Andrei,

Spre deosebire de mine cred ca esti foarte cunoscut pe acest forum care precum hartia suporta multa "intelepciune" cateodata.
De asemenea, nu este greu de observat ca ritmul posturilor tale este neschimbat. Mai ales cand vine vorba de Racing Code si de Sebi. Ca o simpla observatie atrag atentia cititorilor ca aici este un topic Racing Code unde Dl. Andrei T atrage atentia in postul anterior asupra unor lucruri deosebite ! Haideti sa vedem care sunt acestea:
"Sunt foarte multi factori care pot cauza ceea ce s-a intamplat cu masina setata de voi, multi care nu au nici o legatura cu calitatea setarii, dar cativa din cei enumerati de tine pot fi evitati daca tuner-ul are atat cunostiinte solide mecanice cat si experienta necesara in setarea unor configuratii similare" ... Adica e bine ca nu e rau sau e rau ca nu e bine! Nestiind concret ce s-a intamplat cu acea turbina, Andrei subliniaza, subtil, FARA SA ACUZE direct, faptul ca era nevoie de un tuner mai experimentat decat noi pentru a seta acea masina. Foarte elegant. In realitate in seara respectiva am identificat in urma unei discutii telefonice cu Dl. Titi Aur in mod concret cauza (ce special am omis-o din lista mea de mai sus) iar Dl. Dan Necula aflat la fata locului a reprogramat calculatorul Racing Code pentru noua turbina masina functionand perfect si situandu-se pe locul I.
Mai departe
"Oricum, observatia ta este corecta, nu intentionez decat sa subliniez ca , grasele afirmatii ale colegului tau nu au baze reale." .... Aici este simplu, Andrei si laicul sau motiv : SEBI !!! Daca ar fi adaugat ca de obicei in bataie de joc si numele nostru in viziunea domiei sale, respectiv: racing condom cum o face in n posturi in acest site (prezervativ de curse sau ce traducere ii asociati dumneavoastra atunci chiar dovedea in mod clar ca el este cel mai bun, ever!, nu ?).
Si binenteles maretul final:
"La fel si cu sfaturile aruncate precum in curtea scolii despre modificarile in cadrul grupei N, si cu evo-ul care renaste in garajul Xmotors ce odinioara era tot "multumesc racing code"' si cu incercarile repetate de a trece de cartierul militari la volanul celui mai cel logan de curse, si mai sunt nici povestioare." .... In principiu, aceasta este chintesenta celor spuse de el pana acum (stiu se repeta des) dar de data aceasta intr-un ritm alegro.
Deci care era scopul postului ? Andrei, esti sigur ca castigi ceva in felul acesta ? Daca ai fi scris racing condom in loc de Racing Code iti veneau 10 clienti in plus ?
Sincer, imi face placere sa-ti raspund la posturi, sunt atat de previzibile, pe vremuri aveai si un detasament de luptatori de tastatura care te acompaniau.
Adu-ti aminte ce ti-am spus acum doi ani, atat eu, tu , Sebi si oricine altcineva, putem scrie ORICE si oricat, conteaza doar ceea ce facem. In final clientii sunt cei care aleg ! Daca SKN va fi, sau este, cea mai buna firma de tuning din Romania este doar o chestiune de timp pana va aduna toti clientii si nu ai de ce sa iti faci griji.
De acum doi ani s-au intamplat insa multe intr-adevar:
- am achizitionat unul din cele mai performante standuri 4x4 dyno din lume, care apropos vedeti ca masoara si pierderile de putere cat si puterea la motor si cam tot ce misca cum ar spune romanul

vezi comentariul cu americanii si Las Vegas-ul din topicul tau, macar daca v-ati documenta putin inainte de a face o afirmatie care va umple de respect din cap pana in picioare. Nu stiu daca sti, dar cei din lumea curselor au realizat de mult lucrul acesta si fac teste dyno pe standul nostru Mustang.
- eu si Andrei_RC dezvoltam a treia generatie de ECU stand alone (varianta I si II aflanduse pe masini deja)
- exportam, modest datorita organizarii interne, un knock analyzer cu DSP si switched capacitor filter in USA, de conceptie proprie
- am setat cele mai rapide masini de grupa H din Romania, sunt enumerate mai sus, cat si unele de grupa N.
Acum pune si tu postul tau in balanta asta si daca te face fericit, te rog fara gluma, considera ca SUNT DE ACORD CU TOT CE AI SCRIS SAU VEI SCRIE vreodata despre mine, Racing Code sau Sebi,important este daca sunt de acord clientii!