PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari |
View Poll Results: Are vreo masina sanse de castig?
|
DA
|
|
599 |
73.95% |
NU
|
|
211 |
26.05% |
23-01-07, 20:55
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
am si eu o simpla intrebare.. ce latime are 996 a lui ono si ce lungime are subaru a lui seby ???
|
|
|
23-01-07, 21:49
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by aiurel
poza poate fi facuta la 300 la ora ...se poate face cu un aparat foto semi profesional...reglezi timpul de expunere..si iese clar....pana si spitele.
elereonu:
|
Si iesea o mare varza, timpul de expunere il dai mai mare cand nu e destula lumina acolo unde se face poza(indoor/outdoor) si camera sa fie asezata pe un trepied ceva fix, cu mana libera cum mai era si ala in sant acolo...0% sanse sa-i fi iesit lui poza asa perfect
Lasati suferinta de mari fotografi,ati dat si voi properties si ati vazut ce aparat s-a folosit si gata, sariti la gatul omului...
|
|
|
23-01-07, 22:07
|
|
Dream Squad Member
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Dream Squad] [Honda]
|
prietene... am inteles ca esti fan LegalRacing dar incearca sa fii corect si impartial. si eu sunt membru MR si am incercat sa imi mentin obiectivismul...
|
|
|
23-01-07, 22:19
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [MACS] [Suzuki]
|
oameni dragi, daca as fi paranoic as spune ca ce se intampla acum poate fi o strategie de marketing. stiti voi: urmatoarea legala, ono vs seby, pac pac, miau miau, cot cot... dar sunt perfect sanatos si nu zic eu asta ci un nebun cu acte.
|
|
|
23-01-07, 22:23
|
|
Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
Quote:
Originally Posted by SaintDick
oameni dragi, daca as fi paranoic as spune ca ce se intampla acum poate fi o strategie de marketing. stiti voi: urmatoarea legala, ono vs seby, pac pac, miau miau, cot cot... dar sunt perfect sanatos si nu zic eu asta ci un nebun cu acte.
|
O legala are nevoie de marketing ? Ahaaaaa si marmota .....
|
|
|
23-01-07, 22:26
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Lucian
O legala are nevoie de marketing ? Ahaaaaa si marmota .....
|
esti nebun ! daca nu vezi lucrurile doar dpdv al nr de concurenti...marmota leaga banii cu elastici. oricum, trist. "avem proba! no. noi o avem! ba fugi ca a mea-i mai proba decat a ta! fugi ca nu stii ce proba am eu!" si totusi, proba?
|
|
|
23-01-07, 22:33
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
SaintDick,in principiu demonstratia ta este foarte corecta insa bazata exclusiv pe niste fotografii de o calitate discutabila (exceptie facand demonstratia legata de faptul ca,intr-adevar,prima imagine nu-i facuta la sosire.....dar cine a afirmat ca acolo ar fi???-poate n-am fost eu atent... ) si ...nu prea demonstreaza nimic legat de rezultatul confruntarii . Teoria cu strategia de marketing este fantezie, fara sa neg ca evenimentul ar putea focaliza interesul multor sponsori/oameni din media ,asupra curselor si a LR...ceea ce este rau cumva?..io nu cred,ba dimpotriva,sunt de parere ca ar fi ceva benefic tuturor
Numai bine,
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
|
|
|
23-01-07, 22:33
|
|
Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
Asta cu proba .... ai dreptate. Oricum din punctul meu de vedere e 1-1 . Ambii merita felicitati si din punctul meu de vedere e cea mai atre cursa de pana acum. Ca nu e tocmai decisa ... e simplu .... 2 din 3 .
|
|
|
23-01-07, 22:42
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
|
seby a afirmat printr-o repetitie de decupaje, ca acela este finishul si ca el are un bot de masina in fata.
ma bucur ca ai vazut ce am vazut si eu legat de "jocuri", in ipoteza in care am fi paranoici amandoi. nu este de blamat intentia ci modul. si nu in beneficiul tuturor, doar al unora. eu unul nu-s in extaz ca-s dus de nari. asta inseamna ca cineva incearca asta si pe viitor poate mai mult. asa nu!
oricum, legat de cursa, se pare ca au scos undeva sub 10 secunde, ceea ce-i bine si doar asta ar trebuie sa atraga sponsori, media etc. restul e pur romanism.
|
|
|
23-01-07, 22:45
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers]
|
Quote:
Originally Posted by SaintDick
seby a afirmat printr-o repetitie de decupaje, ca acela este finishul si ca el are un bot de masina in fata.
ma bucur ca ai vazut ce am vazut si eu legat de "jocuri", in ipoteza in care am fi paranoici amandoi. nu este de blamat intentia ci modul. si nu in beneficiul tuturor, doar al unora. eu unul nu-s in extaz ca-s dus de nari. asta inseamna ca cineva incearca asta si pe viitor poate mai mult. asa nu!
oricum, legat de cursa, se pare ca au scos undeva sub 10 secunde, ceea ce-i bine si doar asta ar trebuie sa atraga sponsori, media etc. restul e pur romanism.
|
sub 10 secunde? ...
|
|
|
23-01-07, 22:55
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by Achim
prietene... am inteles ca esti fan LegalRacing dar incearca sa fii corect si impartial. si eu sunt membru MR si am incercat sa imi mentin obiectivismul...
|
Te-nseli....ai mai vazut tu vreun post de-al meu pana acum ?? Sa ma bat cu pumnul in piept ca stiu eu, ca fac eu ?? Am zis eu ceva de cine a batut, de cine a luat-o sa ma bag aiurea ??
Eu doar am incercat sa explic ce si cum se intampla daca facea cum a zis baiatul ala...aiurel
|
|
|
23-01-07, 22:55
|
|
Stage 3
|
Nu cred ca s-a scos sub 10 sec,poate undeva sub 11 dar peste 10.
|
|
|
23-01-07, 23:00
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
parerea mea e ca sunt masini de sub 10 secunde
|