Quote:
Originally Posted by Ciupanezu_1987
Slabe sanse sa fie suporteri.
Eu stau în Drumul Taberei în zona Favorit şi n-am văzut suporteri ai Stelei care să bată oameni pe stradă.
Sunt sigur că s-a mai întâmplat însă doar cazuri izolate adică grupuri mult mai mici, 40 de oameni reprezinta un grup foarte mare.
În plus, cine a mai văzut bătăi între suporteri ştie că ultraşii vin îmbrăcaţi în culorile echipei, de multe ori cu fularul pe faţă ca să nu fie uşor identificaţi.
Ultraşii nu se îmbracă în negru...
A fost o bătaie organizată, probabil că cineva din NSL sau unul dintre cei agresaţi au avut un conflict cu unul sau mai mulţi dintr-un alt club sau pur şi simplu în trafic s-au înjurat şi s-au făcut ameninţări şi s-au adunat să le dea o lecţie.
Mulţi oameni ştiu că cei din NSL se adună la Billa plus că puteau să caute pe net ce înseamnă sticker-ul dacă erau străini complet de lumea tuning-ului.
|
Sunt de acord cu ce zici tu. Suporterii nu fac asa ceva.
(nu, nu sunt admirator al fotbalului)Dar din cate am vazut si invatat, pe suporteri ii intereseaza mai mult echipa adversa decat niste masini parcate.
Singura solutie e sa se iese in strada, "daca nici macar in locurile private nu suntem bine veniti atunci unde?"
Daca astepti dupa politie asteapta mult si bine, si chiar daca ii prinde pe cei 15 "femeile" (nu cred ca incap 40 in 3 masini) ce i-ar putea face. Asta e diferenta intre romania si alte tari, de ce sa se streseze politisti sa caute pe cineva daca nu prea au ce sa le iese din faza asta? Daca nu le vii cu crima nu ajungi nici unde. Chiar ieri am vazut un raportaj ca doar 10% din hotii din romania ajung dupa gratii, iar asta dupa ani intregi de proces. Restu doar "lucra" mai departe.
Oricum numarul de atacanti nu conteaza, si 5 de ar fi fost ar parea multi, ar fi deajuns pt un haos.
Ma intereseaza, baietii care au plecat mai repede au vazut una din cele 3 masini parcate la peco? E posibil ca unul din "femei" sa il cunoasca pe unul dintre cei vatamati. Defapt e mai mult ca sigur, ori e prieten ori doar cunostiinta din vedere.
Probabil ca au astept pana sau eliberat "locurile de parcare" si atunci au actionat.
E importanta filmarea pt a vedea daca una din masini chiar a stationat acolo, poate ca privea de mult timp. Daca nu sigur au fost informati de catre cineva ca se poate. Poate imi dati cineva detalii cu sectorul in care sa intamplat sa ma uit pe Google Earth.
Sigur au fost pusi de catre cineva, pt ca erau "prea pregatiti". Numa ca asa e mentalitatea in romania, "mai lovit, lasa ca te prind eu.". Oricum se pot folosii aceste cazuri spre binele nostru, ca de pilda sa ni se faca un loc in care putem sa ne simtim ca "acasa" fara sa deranjam pe cineva.
Dar defapt acest caz nu are nimic cu tuningul, sau clubu nu stiu care. Doar daca cei de la BILLA au fost implicati, desi nu prea cred (0.01% posibil).
Viteza ucide, ucide din cauza altora, din cauza mentalitatii unor oameni. Daca am avea un "le mans" si o parcare pazita, ar mai fi cazuri de genu asta?
Cel putin unde stau eu, avem o foarte mica
scapare, dar si aici am avut neplaceri, ca de pilda ne-au pus nisip pe traseu. Chiar nu inteleg de ce politicienii impiedica binele?
Sa revenim, deci trebuie sa intrebati dupa orice amanunt, pana la urma tot reiese cine e vinovatul.
Un singur lucru e bun in tara asta, INTERNETUL!
Ati depus plangere la politie? (chiar daca politia nu face nimic, faptele arata ca nu ne lasam calcati in picioare si ca facem tot posibilul.)