Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Evenimente Auto

Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem.

Reply

Thread Tools
Old 13-10-08, 12:26   #346
Horhe_STI
Presedinte Speedline Motorsport

Stage 4

Horhe_STI's Avatar

Member of:
[Moderators]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[4Rally]
Default Re: 12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA

Quote:
Originally Posted by U_TUNING View Post
mie nimic

Gata m-am suparat!!!!!!!
Salut, imi cer scuze daca te-am omis, sincer cred ca ne-am cunoscut la cursa prima oara, eu am organizat mai mult zona de drag, nu am fost la intrare. Habar nu am avut cine si ce a facut acolo, si fiind luni dimineata (cfm expresiei "luni nici iarba nu creste") nu am facut sedinta post event cu fly si iani si toti sa vedem ce si cum.

Am si scris acolo...din start ca am omis probabil oameni, fapt pentru care imi cer scuze din start.
Old 13-10-08, 12:27   #347
SEJ
Delta Racing Crew Member

Stage 5

SEJ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Delta Racing Crew]
[VW]
[Opel]
Default Re: 12 OCTOMBRIE 2008-CURSA DE ACCELERARE-DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - TULCEA

Quote:
Originally Posted by szilarddobre View Post
Masina care m-a scos pe mine: https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/92624-chiptuning-unichip-mitsubishi-colt-czt-unichip-by-mastertuner.html
Ce parere aveti mai fratilor, masina asta era la C??? Si daca are cineva filmu dintre gsi si Colt-u negru.. sa il puna aici sa-l vad si eu...
Frate e munca lui,meritul lui... e 1.5 turbo si destul de usoara... la ce te asteptai? nici mie nu imi convine ca la grupa mea "A" vin dieseluri de 90 cp resoftate,interculere mai mari poate unele au si alte turbine, presiune in ele mai mari... dar incadrari mai bune inca nu cred ca exista... iar ca sa se faca incadrari pe aspirat si supraalimentat nu cred ca este cazul ... asta e parerea mea, incadrarile au fost foarte OK

A iesit foarte frumos, cred ca a lasat loc pe viitor pentru alte evenimente de genul asta... multumiri si felicitari pentru toti cei prezenti !!!!
SEJ is offline   Reply With Quote
Old 13-10-08, 12:35   #348
CT-82-PWR

Stage 5

CT-82-PWR's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Niste poze de acolo...si un filmulet
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMGA0293.JPG
Views:	182
Size:	118.0 KB
ID:	668176   Click image for larger version

Name:	IMGA0301.JPG
Views:	150
Size:	121.8 KB
ID:	668177   Click image for larger version

Name:	IMGA0304.JPG
Views:	182
Size:	112.7 KB
ID:	668178  

Name:	IMGA0264.JPG
Views:	144
Size:	113.4 KB
ID:	668179   Click image for larger version

Name:	IMGA0265.JPG
Views:	172
Size:	116.9 KB
ID:	668180   Click image for larger version

Name:	IMGA0269.JPG
Views:	139
Size:	117.1 KB
ID:	668181  

Name:	IMGA0271.JPG
Views:	177
Size:	112.6 KB
ID:	668182   Click image for larger version

Name:	IMGA0274.JPG
Views:	180
Size:	122.8 KB
ID:	668183   Click image for larger version

Name:	IMGA0298.JPG
Views:	149
Size:	111.5 KB
ID:	668184  

Attached Files
File Type: wmv Tulcea2008.wmv (5.24 MB, 173 views)
CT-82-PWR is offline   Reply With Quote
Old 13-10-08, 12:39   #349
ERY

Stage 5

ERY's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by Most_Wanted View Post
.... fara incidente ...doar ca a lesinat unu din spectatori ....
Iar Faruk care si-a spart cutia si a trebuit sa plece pe platforma...
ERY is offline   Reply With Quote
Old 13-10-08, 12:40   #350
NONE
4Tuning International Member

Stage 5

NONE's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[2 Roti]
[4Rally]

Felicitarile mele organizatorilor , participantilor...am vazut filmarile de vre-o 2-3 ori ...
Felicitari inca o data...acest lucru este unic in Romania...speram poate i-a amploare...
Dar drift-uri nu au fost ?
decat pe baiatu' cu pisicuta din inferno
Anu' viitor vin si eu
Supra Twin Turbo sau Porsche 996 Turbo...
Old 13-10-08, 12:45   #351
alygator2000

Stage 5

alygator2000's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[SEAT]

...imi pare rau ca nu am putut sa ajung ( din cate observ...am ratarea anului ,felicitari pt organizare care a cam lipsit prin alte parti.(exclus braila) ...pt.la anu ajtept editzia a 2'a de unde nu o sa lipsesc
Old 13-10-08, 13:04   #352
johnny325

Stage 5

johnny325's Avatar

a filmat cineva la cerculere?dak dea vreau si eu filmu
johnny325 is offline   Reply With Quote
Old 13-10-08, 13:11   #353
szilarddobre

Stage 3

szilarddobre's Avatar

mersi jipianu-le pt film, la fel s-a vazut si de la mine din masina... oricum felicitari baiatului cu colt-u mai mult pt papagalu cu care m-a imbarligat inainte de cursa!! oricum si masina fuge bine n-am ce zice.. prietenii stiu de ce!!
szilarddobre is offline   Reply With Quote
Old 13-10-08, 13:15   #354
mikafly

Stage 5

mikafly's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Cei care aveti filme si poze...va rog sa le postati....nu de alta...dar cu cat mai multe..cu atat mai bine
mikafly is offline   Reply With Quote
Old 13-10-08, 13:19   #355
U_TUNING

Stage 5

U_TUNING's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

Quote:
Originally Posted by Horhe_STI View Post
Salut, imi cer scuze daca te-am omis, sincer cred ca ne-am cunoscut la cursa prima oara, eu am organizat mai mult zona de drag, nu am fost la intrare. Habar nu am avut cine si ce a facut acolo, si fiind luni dimineata (cfm expresiei "luni nici iarba nu creste") nu am facut sedinta post event cu fly si iani si toti sa vedem ce si cum.

Am si scris acolo...din start ca am omis probabil oameni, fapt pentru care imi cer scuze din start.
Horhe nu iti cere scuze pt ca nu ai de ce!!!!!
Nu vreau statuie si laude!!!!!!(nu imi sta in caracter si Pepy cred ca poate confirma asta).....dar stii u cum e?!?!?!? e putin frusrant cand faci ceva si lumea se comporta ca si cum nu ai fi existat.....in fine asta e!!!!! Suntem oameni maturi cu o oarecare educatie si trebuie sa ne comportam ca atare!!!!!!

APP. CLASAMENTUL CU GRUPELE SI CASTIGATORII NU IL PUNE NIMENI PE FORUM??????

Numai bine

Last edited by U_TUNING; 13-10-08 at 13:21.
U_TUNING is offline   Reply With Quote
Old 13-10-08, 13:21   #356
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Cine e fericitul castigator la grupa b 101-130 de cai?
bobby_gsi2 is offline   Reply With Quote
Old 13-10-08, 13:27   #357
U_TUNING

Stage 5

U_TUNING's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

Quote:
Originally Posted by mikafly View Post
Cei care aveti filme si poze...va rog sa le postati....nu de alta...dar cu cat mai multe..cu atat mai bine
Fly dar erau o gramada de oameni cu aparate foto profesioniste si camere de luat vederi!!!!!!!!

Chiar nu se stie cine au fost acei oameni????

Eu din cate tin minte de la poarta de la inscrieri au venit vreo 2 masini de la presa!!!!unde sunt pozele si filmele celor de la presa???

trebuie sa facem investigatii!!!!!!!
U_TUNING is offline   Reply With Quote
Old 13-10-08, 13:43   #358
pitt!

Stage 2

lucian , cred ca esti prost informat.
castigator la grupa A , a fost o octavie de 90 de cai din M.R.
Cupa e acasa... vrei sa te convingi ?
pitt! is offline   Reply With Quote
Old 13-10-08, 14:08   #359
TOBA^

Vicepresedinte Anonymous MotorSport

Stage 5

TOBA^'s Avatar

Member of:
[Anonymous Motorsport ]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Asteptam un calsament final de la organizatori ...
TOBA^ is offline   Reply With Quote
Old 13-10-08, 14:13   #360
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]

Un eveniment reusit dar si cu anumite probleme.
Mie doar 2 lucruri nu mi-au placut , si primul ar fi ca cel cu golf 5 GTI negru care s-a dat in finala cu BMW seria 5 motor 3000 diesel , baiatul cu golfu nu stie sa piarda si rusine sa-i fie , a facut contestatie ca acel bmw ar avea nush ce alt motor sau etc si un baiat din organizare a venit cu mare tupeu si nesimtire sa urle pt acea contestatie , ( organizarea stia bine ca masinile au fost verificate dupa talon si etc iar la o masina bmw seria 5 din 2007 nu stiu daca gasesti motoare schimbate ) da ma rog .... era obligatia lor sa verifice deci sa zicem ca organizatorii n-au nici o vina doar ca au zis hai sa strice putin din fericirea celui cu bmw. In fine asta s-a rezolvat si cu cea mai mare placere s-a verificat masina si a cashtigat pe merit .
A 2`a chestie care multi o acuza , era o pisicuta albastra M3 fara geamuri fumurii si etc , care cashtigase finala apoi brusc a aparut un subaru care majoritatea au urlat ca organizatorii l-au scos de nicaieri ... pacat de baiatu cu M3`u pt banii , munca si talentul cu care a facut masini la grupa aia la care nimeni nu s-ar fi gandit k e posibil.
A fost frumos mai putin aceste manevre care multi din constanta le-au vazut dar organizatorii nu au dat 2 bani sa le dea explicatii ( tin sa specific ca nu iau apararea nici la cel cu bmw seria 5 sau cel cu M3 pt ca nu suntem din acelasi club )

Liga Moderatorilor
YZF-PWR is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -