Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Evenimente Auto

Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem.

Reply

Thread Tools
Old 26-09-10, 22:00   #136
gll-BT

Stage 1

gll-BT's Avatar

Default Re: Premiera in RM. Valcea @ AUTO TUNING SHOW. Prima expozitie de tuning !!!

isus dragos, vreau melodia voastra
gll-BT is offline   Reply With Quote
Old 26-09-10, 22:01   #137
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]
Default Re: Premiera in RM. Valcea @ AUTO TUNING SHOW. Prima expozitie de tuning !!!

si daca baietii vin cu motoare ? nu prea vad bine romaneasca. Daca sunt doritori de masini pe la 150 de cai am un seicento 1.1 care asteapta sa lase niste urme pe asfalt
Old 26-09-10, 22:02   #138
DiabloXXX

Stage 4

DiabloXXX's Avatar

Quote:
Originally Posted by 09shh View Post
interioru pisici facut la vl cu 6 mil...iti spun eu.... pai daca tot vorbesti de finish...hai accepta si provocarea
nu am inteles o pe asta cu va ast la finish?..nu poate sa plece de la start

au mai fost si alti de la pitesti si au plecat... si cei de la c lung.. dupa cum v am spus... nu stau sa scrie sau nu ii intereseaza de voi
acceptam provocarea

nu stau sa iti explica babeste
DiabloXXX is offline   Reply With Quote
Old 26-09-10, 22:05   #139
DiabloXXX

Stage 4

DiabloXXX's Avatar

Quote:
interioru pisici facut la vl cu 6 mil...iti spun eu.... pai daca tot vorbesti de finish...hai accepta si provocarea
nu am inteles o pe asta cu va ast la finish?..nu poate sa plece de la start

au mai fost si alti de la pitesti si au plecat... si cei de la c lung.. dupa cum v am spus... nu stau sa scrie sau nu ii intereseaza de voi
ne bucuram ca aveti timp sa scrieti si ca sunteti interesati de noi
Old 26-09-10, 22:06   #140
DiabloXXX

Stage 4

DiabloXXX's Avatar

Quote:
Originally Posted by gll-BT View Post
isus dragos, vreau melodia voastra
da tata ti-o dau
Old 26-09-10, 22:06   #141
09shh

Stage 3

09shh's Avatar

ggd: golfu 4 la interior facut in germania...o piele de aia nasola..alcantara (de mai multi bani decat locu pisica si poate decat si a ta si niste jante stock
ursu ala alb care are motor(cu o mica turbina) si un exterior foarte finisat si bine vopsit de cineva din vl
pisica negru mat niste bbs...de7 sute de euro la mana a2 a...cum spun alti noi sunt mult mai mult
opel verde cu o vopsea cat de cat frumoasa...si fara greseli
09shh is offline   Reply With Quote
Old 26-09-10, 22:06   #142
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

Diablo, cand impartim banii aia care i`ati facut pe urma evenimentului ?))))) te faci ca ai uitat ? ori suntem golani ori nu mai suntem ? pai cum? o arzi la mishto sau la shto ?

Last edited by trafy-vr6; 26-09-10 at 22:12.
trafy-vr6 is offline   Reply With Quote
Old 26-09-10, 22:10   #143
Victor_WRC
VW Driver

Stage 5

Victor_WRC's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[4Rally]
[VW]

Quote:
Originally Posted by trafy-vr6 View Post
Diablo, cand impartim banii aia care i`ati facut pe urma evenimentului ?))))):twist ed:
pai se putea sa nu bagi tu 1 dinaia din top ))))
Victor_WRC is offline   Reply With Quote
Old 26-09-10, 22:10   #144
DiabloXXX

Stage 4

DiabloXXX's Avatar

Quote:
Originally Posted by ggd_87 View Post
Am ajuns si eu acasa si vroiam sa-i felicit pe baietii care s-au chinuit sa organizeze aceasta expozitie. E normal ca prima data sa mai existe si minusuri, dar asta e. Nimeni pana acum nu a organizat o expozitie care sa multumeasca pe toti. Mie unu mi-a placut (si colegilor de la NSL), partea proasta a fost cu vremea, dar asta e( sau dam vina tot pe organizatori? )
@09shh: la voi in club erau masini care meritau cupe? si de ce nu ati venit cu ele la show? sunt curios ce premii meritau masinile voastre? am stat si am vazut toate premiile care s-au dat si au fost date foarte corect.
Jantele BBS de pe pisica ce au? vopsea sarita? te invit in bucuresti sa mergi sa vezi toate 4 jantele si sa-mi arati si mie un punct sarit din vopseaua originala. jante care vorba unui baiat mai sus, sunt o gramada de banii + slick-urile de pe ele. unii isi cumpara masina de banii care i-a dat baiatu ala pe jante.
Interior la Golf? ce? scaune tapitate si torpedou? atat? ai vazut interioru pisicii de aproape? sau interiorul focus-ului? imi cer scuze dar nu stiu a 3 masina care a luat pt interior. dar cele 2 au un interior foarte frumos, lucrat fara o mica greseala.
Bora era la poarta acoperita! masina nu avea geamuri. Afara PLOUA! si asa sambata seara a zburat prelata si a plouat in masina. Duminca la final, cand a iesit soarele a dat prelata jos si cei care au avut curiozitatea sa o vada si sa afle cate ceva despre ea au aflat de la proprietar.
@DiabloXXX: urat din partea lor ca au venit cu gramada sa ocupe locurile, dar mai urat a fost ca dupa ce au mancat sambata seara au lasat mizeria in curte si a trebuit sa vina proprietarii sa faca curatenie de dimineata dupa ei.
@vasyxplod: Ziceai de spalatorie! dar organizatorii nu au zis nimic de spalatorie, au zis doar de cazare.
Cazarea? cazarea a fost OK. am inteles ca vineri a fost o problema, la un hotel din valcea, dar s-a rezolvat imediat.
Locatia! A fost un pic cam departe,dar bine ca a fost. Duminca dimineata a venit un autocar sa ne duca pe toti de la cazare pana la masini si sambata organizatorii au incercat sa-i duca pe participanti la cazare cu masinile lor.
Si pana la urma nemultumirile le vad doar din partea celor din Night Angels care oricum am inteles ca au avut cate ceva de comentat despre orice.
Sper ca ai ajuns fara evenimente si ma bucur ca ti-a placut la valcea
Old 26-09-10, 22:11   #145
ggd_87
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

ggd_87's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DACIA]
[BMW]

Quote:
ggd: golfu 4 la interior facut in germania...o piele de aia nasola..alcantara (de mai multi bani decat locu pisica si poate decat si a ta si niste jante stock
ursu ala alb care are motor(cu o mica turbina) si un exterior foarte finisat si bine vopsit de cineva din vl
pisica negru mat niste bbs...de7 sute de euro la mana a2 a...cum spun alti noi sunt mult mai mult
opel verde cu o vopsea cat de cat frumoasa...si fara greseli
OK. da nu am zis nimic de interiorul meu! nu am zis nimic ca nu ar masinile voastre lucrate bine,dar pe langa masinile care au fost prezente nu aveau cum sa ia premiu. Ce are in plus golfu fata de focusu albastru?
zi si mie ce premiu trebuia sa ia ursu? sau opelul!
Dar cum pe voi nu v-a multumit nimic, nu e de mirare comentariile voastre.

Last edited by ggd_87; 26-09-10 at 22:13.
ggd_87 is offline   Reply With Quote
Old 26-09-10, 22:11   #146
TIR

Stage 5

TIR's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[AUDI]
[SEAT]
[SKODA]
[RENAULT]

Baietilor de la Campu Lung ... le-am zis ca nu mai putem face nimic... pt ca deja incheiasem... totul dar au zis ca ei totusi vor sa vina... si nu au mai spus nimic concret.

Pai daca a costat 6 milioane interiorul ce pot spune omul a stitut unde sa investeasca... crezi ca un interior de 800 eur prost lucrat are vre-o valoare poate la voi...

Si cu romaneasca... aia ce tot o tineti sus si tare vreti toti odata ? sau pe rand sa va aliniez cu aia mica ?
Old 26-09-10, 22:11   #147
09shh

Stage 3

09shh's Avatar

astept sa sp caluti diablo si gasim....
eu unu de plictiseala ''vb cu voi'' nici decum interesat...nu am ce invata de pe forum...doar ma uit si ma amuz...facand nervi unora
Old 26-09-10, 22:13   #148
09shh

Stage 3

09shh's Avatar

o sa vb cu soby sa stai la start si daca e nevoie ne deplasam cu alta masina la vl
Old 26-09-10, 22:14   #149
demonu

Stage 3

Member of:
[Shadows Racing Team]

Quote:
Originally Posted by camatarunutu View Post
ba baieti in primul rand vreau sa va felicit pentru vrajeala care a-ti avuto in reclama care a-ti facuto evenimentului, si in urma desfasurarii ev ma bucur ca a iesit atat de urat:
- expo pe bolovani? numai prin asta sa vedeti cata experienta/minte aveti!- si-au zgariat oamenii masinile (si la mn la tara au asfaltat ca faceau ciobanii urat k isi stramba jantele la carute in bolovani)
- cazarea/spalarea totushi daca nu aveati bani sa o oferiti mai bine nu o includeati in program pentru ca tot atatea masini si tot atatia vizitatori aveati; sau poate lipseau cateva dar cel putin ii aveati pe cei care le pregatiserati premiile!
-best rims... asta se refera la cele mai frumoase jante nu? parca asta inseamna in romana... la o expo cu masini ''tunate'' ar trebui sa se ofere premii la lucruri tunate nu cumparate din magazin.. spre ex: jantele chrom de pe hyundai, ca alea isi puteau lua toti participantii... la care le dadeati premiul?, best rims se refera la cele mai frumoase jante dar modificate(vopsite,stilizate) nu cumparate din magazin de unde isi pot lua toti si puse pe masina!!!
-multe alte liniutze dinastea cu laude as putea sa pun dar ce rost mai au... ca voi oricum nu o sa stati sa le cititi, atentia fiindu-va captata de ''cupitzele'' pe care vi le-ati castigat pe merit (de unde le-ati luat ca vreau sa imi cumpar si eu?);

P.S. mai bine banii pe care i-ati cheltuit degeaba, ii donati la oameni amarati care chiar aveau nevoie de ei, sunt atatia copii si batrani bolnavi! (marele afacerist...Dumnezeu e sus)

1 la mana e kia sportage mai invata si tu masinile !! ca nu exista decat mercedes si vw ca in capul tau !

2 jantele alea chrome fac cat golful tau modificat (daca nu ma insel ai avut un golf expus)

3 prin "tuning" nu inseamna sa vopsesti niste jante
demonu is offline   Reply With Quote
Old 26-09-10, 22:15   #150
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

@demonu - esti baiatul cu KIA Sportage ?
trafy-vr6 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -