Quote:
Originally Posted by ROSSI 46
sebastian lumea te vrea in revista ''cox''....(mii de scuze dak am facut publicitate shi nu aveam voie)...dak nu ma insel spuneai la un moment dat k negociezi cu ei...dar vrei prima coperta...shi k ashteptzi k revista sa se mai maturizeze....mie imi par o publicatzie cat de cat serioasa...shi care dupa 9 numere poate te merita shi pe tine pe coperta...presupun k ptr coperta cauta ceva spectaculos care sa vanda revista k doar de ambalajul vinde produsul...shi banuiesc k ashteptarile lor nu se regasec la mashina ta in materie de impact vizual...ashteptam sa apari....shi dak binevoieshti poate un raspuns pe aici...mii de scuze ink o dta ptr offtopic shi ptr reclama facuta...numai bine la toata lumea
|
Este o revista buna si s-a maturizat.
Am cochetat cu gandul de a aparea in aceasta revsta am si vorbit sa fiu sunat sa ma vad cu ai lor sa pozeze dar au avut alte prioritati.
Intradevar as vrea sa apar dar doar pe coperta.
Aici mai este o problema revista lor are un linie speciala masini si femei.
Mie in schimb imi plac treburile bine puse la punct, masini intre masini si femei separat. Eu atac cat se poate de serios subiectul auto si nu-mi place sa impart tema cu un alt subiect orcat de atragator ar fi.
Singura publicatie in care am aparut a fost 4tuning si cand scriu cate ceva cu trimitere la adrese de pe legalracing nu inteleg de ce se cenzureaza?
Mai e vorba si de o alta filozofie, eu nu vreau sa pozez in cel mai bun, cel mai tare...cea mai tare masina, nu vreau sa ma raportez la altii si nu-mi place cand se face asta.Eu cred in unicitatea si personalitatea fiecaruia.
Nu vreau sa fiu stiut, sa se stie tot, vreau sa fie altii mari si tari iar eu cand apar ca prin senin sa-i domin.