diferenta se vede. tu nu sti cum ar trebui sa arate si de aceea probabil nu observi. cu foliile, eu zic sa nu te joci... si te sfatuiesc sa pui folii de calitate si sa fi in regula cu toate de prima data, nu ca altii (recte eu) care am fost nevoit sa imi schimb folia pentru ca era montata la nea gore (nu-i dau numele, dar sigur il cunosc multi). iti recomand sa mergi la duplex 2 la glass tuning si iti ia pana in 400 lei montatul foliilor (mie pe logan mi-a luat 400, dar e suprafata mai mare). si iti dau ei de acolo tot ce iti trebuie. am vorbit la RAR si firma glass tuning a primit autorizatie de functionare chiar de la persoana cu care am vorbit eu. de curiozitate am fost acolo si am intrebat daca sunt in legalitate cu folia, si mi-a spus ca este ok (s-a uitat pe certificatul de conformitate si pe geamuri si dupa aceea mi-a zis ca sunt in regula). nu uita ca ai nevoie de stampila unui service autorizat, altfel nu sunt legale foliile, chiar daca ai certificat. stampila nu cred ca are nenea din spatele blocului care iti pune cu 100 lei mai ieftin si pune din aia din piata.
la glass tuning poti opta pentru folie solar zone sau pentru folie llumar, dar aceasta din urma este putin mai scumpa. baietii lucreaza super bine, sunt foarte multumit si am mai colaborat cu ei. au vreo 9000 de masini foliate in brasov de cand exista.