorit .. .la un moment dat .. o relatie serioasa, am avut-o a fost misto , 5 luni , dupa care te kkai in ea de relatie , si deci , mi s-a luat , a trecut prin chestii prin care nu mai vreau sa trec vreodata, si nici tie nu-ti doresc ..
si nu o data.... de 2 ori

si deci , gata, s-a umplut paharu , ideea e sa ai o relatie .. .serioasa .. si totusi sa .. nu fii dependent , ma .. e greu de explicat in cuvinte, sunt chestii care le simti , odata ce te intzepi intr-nu cui pe o strada, a doua oara cand treci pe acolo ,crede-ma ca te feresti ,si deci , cu relatiile , clar nu mai faci greseliile care le-ai facut prima oara , si deci clar nu mai pui la fel de mult suflet in relatie , asta doar ca sa te asiguri ca n`o sa suferi la fel de mult , si totusi benefieciezi de placerile sufletesti oferite de pers. de sex feminin cu care esti ... combinat , si nu numai sufletesti

e foarte tare, sa poti sa \"beneficiezi\" de toate placerile astea, pe toate planurile posibile , si totusi ,daca relatia se rupe , sa nu fii .. terminat 4 luni de atunci incolo s-o dai in texte la modul ca , nu mai pun suflet de acum intr-o relatie si etc, trebuie gasita varianta de mijloc, nici prea mult , nici deloc ,si tot asa, si .. ziceai tu .. ca vrei o pers. cu care sa vb deschis despre orice si etc, stii cat de minunat e ca .. aceea persoana sa fie langa tine ,sa te asculte, sa te sustina , sa te fta ... sa te ce vrei tu , si totusi daca ... se sparge relatia sa nu plangi ca prostu` ? e minunat ! mentine o oarecare distanta si totul va fi parfum ...
cand te vad .. dai o cola , imi pica ochii-n gura si totusi stau sa-ti scriu ,da-mi place

help a brother out
------
later edit : dureros e faptul ca .. prima oara cand iubesti , eh ... aia e iubire pura , fara pic de rationament ,faci strict ce-ti zice inimioara , si .. in cele mai multe cazuri , respectivul/respectiva si-o iau grav

, eh ... a doua oara cand iubesti , e altfel , e .. iubire .. cu rationament .. gandesti fiecare miscare , etc, esti mult mai ... atent , parca joci sah , stai ca calculezi fiecare miscare cat sa-ti fie tie bine in viitor , sa nu ti-o iei din nou , nu mai e IUBIRE PURA , e o corcitura care .. . . cat de cat ofera satisfactii .... dar nicidecum ca prima oara ..

sad but true, dar .... in viata nu poti sa le ai pe toate si deci trebuie sa te multumesti cu ce ai , si .. deci ma multumesc cu iubire+rationament , mai putine satisfactii decat prima oara insa .. castigi pe alte planuri

anyway , te-am plictisit destul ?
------------
even later edit :

back :P , de uitat n`o uiti , ai tu senzatia c`o uiti , o ascunzi undeva bine ....... acolo ...
si la timpul potrivit, iti aduci aminte , si aici ai 2 variante , ori faci chestia asta cu zambetul pe buze ( iti aduci aminte ) / ori o iei la injuraturi ( asta fiind a doua varianta si poate cea mai probabila )