Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem. |
26-09-10, 20:41
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Fiat] [AUDI] [SEAT] [SKODA] [RENAULT]
|
Re: Premiera in RM. Valcea @ AUTO TUNING SHOW. Prima expozitie de tuning !!!
A si uitasem apropo... cand am disuctat vi s-a explicat ca locurile de cazare sunt exact pt cate masini sunteti... adica 6 masini 6 oameni hai ca 3 sau 4 in plus nu era problema... dar sa veniti douazeci si ceva vb cuiva iarasi nu este frumos...
|
26-09-10, 20:43
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by 09shh
aici ai dreptate daca venea un porsche cu jantele alea...dar nu toti isi permit sa cumpere jantele alea si sa le puna pe o masina de 4 mii de euro
|
inca ceva, am impresia (sa ma corecteze cineva daca gresesc) modelu respectiv de janta de porsche are prindere pe 5x130, iar golful 4 are 5x100 si mia soptit o pasarica ca jantele de pe golf ar fi RH-uri
plus ca mai era un golf 3 portocaliu la evenimet care avea jante identice
Last edited by DiabloXXX; 26-09-10 at 20:46.
|
|
|
26-09-10, 20:45
|
|
Stage 5
|
shhh ti-am zis sa ti pt tine ce inseamna asta nu dam afara din casa...
|
|
|
26-09-10, 20:45
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by DiabloXXX
inca ceva, am impresia (sa ma corecteze cineva daca gresesc) modelu respectiv de janta de porsche are prindere pe 5x130, iar golful 4 are 5x100 si mia soptit o pasarica ca jantele de pe golf ar fi RH-uri
|
ce ai luat tatii boss de vorbesti cu pasarile ? )))) tare dealeru )
|
|
|
26-09-10, 20:59
|
|
Stage 3
|
am venit din place nu pentru cazarea de cacao care sa oferit,cazare am avut un apartament si o camera....ca sa stiti nu cum spun pasaricile....care se auzeau pe la coltu cabanei sau ce era aia
acel golf avea jante dar mai mici...
noi mai venim in valcea...sper sa mai stam de vorba si nu in fata monitorului
ps tir noi am venit sa ne distram....am venit multi pentru ca suntem prieteni,u ai prieteni(din cate stiu ai dar numai pentru certuri)
Last edited by 09shh; 26-09-10 at 21:06.
|
|
|
26-09-10, 21:07
|
|
Stage 3
|
noi am venit si la expo si la distractie...nu ca alti cu pachetel de aks,apa plata si benzina
|
|
|
26-09-10, 21:08
|
|
Stage 5
|
Azi am fost si eu la pensiunea aia si daca nici alea nu mai erau conditii unde in unele camere era si jacuzii in apartamente parca(asa am auzit) ne cerem scuze dar la Valcea nu au facut Hilton... vi s-a asigurat si transportul.
|
|
|
26-09-10, 21:14
|
|
Stage 3
|
eu nu am vazut asa ceva..decat un dus care nu mergea dadea pe langa...si la cealalta camera la fel.ti am sp transport am avut....nu am avut nevoie...desi iti multumesc...nu am facut mofturi la cazare...doar ti am spus adevaru..
|
|
|
26-09-10, 21:15
|
|
Stage 1
|
hilton e copil mic tati ) da tir, numa tu esti devina, la cazare era pe hol un dozator de cafea si nu mergea.....simte-te vinovat acuma=)))))
|
|
|
26-09-10, 21:18
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by gll-BT
hilton e copil mic tati ) da tir, numa tu esti devina, la cazare era pe hol un dozator de cafea si nu mergea.....simte-te vinovat acuma=)))))
|
de cate ori sa ne mai cerem scuze pt dozatoru ala )
|
|
|
26-09-10, 21:18
|
|
Stage 3
|
din auzite pot vorbi si eu multe....mai bine veneai si vedeai despre locurile de cazare...iar despre conditi camera 5 si 4... era si iala nu mergea..apesi mai tare pe clanta
|
|
|
26-09-10, 21:20
|
|
Stage 5
|
am spus 6 nu 20
gll-BT maine va scot la o cafea ca la max 10 sunt in sibiu ce sa fac vin cu dozatoru meu
|
|
|
26-09-10, 21:21
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by gll-BT
|
pai numai voi Sibienilor l-ati stricat ca ati venit cu fisele alea de Kaufland si l`ati indopat )aaa...defapt Diablo l-a stricat cand a incercat sa`i puna 3 boxe si 2 subwoofere
Last edited by trafy-vr6; 26-09-10 at 21:24.
|
|
|
26-09-10, 21:23
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by 09shh
am venit din place nu pentru cazarea de cacao care sa oferit,cazare am avut un apartament si o camera....ca sa stiti nu cum spun pasaricile....care se auzeau pe la coltu cabanei sau ce era aia
acel golf avea jante dar mai mici...
noi mai venim in valcea...sper sa mai stam de vorba si nu in fata monitorului
ps tir noi am venit sa ne distram....am venit multi pentru ca suntem prieteni,u ai prieteni(din cate stiu ai dar numai pentru certuri)
|
intradevar vi sau dat un apartamen si o camera si ati mai ocupat un apartament cu japca care era rezervat baietilor de la inferno.
chair mas bucura sa veniti la vl sa discutam fata in fata, dar nu cred ca o sa venit sa vb pt ca sunt sigur ca va este mai comod sa va ascundeti in spatele calculatorului. daca nu era asa va spuenati nemultumirile atunci pe loc.
si inca ceva daca credeti ca o masina sau mai multe masini de la voi trebuiau sa castige un premiu un fata altei masini care a castigat ca rog sa spuneti care si eu sunt dispus sa platesc benzina pana la vl sa chemam acela masini sa le punem paralel sa rezolvam disputele
|
|
|
|
|