Quote:
Originally Posted by B-11-AYG
Se numeste styling.
Cand iti pun un motor mai puternic, sau niste frane mai bune, sau niste amortizoare capabile atunci se numeste tuning.
Daca iti pui jante, spoilare, o vopsea frumoasea etc se numeste styling.

|
Of, romanul asta.........nu poate trai fara galceava - cum scrie unu' ceva, cum se gaseste altu' mai priceput sa il corecteze sau sa ii dea sfaturi!
Cred ca acum este clar de ce ne certam - ptr. ca nu intelegem nimic, nici macar dintr-o definitie simpla din DEX.
"
TÚNING, tuninguri, s.n.
Acțiune sau preocupare
de a îmbunătăți,
regla sau particulariza caracteristicile funcționale sau estetice ale unui sistem tehnic existent; cu largă utilizare în sintagma tuning auto. – Din engl. tuning (acord fin). "
Modificari ale exteriorului unei masini = tuning exterior sau exterior styling
Modificari ele interiorului unei masini = tuning interior sau interior styling
Modificati ale motorului = tuning de motor sau cum vrei sa il mai numesti
Orice modificare, de orice fel, gen, tip = TUNING
Fiecare se axeaza pe ce vrea, pe ce ii place - sunt putine la noi, masinile cu TUNING COMPLET (exterior/interior/motor+transmisie+tren rulare/audio+video), dar sunt multi care incearca asta si le doresc succes!
"Styling" iti poti face si la par (Hairstyling) = a-ti face freza sau o noua tunsoare;
la casa (Architectural styling) - ai facut o fatada noua sau ai pus un perete in plus, etc
Orice tine de modificare estetica sau aspect si care adopta sau tine cont de un anumit stil/curent/tendinta se poate numi pe scurt "styling"!
Mai bine de atat nu sunt capabil sa traduc!!!!
O sa fac si eu ca altii............de acum inainte o sa imi vad de treaba mea!!! E greu aici cu unii!
Mult spor la MODIFICARI sau TUNING!!!
(cautati eventual unde am pus gresit semnele de punctuatie, am apasat aiurea pe taste sau mai stiu eu ce)