Quote:
Originally Posted by shadowro
pozele alea sunt total irelevante.
vorba cuiva de mai sus; daca erau inversate masinile sau poza era facuta la acelasi unghi numai ca din partea cealalta a soselei iesea porschele castigator ) desigur .. dupa analogia ta.
|
Poza e destul de relevnta eu eram pe banda doi de viteza si din orice unghi fotografiai de pe dreapta soselei nu m-ai fi vazut daca nu eram in fata.
Masina lui Ono m-ar fi mascat eventual vedeai doar nr de inmatriculare si fata barei parasoc.
Se vede lateralul barei de protectie parasoc fata, deci eram clar in fata.
In plus nu vad de ce as minti, eu nu mint, iar daca pierdeam brovo cui era mai bun. Acum ca si in trecut cursa a fost a mea.
Prima data i-am dat 4 masini acum doar 40cm, motivele nu are sens sa vi le spun, dar o sa vedeti ca la prima intalnire o sa fiu mai in fata.
Aparatul foto e unul semiprofesional.
Camera video profesionala dar inca filmul e cenzurat din motivwe de siguranta, iar acolo e putin mai clar totul.
Viteza de 310 s-a prins mai sus eu cel putin am avut iar Daniel era in spate, oricum nu conteaza si cred, nu sunt sigur dar cred ca ar fi reusit sa mearga mai repede putin ca mine la viteza de varf poate dupa 2000m iar poza e de la 400 si acolo nu erau 300, era cu aproape o suta mai jos, clar peste 200 dar sub 250.
Daca vreti sa ciesc si eu fiti mai punctuali ca daca e cate o jumate de pagina ... nu prea am asa rabdare mai ales ca-s pe 4 forumuri odata.