Am stat de vorba cu tipa-n cauza. E frustrata din anumite probleme - ea stie mai bine care e problema ei.
Ceva ce nu s-a intamplat pana acum: si-a cerut scuze din proprie initiativa pentru cacatul pe care l-a mancat ieri si s-a motivat ca a spus totul la nervi, datorita unei comunicari insuficiente. A rabufnit. A spus ce nu i-a convenit si a folosit niste cuvinte tembele. A analizat la rece si si-a cerut scuze.
Nu pot ierta jignirea, dar pot aprecia gestul de a da inapoi.
Am decis sa trec peste pana dupa Revelion. Pe principiul "fa-te dracu pana treci puntea", am decis sa o las sa aibe impresia ca am iertat-o. Raresc insa discutiile cu ea, raresc intalnirile cu ea... raresc sexul cu ea. Trecem peste Revelion si ne orientam catre o persoana mai buna.
Cine este rational, va intelege adevaratele motive pentru care nu inchei acum relatia:
- am facut deja programari, rezervari, etc pentru Revelion pentru 2 persoane, iar eu nu vreau sa imi distrug sansa de a ma distra de Revelion - amandoi am platit... nu am ce face.
- in seara de Revelion, fac si eu ceva - toti avem o necesitate fiziologica nu?
Man, te-ai gandit vreodata...daca fosta-ta (actuala-ta..dracu' stie) citeste forumul ? :\ Nu spun asta ca si cum te-as trage la raspundere sau ceva asemanator..dar asa..ca idee..
1. Nu suporta masinile, nu suporta forumurile auto, nu suporta nimic ce e legat de 4 roti/2 roti. Ii place insa sa se urce in masina si sa fie dusa in x si y loc. Deci pe forum... slabe sanse sa intre. Daca printr-un absurd intra... asta e: cum ea a spus lucruri la "nervi", asa am facut-o si eu.
2. Ca nu vad pasaret de la ea de Revelion... I highly doubt that. Dar daca se intampla... d'aia exista 30 de persoane care fac Revelionul cu noi, si d-aia sunt mai multe fete in grup, decat baieti. Tot iese ceva.
73dy fratica bagate pe prietena ei si arde'o, spunei ca asa se razbuna la greu pe ea , combino sa te culci cu ea, mai culcate odata si cu disperata fa ceva nou la pat pe motiv ca daca te iubeste face, si apoi eject la amandoua, o mai arzi odata si pe fosta aia de 3 ani si apoi ignore la toate 3 si incepi un nou capitol din viata ta, stiu ca ii greu dar foloseste asta in avantaju tau si o sa iti treaca mai repde dragostea daca esti ocupat