Dupa ce am avut un E36 cu care nu am avut cele mai placute experiente, am decis sa nu mai investesc in el si sa astept pentru un model mai placut. Asa se face ca anul acesta la sfarsitul lunii iunie am gasit un model pe placul meu.
Este vorba de un BMW 320d din 2005
-la cumparare a avut 103.000 km.
-Xenon/-bixenon
-scaune sport
-pachet nefumatori
-senzori parcare spate
-dublu climatronic
-HiFi Logic 7
-Hechrollo (nu stiu cum este denumirea in romana)
Dupa cumparare au si inceput investitiile in ea. In luna august a fost revopsita, am schimbat semnalizatoarele laterale ca nu mai aveau culoare, am facut schimbul de ulei, filtru diesel, filtru benzina, in septembrie au fost schimbate toate curelele posibile de la motor iar acum in noiembrie au venit NR.-le preferentiale si am schimbat si cablu de presiune de la turbo. Cu totul am ajuns undeva pe la 3.000€, totul facut la BMW.
Din pacate am acum exact 120.000 km, si m-am gandit urmatoarele luni sa imi pun geamuri fumurii si as vrea sa pun folie dar nu total, ci doar o parte dar nu stiu inca ce si cum. Vreau acum sa schimb becurile de la numar pe spate sa le pun pe leduri dar nu stiu inca cum sa fac sa nu apara eroare in bord, 1 la mana si 2, sa fie si legale pe austria.
Hope you like it!