Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem. |
26-09-10, 23:17
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Fiat] [AUDI] [SEAT] [SKODA] [RENAULT]
|
Re: Premiera in RM. Valcea @ AUTO TUNING SHOW. Prima expozitie de tuning !!!
mi-am adus aminte de ceva... apropo de acest topic... a pus cineva o intrebare buna azi "auziti se pricepe cineva la masini" !?
|
|
|
26-09-10, 23:18
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by TIR
mi-am adus aminte de ceva... apropo de acest topic... a pus cineva o intrebare buna azi "auziti se pricepe cineva la masini" !?
|
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))) cum e sa fi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiighhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
|
|
|
26-09-10, 23:19
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
pe vtv? care te urcasi ma acolo ? vrusasi neaparat sa vezi giratoriu cum se vede de pe vtv a ?
|
se putea sa nu postezi tu repede ) 88
|
|
|
26-09-10, 23:19
|
|
VW Driver
Stage 5
|
|
|
|
26-09-10, 23:21
|
|
Stage 1
|
tir cand ziceai k vi la sb? )))) sa lasi masina asa cum e in poza=)))
|
|
|
|
|
Stage 5
|
si mai era loc... va garantez. eu
|
|
|
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by daffy duck™
sa inteleg ca tu ai cupra aceea de bucuresti???
nu ma refeream la tine in mod special
sa fiu sincer cu tine acum, te rog sa nu iei in nume de rau ce scriu acum. iti spun parerea mea sincera ca oricare altul de pe aici, dar diferenta intre mine si altii e ca nu tin partea nimanui aproape
cupra ta e foarte tare, mie unu imi place , dar, ca masina de fuga....ca sa bai un leon 1p la un expo-show...e mult de munca si stii asta foarte bine! ca ai pus tu niste jante, ai facut un design frumos in portbagaj si niste usi lambo ( corecteaza-ma daca gresesc) e strict ca ti'a placut tie si presupun ca esti constient ca mai ai de pus una-alta pe masina incat sa iei o cupa la (ex) exterior, body-kit, wheels etc etc
sper ca nu te-a deranjat postul meu, daca da, da-mi PM cu numarul tau si cand ne intalnim tragem niste poze si 2-3 beri sa trecem peste !
|
nu tati nu ma supar, cei mai multi bani au fost investiti in motor, suspensie, si muzica e facuta pt SQ (muzica care toti stim ca, cantareste si e facuta sa se dea jos repede)
nu am LSD
|
|
26-09-10, 23:22
|
|
Stage 5
Member of: [Ghetto Cult]
|
bai multumim pt eveniment! vremea nu a tinut cu noi dar na e toamna deja sezon ploios...un sigur cuvant a fost FRUMOS.A era sa uit! Ghetto Cult a participat cu 2 masini si a plecat cu 3 cupe am spus asta numai in ciuda prietenului nostru se stie el care e )) ( cu toate ca nu suntem in pas cu moda tuningului sa zic tendintele anului 2011)
Last edited by bogdy.ghetto; 26-09-10 at 23:26.
|
|
|
26-09-10, 23:25
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by bogdy.ghetto
bai multumim pt eveniment! vremea nu a tinut cu noi dar na e toamna deja sezon ploios...un sigur cuvant a fost FRUMOS.A era sa uit! Ghetto Cult a participat cu 2 masini si a plecat cu 3 cupe am spus asta numai in ciuda prietenului nostru se stie el care e ))
|
felicitari tati ati meritat
|
|
|
26-09-10, 23:25
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO] [Colectionar Machete]
|
daca va uitati in programul afisat tot de voi pe 4 tuning cu aocazia acestui eveniment o sa gasiti acolo ca la ora 14 trebuia sa aiba loc concursul de car-audio care nu este acelasi lucru cu best sound&video system.am mai fost si noi prin alte parti si am participat pe la concursul de car-audio.ar fi frumos sa nu va mai umflati in pene ca evenimentula fost nu stiu cat de frumos.si clubul grillfest a organizat pentru prima oara un eveniment si a fost de nota 2000.si revenind la problema premiilor,nu se da 2 cupe aceluiasi participant,cum s-a intamplat in 2 cazuri daca nu ma insel.pisica rosie pe care o tot ridicati in slavi are intr-adevar un interior si niste jante foarte frumoase dar atat plasa din capota care era in valuri si dezlipita probabil ca n-a vazut-o nimeni,decat eu,dar asta e.corsa aceea verde care a luat unul dintre cele 3 locuri la paint iarasi nu cred ca avea vreo vopsea iesita din comun.spun lucrurile acestea nu pentru ca ar fi trebuit sa se dea din cupe nu stiu la ce masini din night angels,dar departajarea se face dupa nise criterii,nu dupa simplu fapt ca nu-m place mie ca are rosu in loc de alb.inca ceva despre jantele golfului 4 portoclaiu nu sunt rh-uri,ci sunt toata ziua keskin,si ar fi bine sa intrati pe net si sa cautati pretul unei jante pe 18,si apoi sa venim si sa vorbim de rh.asadar mai intai invatati modele de jante si apoi sa ne dam cocosi.in concluzie straduiti-va mai mult data viitoare,ca expo sa fie pe asfalt si nu vor mai exista atatea comentarii.
|
|
|
26-09-10, 23:28
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Oficial , MIDNIGHT RACERS filiala Valcea a fost foarte multumita de acest show.
|
|
|
26-09-10, 23:30
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by yg.alex
|
de unde stii ?
|
|
|
26-09-10, 23:31
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by yg.alex
|
Recunosc, am intrebat in stanga si-n dreapta. Asta este raspunsul.
Imi trebuie un internet de mare viteza ca in felul asta imi creste barba...
|
|
|
26-09-10, 23:33
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by VL 77 SYD
Recunosc, am intrebat in stanga si-n dreapta. Asta este raspunsul.
Imi trebuie un internet de mare viteza ca in felul asta imi creste barba...
|
atunci multumim...
|
|
|
26-09-10, 23:37
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by bogdy.ghetto
bai multumim pt eveniment! vremea nu a tinut cu noi dar na e toamna deja sezon ploios...un sigur cuvant a fost FRUMOS.A era sa uit! Ghetto Cult a participat cu 2 masini si a plecat cu 3 cupe am spus asta numai in ciuda prietenului nostru se stie el care e ))
|
felicitari....singurele masini care mi`au placut...
..SHH....nu ma mai baga in discutii inutile.......sper ca si restu` sa inceteze si sa ne bucuram ca totusi a fost primul show de la valcea...sau facut sacrificii mari,cred eu, sa se realizeze asa ceva.....intradevar nu am avut "potenta"....dar nici juriul nu sa uitat la masini....decat asa in mare si putin "sfatuiti" de alti "participanti"....intradevar....nu am masini de show...stiu asta...ma refer pt cei care nu stiu la pisica negru mat,si bashina aia de urs kich....dar....sa fim seriosi.....2-3 premii sau dat pe ...."ochii dulci".......si multi stiu asta....poate ca sunt eu mai bleg...si nu ma pricep la tuning...ca nah....nu sunt in fenomenul asta de mult timp.......in rest.....sper sa fie si o a 2`a competitie....de genul asta.....
PS....tir....in caz k mai ai nevoie de fete la urmatorul show...nu ezita sa ma contactezi.....crede`ma....iti aduc un liceu intreg.....asa ca.....nu mai insista ca vezi doamne datoita tie...si al insistentele tale au facut fetele poze....pt publicitate,ar fi facut si cu un trabant.....ca doar pt asta erau acolo.....fete nu am vrut eu sa imi vina....fie`mea deja vorbise cu vreo 10 care erau deacord sa vina...dar am zis un NU categoric.....
|
|
|
|
|