Am ajuns si eu acasa si vroiam sa-i felicit pe baietii care s-au chinuit sa organizeze aceasta expozitie. E normal ca prima data sa mai existe si minusuri, dar asta e. Nimeni pana acum nu a organizat o expozitie care sa multumeasca pe toti. Mie unu mi-a placut (si colegilor de la NSL), partea proasta a fost cu vremea, dar asta e( sau dam vina tot pe organizatori?
)
@09shh: la voi in club erau masini care meritau cupe? si de ce nu ati venit cu ele la show?
sunt curios ce premii meritau masinile voastre? am stat si am vazut toate premiile care s-au dat si au fost date foarte corect.
Jantele BBS de pe pisica ce au? vopsea sarita? te invit in bucuresti sa mergi sa vezi toate 4 jantele si sa-mi arati si mie un punct sarit din vopseaua originala. jante care vorba unui baiat mai sus, sunt o gramada de banii + slick-urile de pe ele. unii isi cumpara masina de banii care i-a dat baiatu ala pe jante.
Interior la Golf? ce? scaune tapitate si torpedou? atat?
ai vazut interioru pisicii de aproape? sau interiorul focus-ului? imi cer scuze dar nu stiu a 3 masina care a luat pt interior. dar cele 2 au un interior foarte frumos, lucrat fara o mica greseala.
Bora era la poarta acoperita! masina nu avea geamuri. Afara PLOUA! si asa sambata seara a zburat prelata si a plouat in masina. Duminca la final, cand a iesit soarele a dat prelata jos si cei care au avut curiozitatea sa o vada si sa afle cate ceva despre ea au aflat de la proprietar.
@DiabloXXX: urat din partea lor ca au venit cu gramada sa ocupe locurile, dar mai urat a fost ca dupa ce au mancat sambata seara au lasat mizeria in curte si a trebuit sa vina proprietarii sa faca curatenie de dimineata dupa ei.
@vasyxplod: Ziceai de spalatorie! dar organizatorii nu au zis nimic de spalatorie, au zis doar de cazare.
Cazarea? cazarea a fost OK. am inteles ca vineri a fost o problema, la un hotel din valcea, dar s-a rezolvat imediat.
Locatia! A fost un pic cam departe,dar bine ca a fost. Duminca dimineata a venit un autocar sa ne duca pe toti de la cazare pana la masini si sambata organizatorii au incercat sa-i duca pe participanti la cazare cu masinile lor.
Si pana la urma nemultumirile le vad doar din partea celor din Night Angels care oricum am inteles ca au avut cate ceva de comentat despre orice.