Go Back   Forum 4Tuning > Curse > PROVOCARI

PROVOCARI Locul in care puteti lansa provocari

View Poll Results: Are vreo masina sanse de castig?
DA 599 73.95%
NU 211 26.05%
Voters: 810. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 30-12-07, 23:54   #871
racingcode

Stage 3

racingcode's Avatar

Default Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU

Da si spun + 300 care e problema?
racingcode is offline   Reply With Quote
Old 31-12-07, 00:10   #872
andreitentean

Stage 5

andreitentean's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by racingcode View Post
Da am fost cu Gaw la Autotest in incinta Autovit si masina a dat mai putin cu cca 20-30cp decat delarau ei.Tot acolo tu ai masurat Honda care dadea atunci 199cp din 200, multe s-au masurat acolo si era ok.Acum vrei sa dai cu noroi in altii pt ca vrei tu sa pui stand si sa spui ca al tau este bun restul nu asa cum ai obiceiul sa faci cu multe?Andrei tu minti si cand injuri.Acolo Nissan 350z di 280cp declarati a dat 26o.Stai lnistit nu te lua de expunerea si grafica lor.Il ai acolo pe Relu care din 125cp a reusit sa masoare cu Impreza 126 si 131 cu tobe si filtru sport.
Tu spui ca esti prieten si cu Dragos, iar el isi face cruce cand aude aberatiile tale spanand ca nu a stat cu tine niciodata nici la un suc, aceasta ocazie se iveste la un moment dat cand declari ca va cunoasteti de 5 ani !!!
Acum spui ca ai fost cu GAW la dyno test, esti serios?
Acum o luna spuneai ca masina e defecta, acum ca are 270 de cai.
Anul trecut spuneai ca 330xd-ul tau are emisii ZERO si din cauza asta ai picat la ITP !!!
GAW spune ca sunt niste probleme de exprimare undeva la mijloc si ca posturile tale nu meria nici un fel de replica, diplomat, asa cum il stim toti.

Eu zic sa mai citesti odata postul meu de la pagina 63 si sa dai niste raspunsuri ca am facut destul offtopic.

Copy/Paste:
"Revenind la lucruri tehnice, ca mie astea imi plac:
1. Ce inseamna masina racingcode? A uitat cineva ca masina este softata de japonezi ? Nu cred.
2. De ce 750 de cai ? De unde cifra asta ? Amintesc eu ca Greddy T67 cu A/R 0.82 scoate maxim 550 de cai, si astia la motor !
3. De ce dyno din strainatate ? Acum ceva vreme racingcode declara 478 de cai scosi de un Evo9 (proiect 599) masurati in Romania ! Si asta s-a uitat ?
Apropo, nu poate sa vina la voi , cel dornic de o intrecere, ca sa masurati cantitatea de aer scoasa pe toba si sa comparati cu cantitatea de aer intrata in motor ca sa stabiliti puterea ?

PS : am convingerea ca oricare dintre noi , ORICARE , adica TOTI de pe acest forum , daca ar accelera intr-o masina de 750 de Whp si 1400 de kg si-ar inghiti limba. Asa ca , daca inca poti sa vorbesti , nu esti un concurent pe masura proiectului 999,99 !"
Old 31-12-07, 01:09   #873
bbm

Stage 5

Member of:
[Observator 4tuning]

Quote:
Originally Posted by Calimero2003 View Post
Vezi ... asta ziceam si eu ... e destept in privinta asta.... a stiut sa ramana primul.
si o sa mai ramina primul multa vreme, cu asa o politica nu are cum sa greseaca
bbm is offline   Reply With Quote
Old 31-12-07, 03:18   #874
andreitentean

Stage 5

andreitentean's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by bbm View Post
asa este, bravo, multa bafta, in curind o sa se faca coada la tine la usa si ma bucur pt tine, sa pui un anunt mare "kituri turbo pt 1.8T la pret super bun, calitate japonia" sa stie lumea sa vina la tine, BRAVO SEBI, lasa ca le arati tu la toti performanta inainte de toate
Nu am vrut sa zic nimic pana acum, dar atentie atat pentru potentialii clienti cat si pentru tuneri: unele din motoarele 1.8T au deja din fabrica injectoare mai mari de 370 si cel mai mare debidmetru din toata gama vag!
andreitentean is offline   Reply With Quote
Old 31-12-07, 09:28   #875
blazeyblaze
Afro Samurai

Stage 5

blazeyblaze's Avatar

Member of:
[AUDI]

am auzit ca sta sa ninga......ne dam cu "ciolofanu" verilor?
daca nu, va invit aici -> http://www.bagdasar-arseni.ro/

Last edited by blazeyblaze; 31-12-07 at 09:34.
blazeyblaze is offline   Reply With Quote
Old 31-12-07, 20:47   #876
racingcode

Stage 3

racingcode's Avatar

Se vede ce inteligenta cat de multa subtilitate, mai ales din partea unui moderator.
Se pare ca sti drumul ...
Old 31-12-07, 21:02   #877
blazeyblaze
Afro Samurai

Stage 5

blazeyblaze's Avatar

Member of:
[AUDI]

Inainte de toate, era o gluma pe care se pare ca nu esti in stare sa o gusti. Mai apoi, se scrie stii nu sti. Din moment ce am scris ca va invit, se subintelege ca il stiu, nu? Am incercat sa mai dau o nota de despasticizare a topicului si asa incarcat de rahaturi dar nu vrei sa ma lasi. In fine. Tu esti cel mai tare baiat cu cea mai tare masina cu cel mai destept cap si cu cele mai tari solutii de tuning. INDUBITABIL!!!!! La multi ani frate, tot ce iti doresti tu etc.
PS : Te invit inca o data acolo unde stiu eu drumul, poate ne controlam impreuna
Old 31-12-07, 21:35   #878
racingcode

Stage 3

racingcode's Avatar

poate ca ai dreptate...
La multi ani si sa-ti ajute Domnul!
Old 31-12-07, 22:13   #879
Calimero2003

Stage 5

Calimero2003's Avatar

Quote:
Originally Posted by andreitentean View Post
Nu am vrut sa zic nimic pana acum, dar atentie atat pentru potentialii clienti cat si pentru tuneri: unele din motoarele 1.8T au deja din fabrica injectoare mai mari de 370 si cel mai mare debidmetru din toata gama vag!
Asa de curiozotate ... vreau si eu sa stiu dintre voi toti marii tunari (nu vreau sa va jignesc cu nimika si nu am zis cu vre-o intentie rea catre cineva ... si e adresat si lui Sebastian) cine poate sa ofere Kit de 300 hp la pret de sub 1.000 euro pr motorul 1.8 T 20v.
Chitul sa contina obligatoriu turbina,galerie evacuare,intercooler si tot ce trebuie pt a fi montat.

PS. > asta e ca o provocare lansata de mine pt voi toti .... aveti sansa sa va faceti reclama pozitiva sau negativa ...
"This thing is serious.
"This thing is fucking sonofabitch.
Calimero2003 is offline   Reply With Quote
Old 31-12-07, 22:16   #880
GTA
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

GTA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[MERCEDES]

E foame de bani baieti........

Urmaresc aceste discutii pentru ca prezinta oarece interes legat de o problema pe care o am.Recent mi-am configurat masina cu interne care rezista la +500cp si o turbina care duce maxim 400cp pe 2L......problema pe care o am consta in provenienta softului pe care o sa-l pun pe masina.Dar vazand aceste discutii sincer cred ca o sa optez pentru o resoftare "externa" sau eventual varianta cea mai ieftina....nu mai fac nimik.....

Am vazut mai sus ca se comenteaza standul de la Autotest.....masina mea,am curajul sa spun ca este cea mai testata masina pe acel stand....am peste 15 teste pe hartie +cele neprintate.....de curiozitate am testat masina in aceeasi zi si pe un alt stand din Buc si a iesit cu 4cp diferenta.Personal pot afirma ca standul are o eroare de + - 5%....in rest .....faza cu cuplul este doar o problema de soft la printare.....pe monitor arata cuplul dar la printare nu se vede pe grafic.

PS.Precizez ca nu am nici o tangenta cu Sebastian,pe care-l stiu din vedere,sau cu Andrei pe care nu-l cunosc absolut de loc.

La Multi Ani!!
Old 31-12-07, 22:22   #881
daniwmk

Stage 5

daniwmk's Avatar

Quote:
Asa de curiozotate ... vreau si eu sa stiu dintre voi toti marii tunari (nu vreau sa va jignesc cu nimika si nu am zis cu vre-o intentie rea catre cineva ... si e adresat si lui Sebastian) cine poate sa ofere Kit de 300 hp la pret de sub 1.000 euro pr motorul 1.8 T 20v.
Chitul sa contina obligatoriu turbina,galerie evacuare,intercooler si tot ce trebuie pt a fi montat.

PS. > asta e ca o provocare lansata de mine pt voi toti .... aveti sansa sa va faceti reclama pozitiva sau negativa ...
banuiesc ca ar trebui sa faca si cartofi prajitzi la banii astia ...
daniwmk is offline   Reply With Quote
Old 31-12-07, 22:41   #882
GTA
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

GTA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by GTA View Post
E foame de bani baieti........

Urmaresc aceste discutii pentru ca prezinta oarece interes legat de o problema pe care o am.Recent mi-am configurat masina cu interne care rezista la +500cp si o turbina care duce maxim 400cp pe 2L......problema pe care o am consta in provenienta softului pe care o sa-l pun pe masina.Dar vazand aceste discutii sincer cred ca o sa optez pentru o resoftare "externa" sau eventual varianta cea mai ieftina....nu mai fac nimik.....

Am vazut mai sus ca se comenteaza standul de la Autotest.....masina mea,am curajul sa spun ca este cea mai testata masina pe acel stand....am peste 15 teste pe hartie +cele neprintate.....de curiozitate am testat masina in aceeasi zi si pe un alt stand din Buc si a iesit cu 4cp diferenta.Personal pot afirma ca standul are o eroare de + - 5%....in rest .....faza cu cuplul este doar o problema de soft la printare.....pe monitor arata cuplul dar la printare nu se vede pe grafic.

PS.Precizez ca nu am nici o tangenta cu Sebastian,pe care-l stiu din vedere,sau cu Andrei pe care nu-l cunosc absolut de loc.

La Multi Ani!!

Test facut acum 3 saptamani la Autotest.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	27112007(001).jpg
Views:	216
Size:	107.1 KB
ID:	416905  
GTA is offline   Reply With Quote
Old 31-12-07, 22:55   #883
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
....cine poate sa ofere Kit de 300 hp la pret de sub 1.000 euro pr motorul 1.8 T 20v...

poate ma bag in seama aiurea da la banii aia cred ca obtii un kit la care i se termina garantia fix cand iesi pe usa magazinului, iar spre fericirea ta o sa tina cu 2 saptamani mai mult decat are garantie..

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Audi-...QQcmdZViewItem

din pacate nici pe asta nu stiu daca il scoti sub pretul dat de tine, pt ca lipseste evacuarea, softul, si posibil ceva componente necesare pe la sistemul de alimentare cu benzina..... si se mai adauga si transportul si vama ....
200SX is offline   Reply With Quote
Old 31-12-07, 23:13   #884
racingcode

Stage 3

racingcode's Avatar

Quote:
Originally Posted by 200SX View Post
poate ma bag in seama aiurea da la banii aia cred ca obtii un kit la care i se termina garantia fix cand iesi pe usa magazinului, iar spre fericirea ta o sa tina cu 2 saptamani mai mult decat are garantie..

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Audi-...QQcmdZViewItem

din pacate nici pe asta nu stiu daca il scoti sub pretul dat de tine, pt ca lipseste evacuarea, softul, si posibil ceva componente necesare pe la sistemul de alimentare cu benzina..... si se mai adauga si transportul si vama ....

Da eu super pret si merita dar depinde totusi ce vrei.
E un pret imbatabil! Rau e ca unii inmultesc acest kit cu 10 si vor sa-l vanda de ...
Kitul oferit de RacingCode nu e spectaculos ofera o crestere de putere corecta la un pret f corect. Daca altcineva face si mai ieftin si mai bun, noi defilam cu ce avem explicam oamenilor care e realitatea si le spunem ca acel kit nu reprezinta maxim de performante, insa costa 3000 euro un kit cand altii cer pe un soft 1400. In plus nu e un soft custom, dedicat e o aplicatie generala pe model, pe banda de sereie... scuze ca eu gandesc asa
Old 01-01-08, 14:01   #885
Calimero2003

Stage 5

Calimero2003's Avatar

Desi nu au raspuns toti cei provocati de mine am sa pun 2 Kituri care au provenienta din europa si la care se ofera garantie 1 an (la componentele kitului)
1.Turbo Kit AUDI / VW / Seat / 1,8 T25/28 + Ansaugrohre

Der zur Zeit nur lieferbare V-Band Turbo mit Wastegate und V-Band Klemm schelle ist kein Nachteil zu dem momentan nicht lieferbaren T25 Turbo mit internen Wastegate - es sind die gleichen Voraussetzungen für den Turboumbau - der Unterschied liegt nur in der Trennung von Turbo und Wastegate. Die Edelstahlansaugrohre können je nach Verfügbarkeit leicht in den Längen sowie Winkelanordnungen variieren-gleiches gilt für das Hosenrohr.

Turbo Einsteiger Kit Audi 1,8 VW 1,8 SEAT 1,8 Skoda 1,8 20 V
ACHTUNG!! zur kann dieses Kit nur mit V-Band Turbo geliefert werden. Dazu zählt auch ein externes Wastegate und die V-Band Hosenrohr Schelle. Alles andere ist gleich. im Lieferumfang:
1 Edelstahl Turbokrümmer für 20 V Motoren, mit Wastegateanschluß 35 mm/ welcher aber blind gemacht wird- Blinddeckel liegt bei, da es Turbo mit internen Wastegate dazu gibt.
1 Pop off ( schön laut ) mit Zubehör
1 T25/ T28 Turbo mit internen Wastegate ( Druckdose ) und den dementsprechenden Anschlüssen für den Krümmer
Ein großer Ladeluftkühler Die Gesamtgröße ist: 78 x 30 x 8 cm Die Netztfläche die Fläche der Kühleinheiten : 59 x 30 x 8 cm 17 Kühleinheiten
Edelstahl Ansaugrohre passend für VW Audi Seat Skoda 1,8T Motorvariante + Hosenrohr ohne Turboflansch
Dazu gibt es noch alle Dichtungen und Schrauben,Silikonverbinder, Edelstahlschlauchschellen, Schlauchkit, .....
Alles wie auf der Abbildung.
Turbo = 400 PS möglich
Das Set besticht durch seine exzellente Verarbeitungsqualität. Alles sauber und genau verarbeitet. Lieferzeit ca. 3-14 Tage bitte beachten. (Rennsportartikel)
Versand 25,00 €

VW Golf/Jetta IV,
VW New Beetle,
Audi TT,
Seat Leon,
Audi A3,
Audi A4 und Audi S3

EUR 929.99

2.Turbo Kit AUDI / VW / Seat / 1,8 T25/28

Der zur Zeit nur lieferbare V-Band Turbo mit Wastegate und V-Band Klemm schelle ist kein Nachteil zu dem momentan nicht lieferbaren T25 Turbo mit internen Wastegate - es sind die gleichen Voraussetzungen für den Turboumbau - der Unterschied liegt nur in der Trennung von Turbo und Wastegate.

Turbo Einsteiger Kit Audi 1,8 VW 1,8 SEAT 1,8 Skoda 1,8 20 V ACHTUNG!! zur Zeit kann dieses Kit nur mit V-Band Turbo geliefert werden. Dazu zählt auch ein externes Wastegate und die V-Band Hosenrohr Schelle. Alles andere ist gleich. im Lieferumfang:
1 Edelstahl Turbokrümmer für 20 V Motoren, mit Wastegateanschluß 35 mm/ welcher aber blind gemacht wird- Blinddeckel liegt bei, da es Turbo mit internen Wastegate dazu gibt.
1 T25/ T28 Turbo mit internen Wastegate ( Druckdose ) und den dementsprechenden Anschlüssen für den Krümmer
Ein großer Ladeluftkühler Die Gesamtgröße ist: 78 x 30 x 8 cm Die Netztfläche die Fläche der Kühleinheiten : 59 x 30 x 8 cm 17 Kühleinheiten
Dazu gibt es noch alle Dichtungen und Schrauben,Silikonverbinder, Edelstahlschlauchschellen, Schlauchkit, .....
Mit dem Turbo sind ca. 400 PS möglich !
Das Set besticht durch seine exzellente Verarbeitungsqualität. Alles sauber und genau verarbeitet. Lieferzeit ca. 3-14 Tage bitte beachten. (Rennsportartikel)
Versand 20,00 €

VW Golf/Jetta IV,
VW New Beetle,
Audi TT,
Seat Leon,
Audi A3,
Audi A4 und Audi S3

EUR 788.00
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	audi_vw_seat_skoda_koplettkit_mit_rohre.jpg
Views:	135