am o problema nu`mi place dar trebuie recunosc.. cum sa uitzi o persoana pe care ai iubit`o si cu care tocmai vatzi despartit dupa o relatie de peste un an... dupa ce orice faceam, faceam cu ea. pot sa spun multe dat cred ca majoritatea stitzi ce inseamna sa iubesti.. si acuma mi`e greu sa trec peste pt ca este cea mai lunga relatie a mea si am tzinut cel mai mult la asta. mersy
nu am urmarit restul ideilor...
e destul de tarziu si nu mai am rabdare la ora asta...
eu am incercat orice metoda, k ti-am povestit k tocmai am trecut prin aceeasi faza...
singura modalitate care a dat rezultat a fost sa o inlocuiesc cu altcineva...
stiu, stiu, am discutat si cu faza cu stacheta ridicata mai sus decat ajung majoritatea... dar alta solutie nu e, decat sa gasesti p altcineva...
eu am fost norocos si am gasit p altcineva...
nu merge cum imi doresc, dar cel putin am uitat fosta relatie...
p.s.: imi pare rau k nu am avut timp sa t astept, am fost in iasi ca am avut niste restante, si ti-am vazut masina in copou, in fata la cuza saptamana trecuta... n-aveam nici numarul tau de telefon, k te-as fi kemat la o bere ( fara alcool ) sa stam de vorba... dar, ramane p altadata...
legat de povestea mea... de saptmana trecuta eu cu ea cica suntem amici.. in toata perioada asta ea s`a tot apropiat de mine si tot vrea sa ne impacam.. eu tot i`am zis ca nu stiu nu prea avem cum... in seara asta am vb la tel si ne`am certat pe chestia asta a inceput sa planga si a zis ca vrea ma uite sa ma urasca si tot asa... ce sa fac? sa incerc sa ingnor sau sa incerc sa ma impac cu ea? chiar nu stiu... nici eu nu stiu ce vreau... oricum nu vreau ca ea sa sufere
nu am urmarit restul ideilor...
e destul de tarziu si nu mai am rabdare la ora asta...
eu am incercat orice metoda, k ti-am povestit k tocmai am trecut prin aceeasi faza...
singura modalitate care a dat rezultat a fost sa o inlocuiesc cu altcineva...
stiu, stiu, am discutat si cu faza cu stacheta ridicata mai sus decat ajung majoritatea... dar alta solutie nu e, decat sa gasesti p altcineva...
eu am fost norocos si am gasit p altcineva...
nu merge cum imi doresc, dar cel putin am uitat fosta relatie...
p.s.: imi pare rau k nu am avut timp sa t astept, am fost in iasi ca am avut niste restante, si ti-am vazut masina in copou, in fata la cuza saptamana trecuta... n-aveam nici numarul tau de telefon, k te-as fi kemat la o bere ( fara alcool ) sa stam de vorba... dar, ramane p altadata...
esti si tu la feaa? poi tu cum ai ore? sau faci la distanta? cand punetzi de o intalnire aici in iashi in timpu saptamanii datzi un telefon si la mine: 0740 137 137 sau 0749 888 999
legat de povestea mea... de saptmana trecuta eu cu ea cica suntem amici.. in toata perioada asta ea s`a tot apropiat de mine si tot vrea sa ne impacam.. eu tot i`am zis ca nu stiu nu prea avem cum... in seara asta am vb la tel si ne`am certat pe chestia asta a inceput sa planga si a zis ca vrea ma uite sa ma urasca si tot asa... ce sa fac? sa incerc sa ingnor sau sa incerc sa ma impac cu ea? chiar nu stiu... nici eu nu stiu ce vreau... oricum nu vreau ca ea sa sufere
daca u consider ca are rost sa va impacati , impaca-te ... lasa-ti orgoliul deoparte ca aduce numai la belele .... daca vrei sa faci pe indeferentul cu ea s-ar putea sa te obisnuiesti cu ideea si chiar ca no sa-ti mai arda de impacare apoi! deci parerea mea e sa te impaci cu ea daca intradevar a fost ceva STRONG intre voi.... vb voi frumos,iar daca nu merge asta e ... macar sa mai incerci o data!
hey dude...do you love her?than take her!lasa restul deoparte...incearca sa lasi de la tine...si vezi ce iese. Macar te lamuresti...
De pierdut nu ai ce pierde...
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Nu pierd NIMIC , pentru ca NU ma risc , prefer sa .. stau in afara .. zonei .. in care as putea sa ma ard, si totusi .. sa beneficiez de ... 90% din satisfactiile alea pe care-mi zici tu ca ... "le pierd" ..
esti si tu la feaa? poi tu cum ai ore? sau faci la distanta? cand punetzi de o intalnire aici in iashi in timpu saptamanii datzi un telefon si la mine: 0740 137 137 sau 0749 888 999
imi pare rau espinoza tata... eu nu mai dau prin iasi pana in mai...
oricum, am trecut nr in telefon si ne auzim la 4 tuning day...
p.s.: ce numere de telefon misto ai...