De ce s-o fi speriat soferul camionului sincer nustiu.
Se vede ca ala care depaseste se aproprie foarte mult de camion...
Quote:
Originally Posted by ReleaseD
A pus bogdan mai sus un clip in care fac arabii drift si intra lateral intr-un jeep.
Ala cu jeepu nu avea ce sa caute acolo.La arabi asta e un sport ca...bautul vodcii la rusi...sau sa isi incerce caii putere pe dunele de nisip.
Pai era strada deschisa publicului sau era inchis pentru ei? Daca era pentru public cum nu avea ce sa caute acolo? Daca era inchis atunci da, ala nu avea ce cauta. Oricum cred ca prima varianta e corecta si din teribilism se dadeau aia pe strada, oricat de lata ar fi ea.
Singurul care a ajuns la spital a fost un pieton care a fost taiat la picior. Pasagerul pickup-ului a refuzat internarea.
Instructor la scoala de soferi cam beat si vitezoman
Barbatii recalcitranti erau aia din Lexus si tot ei incercau sa spuna ca duba a iesit pe contrasens Numai ca, martorii au declarat ca cel vinovat era defapt ala cu Lexus.
Cat de ghinionista a putut sa fie femeia asta (totusi a scapat cu viata)
De ce s-o fi speriat soferul camionului sincer nustiu.
Pai tu nu vezi ca l-a taiat boul cu rabla aia de scoda?
Cum l-a depasit, s-a bagat brusc în fata lui ce l-a obligat sa frîneze brusc si sa traga în dreapta unde a luat santu.
intrebare offtopic.... ce camere video folosesc care merg in loop. puse pe bord.
Nu stiu exact ce camere folosesc ei da am vazut ca la noi au aparut la vanzare, 500 de ron. E o investitie care zic eu ca merita, in caz de ceva Doamne Fereste ai dovada curata.
Quote:
Originally Posted by CyberCSX
Pai tu nu vezi ca l-a taiat boul cu rabla aia de scoda?
Cum l-a depasit, s-a bagat brusc în fata lui ce l-a obligat sa frîneze brusc si sa traga în dreapta unde a luat santu.
Eu ma refeream la faptul ca eu nu m-as fi dat la o parte daca ala mi-ar fi taiat calea.
Ceva in genu la asta as fi facut eu
On : ceva in genul buturuga mica rastoarna carul mare
lovita unde trebuie orice masina se rastoarna cu usurinta...
imi povestea un tip din ploiesti ca a vazut acum ceva ani o masina de banca,dinaia de transporta saci cu parale cum s-a rasturnat in ea intrand un oltcit care avea putin bara indoita(cred ca l-a lovit in roata sau ceva de genu)...
o camera dinasta este o investitie buna! sa va arat de ce
si din nefericire sunt multi care fac o gramada de "ghidusii" pe drumurile patriei care merita filmati,gen aia care taie coloane,depasesc la "mustata" ca de pana lor sunt mari soferi...
La noi am vazut ceva pe la 140 de euro. Tinand cont cati circula pe drumurile noastre si ce politisti exista in provincie si nu numai, cred ca este un "MUST-HAVE"