Re: Castigatorii de la Tuning Expo @ Drift Grand Prix of Romania
Quote:
Originally Posted by unknow-name
Nu imi este jena in materie de a dezvalui identitatea unuia care sustineti ca spune lucrurilor pe nume,cand imi voi vinde masina cu siguranta voi spune si cine sunt,de ce nu spun?
Aici se ajunge cand incepeti sa comentati despre munca altora ...fiecare masina este in felul ei ,uneori unica , alteori o copie apreciata drept unica fiecare o face cum vrea sau dupa posibilitati . A fost un eveniment interesant sper sa fie cat mai multe de genul ,iar pentru cei care cred ca meritau o cupa le cumpar eu una costa fix 20 ron si pot sa scriu pe ea Locul 1 Ii salut pe cei care au participat fara pretentii de genul !
Quote:
Originally Posted by robby207
Nu-ti face probleme ca tu esti stance, n-are nimeni cum sa te atinga pe tine, esti unul dintre cei care "isi tunareaza masina ca-n afara"
Nu ca mine... o ridica pe rampi ca sa fie low))... (asta a fost maxima) ...
Ii dau toata dreptatea din lumea asta userului necunoscut.. Prea multa lume pupincurista.. eu nu cred ca eu, noi, am deranjat pe cineva la putinele evenimente unde am fost prezenti. am incercat doar sa facem o figura frumoasa... puteam sa ma simt din prima pagina a topicului de cand am fost atacat direct... dar nu are rost sa ma cobor eu la mintea celor care au masini mai frumoase ca a mea. Ii respect doar pentru masini nu si pentru caracter. Mi as dori sa nu dea nimeni ''quote'' la mesajul asta.
Daca nu va convine dati mi ban... am vazut ca e la moda pe aici:
Quote:
Originally Posted by andreibadea
Nu ca mine... o ridica pe rampi ca sa fie low))... (asta a fost maxima) ...
Ii dau toata dreptatea din lumea asta userului necunoscut.. Prea multa lume pupincurista.. eu nu cred ca eu, noi, am deranjat pe cineva la putinele evenimente unde am fost prezenti. am incercat doar sa facem o figura frumoasa... puteam sa ma simt din prima pagina a topicului de cand am fost atacat direct... dar nu are rost sa ma cobor eu la mintea celor care au masini mai frumoase ca a mea. Ii respect doar pentru masini nu si pentru caracter. Mi as dori sa nu dea nimeni ''quote'' la mesajul asta.
Daca nu va convine dati mi ban... am vazut ca e la moda pe aici:
Ti-am dat quote, "hatere" , "man", "daaang" ) d-astea, stii tu ce zic.
Member of: [Moderators] [Racing Syndicate] [PORSCHE]
Quote:
Originally Posted by gbrheaton
Dar ce treaba are varsta cu tuningul?
Poti sa ai si 15 ani si sa fi talentat....
Asta e mentalitatea care ne afunda in prostia in care ne balacim...si ne vom ineca cu propriul nostru "talent"...exact ca si cand bei suc de forma si te ineci ca un prost
e o diferenta IMENSA intre talent si REZULTAT.
doctoru Ciomu e talentat...pacat ca toti ii mor pe masa
Quote:
Originally Posted by unknow-name
nu sunteti indreptatiti niciodata sa va plangeti ca traiti aici pentru ca tara asa cum este ea este formata din priceputi, critici, performari ca voi.
cata dreptate !!!
Romania: "tara unde traieste talentatii, care poarta shapca,trening,adidas nike si bijuterii"
unknow-name ...indiferent cine ai fi nu are importanta...mai important este ca tot ceea ce ai scris in cele doua posturi ale tale este purul adevar pe care foarte multi il sustin si care se pare ca a deranjat pe alti tunneri cu sacosa care fac lucrari de mantuiala si nu vor sa accepte realitatea.
Vreau sa adresez o intrebare tunerului "Ghetto" fara nici o rautate :
Cum se face ca voi aveti tot timpul de comentat si de obiectat la adresa altor participanti, dar defapt voua vi se aduc de fiecare data cele mai mari reclamatii din partea altor participanti, vizitatori cat si a clientilor care v-au trecut pragul.