L-am citat pe Garcea ala care iti ia tie permisu, in baza legii, da...
P.S.: Poate nu m-ai inteles, sa subliniez, IN BAZA LEGII.
am spus sub forma de gluma, nici-decum nu am vrut sa rad de tine sau sa te iau la misto. Doar ca mi-a placut cum ai "citat" de parca ar fi dat un garcea interviu la vre-o televiziune. No, imi cer scz daca daca te-a deranjat comentul meu, nu asta era scopul.
in baza legii nu se merge pe contrasesns, nu stiu unde ai luat tu permisul da noi mergem pe partea dreapta
Ok, de fapt, nu imi pot da seama cum ai luat tu permisul de vreme ce nu vezi bine, arata-mi o singura masina pe cele 2 benzi care sa vina din sens opus.
Turismul loveşte camionul ăla din spate, iar tirul depăşit anterior vine din spate şi īl turteşte.
Deci aşa cum spunea silviu, vina este a decedatului!
Dumnezeu să-l ierte!
Normal ca ultimul e vinovat intotdeauna, insa eu am analizat cazul soferurului din masina caruia se filma.
Si daca vad eu bine, cred ca erau 2 tursime prinse intre camioane.
cand pe o autostrada vizibiliatea scade spre 0 instant este imposibil sa faci ce trebuie... pt ca daca franezi si opresti o sa te loveasca altii... daca continui sa mergi o sa lovesti pe altii...
__________________ Chip tuning si Diagnoza Auto pt Wv,Audi,Seat si Skoda.....0745188592
Care din ei vericulee ca unu a ramas pe prima masina al doilea s-a prelins pe jos de pe a doua masina
Cum a fost lovit biciclistul ala la fel era sa se urce o raba peste mine,noroc ca mi-am dat seama ca nu m-a vazut si am accelereat cat sa imi indoaie toata aripa stanga spate...trist pentru biciclist totusi