09-06-11, 16:31
|
|
Stage 4
Member of: [DACIA]
|
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Quote:
Originally Posted by Tzzantaru
si ca ce chestie sa nu-i trimiti fiscalu?daca omu vrea sa-si treaca masina pe nume o sa-i trebuiasca.nu inteleg ce ai avea tu de castigat de pe urma asta...
|
Doar interbam, ca fiscalu' deja e pe drum. Intrebam ca omul era asa pasiv, daca ii trimit sau daca nu fiscalul...
|
|
|
09-06-11, 17:15
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by IL Capo
Ti se pare prost...nu are nici o treaba, in cel mai rau caz vine ala peste tine, cam atat.
|
No, daca mi se pare prost atunci imi cer scuze
|
|
|
11-06-11, 21:25
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dexter_20
Eu o vad ca pe o investie: Primaria investeste bani in amenajarea parcarilor, bani pe care vrea sa-i recupereze in scopul altor investitii (nu vile, nu masini) de modernizare a orasului. Si pana la urma...e o suma asa de mare ceruta pe un loc de parcat? Stiu ca sunt offtopic.
|
iti raspund aici sa n-o dam in offtopic pe thread-ul celalalt.
Arata-mi si mie o parcare in care a investit primaria ceva , in afara de 3 dungi albe pe asfalt si-un aparat de autotaxare.
Si da , in momentu in care ai de umblat prin diverse locuri in oras si trebuie sa platesti de cate 6 ori parcarea mi se pare mult.de curand am umblat prin oras sa inmatriculez o masina si-am dat o caruta de bani pe parcari in enspee mii de locuri(sa nu mai zic , ca stai la cozi de-ti vine acru si trebuie sa platesti cate-o ora sa nu te trezesti cu "surprize")
Daca investea in locatiile alea si punea niste bariere si 2 paznici sa mai umble printre masini mai ca ma bucuram.dar asa , sunt niste bani platiti aiurea
Cat despre locurile cu "caracatita"...ce minunat e cand mergi la cineva in vizita si n-ai loc sa lasi masina.E de vis...
Last edited by Tzzantaru; 11-06-11 at 21:27.
|
|
|
12-06-11, 11:39
|
|
Stage 5
Member of: [CHEVROLET]
|
E minunata ideea ca unul sa ocupa cel putin 2 locuri de parcare in acelasi timp, un loc cu masina si un loc cu prostia aia de triunghi. Macar de faceau o investitie in aparate mai calumea, unde puteai plati si cu bancnote nu doar cu fise
|
|
|
12-06-11, 18:29
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [4Rally]
|
Quote:
iti raspund aici sa n-o dam in offtopic pe thread-ul celalalt.
Arata-mi si mie o parcare in care a investit primaria ceva , in afara de 3 dungi albe pe asfalt si-un aparat de autotaxare.
Si da , in momentu in care ai de umblat prin diverse locuri in oras si trebuie sa platesti de cate 6 ori parcarea mi se pare mult.de curand am umblat prin oras sa inmatriculez o masina si-am dat o caruta de bani pe parcari in enspee mii de locuri(sa nu mai zic , ca stai la cozi de-ti vine acru si trebuie sa platesti cate-o ora sa nu te trezesti cu "surprize")
Daca investea in locatiile alea si punea niste bariere si 2 paznici sa mai umble printre masini mai ca ma bucuram.dar asa , sunt niste bani platiti aiurea
Cat despre locurile cu "caracatita"...ce minunat e cand mergi la cineva in vizita si n-ai loc sa lasi masina.E de vis...
|
Ai uitat sa iei in calcul si asfaltarea in sine. Eu de asemenea am fost in situatia de a plati parcari peste parcari, dar asta e. Dar de cand am vazut ca ies mai ieftin cu un abonament de o zi pe toate liniile RAT Brasov (5ron) am renuntat la masina. Pentru un student orice ban in plus e binevenit
|
12-06-11, 18:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
Ai uitat sa iei in calcul si asfaltarea in sine. Eu de asemenea am fost in situatia de a plati parcari peste parcari, dar asta e. Dar de cand am vazut ca ies mai ieftin cu un abonament de o zi pe toate liniile RAT Brasov (5ron) am renuntat la masina. Pentru un student orice ban in plus e binevenit
|
asfaltare?care asfaltare?unde?toate locatiile care sunt acum parcari cu plata(ale primariei) sunt asfaltate de...hahat inainte sa devina cu plata.
|
|
|
13-06-11, 13:15
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [4Rally]
|
Quote:
asfaltare?care asfaltare?unde?toate locatiile care sunt acum parcari cu plata(ale primariei) sunt asfaltate de...hahat inainte sa devina cu plata.
|
Acum nu ca tin cu ursul, dar...totusi au fost asfaltate. Si brusc mi-am adus amine si de costurile legate de curatenie si indepartarea zapezii. Sper ca exagerez, dar din punctul meu de vedere, taxa este justificata
|
|
|
13-06-11, 14:24
|
|
Stage 5
|
Quote:
Acum nu ca tin cu ursul, dar...totusi au fost asfaltate. Si brusc mi-am adus amine si de costurile legate de curatenie si indepartarea zapezii. Sper ca exagerez, dar din punctul meu de vedere, taxa este justificata
|
Chiar tii cu ursu si chiar EXAGEREZI
cum adica costuri legate de curatenie si indepartarea zapezii?? Da , VECTRA pt ce exista in orasu asta?pt ce are contract cu primaria?sau acolo parcarile cu plata sunt trecute la tarife speciale?
cat despre zapada , aia e 3 luni/an(sau mai nou nici 1 luna cumulat) si daca nu ma insel intra tot in contractu ala de dezapezire
|
|
|
18-06-11, 00:45
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Competitor CNCA]
|
Ce a fost cu olimpiada asta de politisti in seara asta? Stie careva?
|
|
|
18-06-11, 02:06
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Bigu
Ce a fost cu olimpiada asta de politisti in seara asta? Stie careva?
|
=))))))
|
|
|
18-06-11, 21:06
|
|
Stage 5
|
stiti careva de unde pot face si eu rost de un dop de intaritor pentru fibra de sticla?
|
|
|
19-06-11, 20:29
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by B 83 RMJ
stiti careva de unde pot face si eu rost de un dop de intaritor pentru fibra de sticla?
|
la praktiker
|
|
|
19-06-11, 20:33
|
|
Stage 5
|
am fost si m-au trimis la piese auto, unde evident nu am gasit... cum arata? pe unde se gaseste (raion)?
|
|
|
19-06-11, 21:35
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [DACIA] [MERCEDES] [4Wheels]
|
Quote:
Originally Posted by B 83 RMJ
am fost si m-au trimis la piese auto, unde evident nu am gasit... cum arata? pe unde se gaseste (raion)?
|
e chiar in capatul raionului (pe unde sunt sprayurile) este sus pe sinele alea agatat si este intrun tub ca ala de pasta de dinti
|
|
|
19-06-11, 21:44
|
|
Stage 5
|
mersi costin, maine merg sa vad. sper sa gasesc
|
|