Quote:
Originally Posted by ROSSI 46
e destul de simplu...se iua timpi bine cunoscutzii ai veyronului pe 400 shi se compara cu timpii necunoscutzi (bine cunoscutzii timpi shtiutzi doar de proprietar) ai sti'ului, se trage linie shi se vede k matematic se sta mai bine...deci practic ar trebui sa fie o formalitate... pe 400 metri veyronul nu impresioneaza asa cum impresioneaza cu viteza ei maxima sau cu accelearatziile de care este capabila din mers
pe 400 sebi este clar favorit...sa speram doar k va exista aceasta cursa in viitorul apropiat...
sper sa ai un sezon incarcat,,,nush ce se mai aude de gto'ul romanashului nostru de peste ocean...el ar fi unu'...nush ce se mai aude de maff'....el ar fi 2...poate scoate shi veyronul capu' afara ... asta ar fi 3.... poate constantzeanul meu face treaba buna cu Z'ul ..el ar fi 4..pe hartie ies la numar shi lista cred k ar mai putea continua sau nu...dar e pacat k undele din amshinile astea exista, altele sunt pe cale sa existe, altele probail exista ''wtx-sua''....cert este k ink nu confirma...shi atunci ma intreb oare ishi mai merita numele de pasionatzi de tot ceea ce tzine se fiare aceshti proprietari?
|
Sunt convins ca tu stii exact cat face veyronu pe 400 metri si deasemenea sunt la fel de convins ca sti cu exactitate ca veyronu castiga 37% putere din resoftare ( cat inseamna asta? --- 370 hp!!!!! wow)...poate ai sa cauti mai atent pe net si o sa vezi ca veyronu a reusit sa scoata pe pista de drag sub 8 sec pe 400m --- si tu ne spui noua ca e o masina lenta pe demaraj.... ai dreptate pe treapta 1 beneficiaza doar de 470 hp.....
Cred ca ai inteles ideea si poate te abti de la vorbe aruncate aiurea si astepti (ca noi toti de altfel) o cursa de acest fel.Sincer mi-as dori din tot sufletul ca sebastian sa reuseasca sa bata un veyron ... asta ne-ar aduce un plus foarte mare pe plan MONDIAL ..... ar fi prima masina care bate veyronu --- si care nu este inca drag (repet pt persoanele care nu stiu ------- veyronu este cea mai rapida masina din lume omologata sa circule pe drumurile publice)
Asa ca bafta Sebastian si sper sa reusesti sa iti duci STI`ul la stadiul de a bate un veyron...oricum din partea mea ai tot respectul pt ceace ai facut pana acuma...postul meu are rolul de a arata celor care nu stiu cam cum sta un veyron pe "sosele".....si de a incerca sa i fac sa constientizeze ca lupta ta de a bate o masina care vin cu o putere stok de 4 ori mai mare nu e chiar asa de usoara cum cred unele persoane de pe acest forum.
Inca o data bafta si sper sa reusesti sa bati un veyron....pt ca,cum spuneam mai sus asta ne-ar aduce un plus mare de imagine in ochii tuturor pasionatilor de auto din intreaga lume.
Si apropo cei de la TOP GHEAR au spus ca o sa faca o emisiune speciala pt masina care va reusi sa bata veyronu....Sebi sa te imbraci lejer.....